2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
3 hafta sonra ben de gidecegim perinatologa, bilmiyordum alttan muayene ihtimalini hazirlikli olmak lazim hem psikolojik hem fizyolojik belirttigin iyi oldu tesekkurlrr

Bilgilendirmen için teşekkür ederim canım. O zaman ben hastaneden bilgi alayım

ah kuzum Allahın ıznıyle saglıkla gelecekler dunyaya yasayacak omru olduktan sonra , ben bırde psıkopat gıbı erken yapılan dogumları fln okuyorum

Ohooo... Ben en kötülerini okuyorum.. Yok 31 haftalıkken bebeğimi kaybettim vs.. Kaygı yükseldikçe yükseliyor Kendime kötülük yapıyorum ya.. Yapmayalım ama öyle boşver, keyfini sürelim her anın

Aa evet şu adam resminde kırmızıyla işaretlenen yer tam olarak. Endişelenmeyim ozaman dimi. Birde bu pelvik bölge diyorlarmış sez. Çizgisinin altında tüylenmemin başladı yerden aşağıga kadar olan kısım ağrıyor çatı da diyorlarmış internette normal yazıyor ama şimdiden ağrıması normalmi bilemedim

yanı orayı bılmıyorum kuzum ama kalca agrın bu sebebpten kaynaklanıyor olma ıhtımalı yuksek bana kednı kadın dogum doktorum dolgıt verdı bebeklerın kullandıgından , tamamen gecırmez ama rahatlatabılır dedı gunde 2 3 kez surebılırsın demıstı doktoruna sor ıstersenız

Reactions: Otb
Ben de bi gun hissediyorun oteki gun tik yok. Sinirim bozuluyor haliyle. Kafam takiliyor. Ben de 19+6 bugun.

Doktorum izne çıkmış malesef yoksa dün gittimde yoktu. O yüzden gidemiyorumda neyse bebeğim iyiydi bişi olsa söylerlerdi değilmi. Teşekkür ederim cevap verdiğin için :)

Günaydın hanımlar
Hayırlı cumalar
S sgokcen güzel haberlerini bekliyoruz canım
oozzee ayrintilida her organına ayrıntılı olarak bakılıyor oğlumda 30 dj sürmüştü
Çok şükür herşey yolundaymış canım henüz bebeği hissetmiyorum arada damar atması gibi hissediyorum dedim o bebek değildir dedi daha hissetmene 1 ay kadar olabilir dedi :) görmeyeli baya büyümüş bizim hanım eli ağzında dizleri kırmış sanki sahil kenarında keyif yapıyor gibiydi (çalışan insan olarak burdan tatile ne kadar hasret kaldığımı siz anlayın )

Merhaba canım, çok şükür herşey yolundaymış :) bebikomuz 17 cm 200 gr olmuş.. bacak boyu uzun mu olacak acaba dedi doktorumuz :) ve kesin şüphesiz kızmış

çarşamba günü bnm minik hnım da 17 cm 200 gr gelmişti :) 17+1 de 17+4 görünüyordu tüm ölçümler. sağlıkla gelsin premseslerimiz

çarşamba günü bnm minik hnım da 17 cm 200 gr gelmişti :) 17+1 de 17+4 görünüyordu tüm ölçümler. sağlıkla gelsin premseslerimiz
Amin canım Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin Bugün biraz halsizliğim var içim bayılıyor gibi doktor demir eksikliği dedi umarım fayda eder

Doktorum izne çıkmış malesef yoksa dün gittimde yoktu. O yüzden gidemiyorumda neyse bebeğim iyiydi bişi olsa söylerlerdi değilmi. Teşekkür ederim cevap verdiğin için :)
tabıkıde kuzum iyi düşün iyi olsun , hepimiz gercekten bu hamılelıkte cok pımpırıklı endıselı herseye takan bıreyler oluyoruz. AMa hem kendımıze zarar hemde bebege zarar verıyoruz boylelıkle oda uzuluyor gerılıyor.Çevremde görüyorum nasıl rahatlar var anlatamam yanı. Kasılman agrın coksa dinlenerk gecmıyorsa aksıne daha da sıddetlenerek artıyorsa doktora gıdın yazmıslar kendını dınle, gercekten bel ağrın normaldır otekı agrının nasıl bırsey oldugunu bılmedıgım ıcın yıne de bunu dıyım dedım. bu haftalarda cunku bebek artık yukarı cıkmaya baslıyor kendıne yer acıyor organların yerı degısıyor sıkısıyor bu tarz alt karında agrılar normal

Reactions: Otb
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…