- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.220
- 598
benim bir günüm daha var ezıyet gelıyor suann ınanılmazKızım ve benden günaydın herkeseeher ne kadar haftanın son iş günü sürünerek işe gitsek de, bebeğim 1 gün daha büyüdü, kavuşmamıza az kaldı mutlu bir gün olsun
3 hafta sonra ben de gidecegim perinatologa, bilmiyordum alttan muayene ihtimalini hazirlikli olmak lazim hem psikolojik hem fizyolojikEvet detaylida tek tek tum organlarini inceliyor. El ayak parmaklarina kafa icine kdr bakiliyor. Hayran hayran izledik, cok değişikti :) doktor alttan da muayene etti tum detayli ultrason randevularında o sskilde yapıyormuş o perinatolog. Acilma olup olmadigina bakti.
Evet kuzum konuştukTabi tabi yazarım buraya da
Evet, Sağlık'ta Çağrı Güven'e. Seninle de konuşmuştuk sanırım önceden?
Gunaydin.. surunerek geldik ama neyseki tatile giriyoruzKızım ve benden günaydın herkeseeher ne kadar haftanın son iş günü sürünerek işe gitsek de, bebeğim 1 gün daha büyüdü, kavuşmamıza az kaldı mutlu bir gün olsun
Gidrsen sorarmısın benim içinde lütfen. Benm doktor izne ayrılmış gidemiyorumBende de var aynı sıkıntılar bende başta bir şey yoktu karnım büyüdü icerdeki kuzunun ağırlıgini hissediyorum ondan oluyor bende pazartesi Dr gidecegim
Tum doktorlar bakiyor mu bilmiyorum ama bnm gittigim perinatolog bakiyormus rutin olarak tum gebelere detayli ultrason sonrasi. Öncesinde hemsire de bilgilendirmisti zaten gitmeden de ogrenebilirsin belki. Sart degil belki ama bence cok iyi oluyor rahim agzi uzunlugunu bilmek acisindan. Allah korusun gerekli durumdaysa serklaj vs yapilabiliyor daha bu haftalarda.
ah kuzum Allahın ıznıyle saglıkla gelecekler dunyaya yasayacak omru olduktan sonra , ben bırde psıkopat gıbı erken yapılan dogumları fln okuyorum
Aa evet şu adam resminde kırmızıyla işaretlenen yer tam olarak. Endişelenmeyim ozaman dimi. Birde bu pelvik bölge diyorlarmış sez. Çizgisinin altında tüylenmemin başladı yerden aşağıga kadar olan kısım ağrıyor çatı da diyorlarmış internette normal yazıyor ama şimdiden ağrıması normalmi bilemedimcanım bende de aynı problem var basından berı kuyruk sokumu kuyruk sokumu dıyıp duruyordum, ortopedıye gıttım agrıyan yerımın kuyruk sokumu olmadıgını kuyruk sokumunun gayet yerınde dısarda fln olmadıgını soyledı kuyruk sokuma bakarkende resmn popomun ıcıne soktu elını , senın buyuk ıhtımal bırazdaha ustu agruyordur popo baslangıcının oldgu yer , sakrolıak eklem agrısı denıldı gebelikte ortaya cıkan bır durummuş kalça ağrısı yanı
Eki Görüntüle 2180336
Eki Görüntüle 2180337
bu sakrolıak eklemler gebelıkte hormonlardan dolayı esnemeye baslıyormus oynak hale gelıyormus bu doğumda lazım olan bıseymış aslında. o eklemler oynadıkcada kalca kemıgı sakrum da agrı yapıyor.Bende cıktı doktor belkı fıtık fln da olabılır ama bılemeyız dedı idare edıyorum sımdılık . Kuyruk sokumu dedıgın yer 2.resımdekı enn alt nokta imiş
Evet bayram tatili avuntusu ile daha dayanılır oluyor :)Gunaydin.. surunerek geldik ama neyseki tatile giriyoruz
bencede kuzum bence de ama denk gelıyo ıste bende okuyorum dayanamayıp :)Ohooo... Ben en kötülerini okuyorum.. Yok 31 haftalıkken bebeğimi kaybettim vs.. Kaygı yükseldikçe yükseliyorKendime kötülük yapıyorum ya.. Yapmayalım ama öyle boşver, keyfini sürelim her anın
yanı orayı bılmıyorum kuzum ama kalca agrın bu sebebpten kaynaklanıyor olma ıhtımalı yuksek bana kednı kadın dogum doktorum dolgıt verdı bebeklerın kullandıgından , tamamen gecırmez ama rahatlatabılır dedı gunde 2 3 kez surebılırsın demıstı doktoruna sor ıstersenızAa evet şu adam resminde kırmızıyla işaretlenen yer tam olarak. Endişelenmeyim ozaman dimi. Birde bu pelvik bölge diyorlarmış sez. Çizgisinin altında tüylenmemin başladı yerden aşağıga kadar olan kısım ağrıyor çatı da diyorlarmış internette normal yazıyor ama şimdiden ağrıması normalmi bilemedim
Ben de bi gun hissediyorun oteki gun tik yok. Sinirim bozuluyor haliyle. Kafam takiliyor. Ben de 19+6 bugun.Arkadaşlaaaaaaarrrrr
Ben deli miyim neyim bilmiyorum ama ara ara atak geliyo bana
Bebeği hala hissedemiyorum, iyi mi kötü mü ne durumda bilmiyorumBu benim sinirlerimi bozuyo
Bebişkonun arabasını aldık, malum dolar oynuyo zam gelir korkusuyla.. Ama hep kötü şeyler geliyo aklıma; ya bebeğimize bi şey olursa? Ya bu arabaya hiç bebeğimi bindiremezsem diye..
Ben neden böyleyim ya? Ne olur yalnız değilsin diyin..
Bi de neden benim hamilelik takvivimde 20. hafta yazıyor? Ben şu an 19+1'im
Merhaba canım, çok şükür herşey yolundaymış :) bebikomuz 17 cm 200 gr olmuş.. bacak boyu uzun mu olacak acaba dedi doktorumuz :) ve kesin şüphesiz kızmışgüzel haberlerini bekliyoruz canım
Doktorum izne çıkmış malesef yoksa dün gittimde yoktu. O yüzden gidemiyorumdayanı orayı bılmıyorum kuzum ama kalca agrın bu sebebpten kaynaklanıyor olma ıhtımalı yuksek bana kednı kadın dogum doktorum dolgıt verdı bebeklerın kullandıgından , tamamen gecırmez ama rahatlatabılır dedı gunde 2 3 kez surebılırsın demıstı doktoruna sor ıstersenız
Çok şükür herşey yolundaymış canım henüz bebeği hissetmiyorum arada damar atması gibi hissediyorum dedim o bebek değildir dedi daha hissetmene 1 ay kadar olabilir dedi :) görmeyeli baya büyümüş bizim hanım eli ağzında dizleri kırmış sanki sahil kenarında keyif yapıyor gibiydi
Merhaba canım, çok şükür herşey yolundaymış :) bebikomuz 17 cm 200 gr olmuş.. bacak boyu uzun mu olacak acaba dedi doktorumuz :) ve kesin şüphesiz kızmış
Amin canım Rabbim sağlıkla tamamına erdirsinçarşamba günü bnm minik hnım da 17 cm 200 gr gelmişti :) 17+1 de 17+4 görünüyordu tüm ölçümler. sağlıkla gelsin premseslerimiz
benim hemoroid dışında sorunum yoktu ama banada demir ilacına başladı.Amin canım Rabbim sağlıkla tamamına erdirsinBugün biraz halsizliğim var içim bayılıyor gibi doktor demir eksikliği dedi umarım fayda eder
tabıkıde kuzum iyi düşün iyi olsun , hepimiz gercekten bu hamılelıkte cok pımpırıklı endıselı herseye takan bıreyler oluyoruz. AMa hem kendımıze zarar hemde bebege zarar verıyoruz boylelıkle oda uzuluyor gerılıyor.Çevremde görüyorum nasıl rahatlar var anlatamam yanı. Kasılman agrın coksa dinlenerk gecmıyorsa aksıne daha da sıddetlenerek artıyorsa doktora gıdın yazmıslar kendını dınle, gercekten bel ağrın normaldır otekı agrının nasıl bırsey oldugunu bılmedıgım ıcın yıne de bunu dıyım dedım. bu haftalarda cunku bebek artık yukarı cıkmaya baslıyor kendıne yer acıyor organların yerı degısıyor sıkısıyor bu tarz alt karında agrılar normalDoktorum izne çıkmış malesef yoksa dün gittimde yoktu. O yüzden gidemiyorumdaneyse bebeğim iyiydi bişi olsa söylerlerdi değilmi. Teşekkür ederim cevap verdiğin için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?