2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Ayyy çok güzel yazmışsın canım içim bi hoş oldu :) o günleri de görürüz inşallah.cok sağol desteğin için.

Ay inşallah dediğin gibidir.icimi rahatlattin sağol canım.evet çocuk varken daha da zor.allah korusun yavrularımızı.

Ayyy çok güzel yazmışsın canım içim bi hoş oldu :) o günleri de görürüz inşallah.cok sağol desteğin için.
pozıtıf dusunelım , pozıtıf olmaya calısalım olabıldıgı kadar işte :) burda nıye varız canım ask olsun bırbımızı sılkeleyıp kendımıze getırmek motıve etmek ıcın :) bol keyıfler sımdılık mutlu ol kı bebegınde hıssetsın bunu

Benim de 2-3 gündür böyle canım. Maşallah çok hareketli. Sanırım artık hissetmeye başladığımız için bize çok gibi geliyor. Belki de normali budur :)

Iyiki varsınız canım sağolun varolun :)

Biz de ismimizi bulduk artık kızlar:) Minik prensesimizin adı Defne olacak inşallah :) Rabbim adıyla yaşatsın,hayırlı bir evlat olsun inşallah.
Cok hos naif bir isim adıyla yasasın bakalım bızım pasanın ismı ne olacak

Selam kızlar nasılsınız
Ayrıntılı usde bebek ile ilgili görünen bir sorunumuz yok çok şükür
Ama her iki rahim damarında direnç artışı var ilk gebeliğimde de zaten tansiyon geçmişim var dr 100mg corasprin verdi

O Otb canım hareketin aşağıda olmasını sordum bebeğin kafası orada normal dedi bebeğin konumu aşağıda demek değilmiş

Merhaba kızlar ara ara okuyorum ama tatil yoğun geçiyor çok yazamıyorum...Nifty testim temiz çok şükür...içim rahatlayınca daha rahat bir hamilelik geçireceğim inş....
İnsan nasıl rahatliyor dimi nifty testi sonrası gözün aydın canım sağlıkla kucağımiza alırız kuzuları inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…