Canım benim kızım olacak dört aydır zaten tatlıyı görecek gözüm yok,hep ekşi tuzlu yedim.canim istedi ilk kez çay kaşığıyla nutella yedim.kirk yılda bir bişey olmaz.keske bana tavsiye vereceğinize sevincime ortak olsaydınız.bu mesaja verilecek cevap bu değildi.yine de teşekkürler.
Pardon, ben kötü bir şey mi dedim . Ben muayene öncesi çikolata yemek istedim . Doktorum sakın yemeyin . Bak pekmez yiyin daha iyi olur dedi. Bol bol hareket etsin diye arkadaşlar önerdi dedim. Yapmayın dedi.
Ben Dr. Tavsiyesi sundum size. Kötü bisey demedim ki.
Kaldı ki tatlı seven biri olarak bu süreçte tatlıdan çok tiksindim, ekşiye dadandım . Benim de kızım olacak ,bugün netleşti.
Siz neden alındınız gerçekten anlamadım .
Bizim doktor tursu baharatlı acıdan uzak dur dedi neden öyle bisey dediki sormadimda birde ete dokunma eşin pişirecek sen yiyeceksin dedi işime geldigi için sormadim nedenini
Bizim doktor tursu baharatlı acıdan uzak dur dedi neden öyle bisey dediki sormadimda birde ete dokunma eşin pişirecek sen yiyeceksin dedi işime geldigi için sormadim nedenini
Aaa bana da bugün gittiğim doktor ete dokunma dedi. Şaşırdım neden ki dedim. Toxoplazma geçebilir, aslında artık bişey olmaz ama yine de dokunmayın dedi .
Eldiven takacam
Aaa bana da bugün gittiğim doktor ete dokunma dedi. Şaşırdım neden ki dedim. Toxoplazma geçebilir, aslında artık bişey olmaz ama yine de dokunmayın dedi .
Eldiven takacam
Eldiven takinca oluyormuymuş ki ben dokunmuyorum esim kasaptan dogranmis getirip yikiyor ben karistiriyorum kasikla bikere eldiven takip yikadim esim gormeden gorurse başima kalir kalmasin ne fenayim
Hadi yaa ben ucunede cok yakinim..hatta acida sinir tanimam.
Acisiz yemek yemem dra sormadim ama.cok aci yedigim icin int bakmistim..midenize zarari yoksa bebege etkisi yoktur diyodu.
Acisiz yemek yemem dra sormadim ama.cok aci yedigim icin int bakmistim..midenize zarari yoksa bebege etkisi yoktur diyodu.
Doktor diyodA uyguluyormuyuz sanki kuzum midem ne kabul ediyorsa onu yiyorum yeri geliyor kuru ekmek yiyorum hiç iştahım yok yemek başina oturuyorum bir saat bakişiyoruz
Eldiven takinca oluyormuymuş ki ben dokunmuyorum esim kasaptan dogranmis getirip yikiyor ben karistiriyorum kasikla bikere eldiven takip yikadim esim gormeden gorurse başima kalir kalmasin ne fenayim
Ya evet ya ben de eti yıkıyorum. Yıkanmazmış. Ama ne bileyim işte
Vallahi eşime dokundurmam, ben yaparım . İçim şişer o iş yaparken
Zaten kasaba yaptıracak herşeyi . Paketleme vs. Mecburum. Eldiven takacam. Bana diyo az önce 2 kat eldiven tak .yok artık.
Ya evet ya ben de eti yıkıyorum. Yıkanmazmış. Ama ne bileyim işte
Vallahi eşime dokundurmam, ben yaparım . İçim şişer o iş yaparken
Zaten kasaba yaptıracak herşeyi . Paketleme vs. Mecburum. Eldiven takacam. Bana diyo az önce 2 kat eldiven tak .yok artık.
Yikamazsam yiyemem ben onu ya ille suyu beyaz olana kadar yikamam lazim haklisin ama bulantı zamani kendi yapti yedi çok iyi oldu ya birde ben hamile oldumu bilmiyordum ciger dogradim o hep içimde leke olur diyorlarya biliyorum hersey rabbimin elinde ama insan pisman olmuyor degil
Canım arkadas ıyı niyetle bilgi verme amaçlı paylaşmış ama insan kaç kez hamilelik yasıyor ki zararı olmadıkça canın ne istiyorsa yemek taraftarıyım ben yarasın minnoşa muz da seviyor bebeler hem de muz bebeğin kilo almasını sağlayan gıdalardan seversen tahin pekmez de öyle
Ben kötülüğüm için söyledi demedimki.sadece o mesajın karşılığı değildi,ya da daha farklı şekilde söyleyebilirdi.sorun değil zaten.bu arada hamilelikte sakıncalı şeylere en çok dikkat edenlerden birisi benim,çünkü kilom fazla ve çok dikkatli kilo almam lazım.tatlinin zararlı olduğunu tabiiki de biliyorum.yine de sağol canım bilgilendirdigin için
Pardon, ben kötü bir şey mi dedim . Ben muayene öncesi çikolata yemek istedim . Doktorum sakın yemeyin . Bak pekmez yiyin daha iyi olur dedi. Bol bol hareket etsin diye arkadaşlar önerdi dedim. Yapmayın dedi.
Ben Dr. Tavsiyesi sundum size. Kötü bisey demedim ki.
Kaldı ki tatlı seven biri olarak bu süreçte tatlıdan çok tiksindim, ekşiye dadandım . Benim de kızım olacak ,bugün netleşti.
Siz neden alındınız gerçekten anlamadım .
Alınmadım canım.ben sadece o anki heyecanla farklı yorumlar bekledim,sen yediğim şeye yorum yapınca onu garipsedim.olur öyle yanlış anlaşılmalar,hepimiz hamileyiz sonuçta hassasız.bu arada senin de kızın hayırlı olsun:)
Ben de acı tutkunuyumdur ama zaten cıkarmaktan mide yemek borusu tahrıs oldugundan bu ara pek tuketemiyorum dogumdan sonrada emzirirken iyi degil zaten sen yavaştan alıştır baharatsız acısız yemeye kendini