2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Doğru söylüyorsun canım. Paranoya yaptım resmen hiçbişeyden zevk alamıyorum. Aklıma sürekli bişiler geliyor ve sürekli sorguluyorum bu benide çok rahatsız ediyor. biraz kafam dağılsa iyi olucak ama evden dışarı çıksam bişey olcak diye korkuyorum. Ama daha sakin olmalıyım. Şu bayram geçsin sağ salimde ilk işim doktora gidip beni bir silkeleyinde kendime geleyim demek olucak :))

Çok teşekkür ederim canım ya. Dünkü doktorda bebeğin kafası sol yana doğru yan yatıor demişti belki ondan baskı yapıyor olabilir. Çok teşekkür ederim tekrardan :))

neberuse canim sen listede yoksun bilgilerini yaz kaydedeyim
yazmıştım aslında ama seni etiketlememiş miyim acaba ? yaşım 35 ilk bebeğim erkek sat 27 mart doğum tarihi 1 ocak buğra bebeğin arz ederimkilo takibi olan kısım için 74 kilo ile gebe kaldım şu an 70 kiloyum

Çikolata yemeyin. Bal, pekmez yiyin Dr. Tavsiyesi

Canım benim kızım olacak dört aydır zaten tatlıyı görecek gözüm yok,hep ekşi tuzlu yedim.canim istedi ilk kez çay kaşığıyla nutella yedim.kirk yılda bir bişey olmaz.keske bana tavsiye vereceğinize sevincime ortak olsaydınız.bu mesaja verilecek cevap bu değildi.yine de teşekkürler.

Ay kızlar ben az önce ilk kez ve net olarak hissettim kızımı :) hem de ard arda net şekilde.

Uzanıyordum nutella yedim kaşık kaşık,bi 10 dk sonra böyle oldu.hissetmeyenler denesin belki işe yarar :)
Yaaa ne güzel bende de Nutella yiyince benzeri olmuşu karnımda titremeler ve Seğirmeler artmıştı :) sen tam nasıl hissettin canım titreme mi yoksa tekme gibi mi :) gözün aydın buarada :))

Yaaa ne güzel bende de Nutella yiyince benzeri olmuşu karnımda titremeler ve Seğirmeler artmıştı :) sen tam nasıl hissettin canım titreme mi yoksa tekme gibi mi :) gözün aydın buarada :))

Cok teşekkür ederim canım :) güm güm vurdu sanki canım arda arda ilk kez olunca çok heyecanlandım:)

Canım arkadas ıyı niyetle bilgi verme amaçlı paylaşmış ama insan kaç kez hamilelik yasıyor ki zararı olmadıkça canın ne istiyorsa yemek taraftarıyım ben yarasın minnoşa muz da seviyor bebeler hem de muz bebeğin kilo almasını sağlayan gıdalardan seversen tahin pekmez de öyle

Ay kızlar ben az önce ilk kez ve net olarak hissettim kızımı :) hem de ard arda net şekilde.

Uzanıyordum nutella yedim kaşık kaşık,bi 10 dk sonra böyle oldu.hissetmeyenler denesin belki işe yarar :)
Ben hala pek tatlı yiyemiyorum o yüzden pek ses etmiyor galiba benim ogluş

İyiliğin için söylemiş kötü anlama ne kadar yediğini ve miktarını bilemezdi
Bugün perinatolog özellikle tatlı yeme dedi meyveyi de kısıtlı tüket dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…