tabıkıde kuzum iyi düşün iyi olsun , hepimiz gercekten bu hamılelıkte cok pımpırıklı endıselı herseye takan bıreyler oluyoruz. AMa hem kendımıze zarar hemde bebege zarar verıyoruz boylelıkle oda uzuluyor gerılıyor.Çevremde görüyorum nasıl rahatlar var anlatamam yanı. Kasılman agrın coksa dinlenerk gecmıyorsa aksıne daha da sıddetlenerek artıyorsa doktora gıdın yazmıslar kendını dınle, gercekten bel ağrın normaldır otekı agrının nasıl bırsey oldugunu bılmedıgım ıcın yıne de bunu dıyım dedım. bu haftalarda cunku bebek artık yukarı cıkmaya baslıyor kendıne yer acıyor organların yerı degısıyor sıkısıyor bu tarz alt karında agrılar normal
Doğru söylüyorsun canım. Paranoya yaptım resmen hiçbişeyden zevk alamıyorum. Aklıma sürekli bişiler geliyor ve sürekli sorguluyorum bu benide çok rahatsız ediyor. biraz kafam dağılsa iyi olucak ama evden dışarı çıksam bişey olcak diye korkuyorum. Ama daha sakin olmalıyım. Şu bayram geçsin sağ salimde ilk işim doktora gidip beni bir silkeleyinde kendime geleyim demek olucak :))
Selam kızlar nasılsınız
Ayrıntılı usde bebek ile ilgili görünen bir sorunumuz yok çok şükür
Ama her iki rahim damarında direnç artışı var ilk gebeliğimde de zaten tansiyon geçmişim var dr 100mg corasprin verdi
OOtb
canım hareketin aşağıda olmasını sordum bebeğin kafası orada normal dedi bebeğin konumu aşağıda demek değilmiş
Çok teşekkür ederim canım ya. Dünkü doktorda bebeğin kafası sol yana doğru yan yatıor demişti belki ondan baskı yapıyor olabilir. Çok teşekkür ederim tekrardan :))
yazmıştım aslında ama seni etiketlememiş miyim acaba ? yaşım 35 ilk bebeğim erkek sat 27 mart doğum tarihi 1 ocak buğra bebeğin arz ederimkilo takibi olan kısım için 74 kilo ile gebe kaldım şu an 70 kiloyum
Canım benim kızım olacak dört aydır zaten tatlıyı görecek gözüm yok,hep ekşi tuzlu yedim.canim istedi ilk kez çay kaşığıyla nutella yedim.kirk yılda bir bişey olmaz.keske bana tavsiye vereceğinize sevincime ortak olsaydınız.bu mesaja verilecek cevap bu değildi.yine de teşekkürler.
yazmıştım aslında ama seni etiketlememiş miyim acaba ? yaşım 35 ilk bebeğim erkek sat 27 mart doğum tarihi 1 ocak buğra bebeğin arz ederimkilo takibi olan kısım için 74 kilo ile gebe kaldım şu an 70 kiloyum
Yaaa ne güzel bende de Nutella yiyince benzeri olmuşu karnımda titremeler ve Seğirmeler artmıştı :) sen tam nasıl hissettin canım titreme mi yoksa tekme gibi mi :) gözün aydın buarada :))
Yaaa ne güzel bende de Nutella yiyince benzeri olmuşu karnımda titremeler ve Seğirmeler artmıştı :) sen tam nasıl hissettin canım titreme mi yoksa tekme gibi mi :) gözün aydın buarada :))
Canım benim kızım olacak dört aydır zaten tatlıyı görecek gözüm yok,hep ekşi tuzlu yedim.canim istedi ilk kez çay kaşığıyla nutella yedim.kirk yılda bir bişey olmaz.keske bana tavsiye vereceğinize sevincime ortak olsaydınız.bu mesaja verilecek cevap bu değildi.yine de teşekkürler.
Canım arkadas ıyı niyetle bilgi verme amaçlı paylaşmış ama insan kaç kez hamilelik yasıyor ki zararı olmadıkça canın ne istiyorsa yemek taraftarıyım ben yarasın minnoşa muz da seviyor bebeler hem de muz bebeğin kilo almasını sağlayan gıdalardan seversen tahin pekmez de öyle