2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ay kızlar ben az önce ilk kez ve net olarak hissettim kızımı :) hem de ard arda net şekilde.

Uzanıyordum nutella yedim kaşık kaşık,bi 10 dk sonra böyle oldu.hissetmeyenler denesin belki işe yarar :)
Gözün aydın canım.banada dr muayenede bebiş hareketlensin enerji dolsun diye çikolata veriyodu.simdi oğlusum hareketlenince eşime sesleniyorum çikolata getir enerjisi bitmesin diye.gercektende işe yarıyo ki tatlı çikolata asla yemeyen sevmeyen biriyim herşey oğlum icin

Son düzenleme:

Sağol canım.benim kız olduğu için tatlıyı hiç canım istemiyor,tuzlu ekşi hep.bugun tesadüfen yedim,artık arada sırada denerim hissetmek için :)

Hayirlisi olsun ama ikinci fotoda testisleti ile belli erkek bencede oglumunda gorunusu oyleydi

Aaa bana da bugün gittiğim doktor ete dokunma dedi. Şaşırdım neden ki dedim. Toxoplazma geçebilir, aslında artık bişey olmaz ama yine de dokunmayın dedi .
Eldiven takacam
Evet ben hamileligim kesin degilken bile cig ete asla dokunmadim. Ilk hamileligimde hic dikkat etmemistim bilmiyordum bu kez bir cok konuda titizlendim.

Bu arada kizlar bebisler hareket etsin istiyoruz ve o yuzden tatli tuketiyoruz ama seker direk bebege gectigi icin ve kana cok hizli karistigi icin bebege zararli dolayisiyla o bizim sevindigimiz hareketler onun rahatsiz oldugunun göstergesi olabilir yemeyelim. Ustte nutella yedigini soyleyen arkadasa yazmadim o alinmasin hepimiz icin soyluyorum. Şeker yuklemesi testiyle ilgili ne dusunuyorsunuz mesela?

Sağol canım.benim kız olduğu için tatlıyı hiç canım istemiyor,tuzlu ekşi hep.bugun tesadüfen yedim,artık arada sırada denerim hissetmek için :)
Ye ekşisi doğur Ayşeyi diyenlerden misin?. Benim ki de kız ama canım hep tatlı istedi. Oğluşumda da tuzlu şeyler yerdim hep. Bence ekşiyle tatlıyla cinsiyet arasında bir bağ yok :)

Çok haklısın canım. Benim doktorum açlık ve tokluk şekerine bakalım önce, bir sorun görürsek yaparız dedi. İlk hamileliğimde de yükleme yapılmasını istememişti doktorum. Ben de çok sıcak bakmıyorum.

Kızlar uzun zamandır bakamıyorum buraya işler çok yoğun bayram gelse de rahatlasak. Üç haftadır kusmalarım durmuştu ama iki sabahtır aç karnına kusuyorum neden acaba bebeğin saçı çıkıyor diyorlar. Yine kabus günlerim mi başladı ):

Ay kızlar ben az önce ilk kez ve net olarak hissettim kızımı :) hem de ard arda net şekilde.

Uzanıyordum nutella yedim kaşık kaşık,bi 10 dk sonra böyle oldu.hissetmeyenler denesin belki işe yarar :)
ballı sut de işe yarıyor bence bunu dene bıdaha kıpırdamasını ıstersen hem yararlı :) hadı bakalım gelsın bundan sonra ne zaman kıpırdıcak dıye beklemeler cok heyecanlı :)

Ye ekşisi doğur Ayşeyi diyenlerden misin?. Benim ki de kız ama canım hep tatlı istedi. Oğluşumda da tuzlu şeyler yerdim hep. Bence ekşiyle tatlıyla cinsiyet arasında bir bağ yok :)
Bencede yok :) benim oğlum olucak ve ben normal hayatta bir tatlı canavarıydım şimdi tatlıdan tiksindim ekşi elmalara dadandım bunlar hurafe

Iki hamileligimde yaptırdım ama bunda yaptirmam buyuk ihtimal cunku ikisinde de olmadiysa bunda da yoktur diye dusunuyorum.
Muhtemelen yoktur ama benim de özellikle çikolatalı şerbetli şeyler ı hiç canım çekmiyor
Ama.meyve seviyorum mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…