2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
kan dolaşımından alakalıdır canım , bir de hızlı kalkıyorsan bende de oluyor ya

Normalde sekeri olmayan birisinin gebelik şekeri çıkıyor sen yinede bi gebelik şekerine baktır Yükleme yapip yaptirmamak sana kalmiş birşey kuzum benimde etrafımdaki herkez yaptırma diyor ama bende aksine bebegime yüzde birde olsa yarari dokunacaksa neden yaptırmayayimki diye düsünenlerdenim yaptirmadigim icin bir sıkıntı olursa ömur boyu kendimi affedemem bu yukun altinada giremiyorum
Acikcasi

bencede dogru dusunce güzel bı karar olmus arkadasım, benım doktorum yapıcaz dedı dırek
Benim ki de yapacaz dedi. Artık yapılmıyor diye duymuştum , bazı Dr. Karşı dedim. Hayır sadece canan Karatay karşı dedi . Açıkladı. Tamam, ne dersen o dedim . Dr. Zaten gözüm kapalı güvenirim. Adanada 1 numara.

cnim bulantilari kadar siddetliei yok.ben 20.haftaya kadar kustugumi hatırlıyorum.gerçekten teori falan değil.erkek cocuklari daha rahat geçiyor.

+1000 sana katılıyorum cnim..

cnim bulantilari kadar siddetliei yok.ben 20.haftaya kadar kustugumi hatırlıyorum.gerçekten teori falan değil.erkek cocuklari daha rahat geçiyor.

Kız yada erkekle ılgıli bi durum degil bence oglum olacak hala bulantı ilacı kullanıyorum uoksa midem boşalıyor eltim arkadsslarım kız dogurdu normal hayatlarını surdurduler biraz sans işi belki de ilk oglumda da cok kustum ama bunda onun hiçbişey oldugunu anladım

Arkadaslar benimde ilk gebeligimde duzenli testlerimde aclik kan sekeri vs. normal çıkıyordu seker yukleme zamani geldiginde dr yapalim dedi ve yaptırdım bayagi bir yuksek cikti diyetisyene yonlendirdi ve 1 ay sonra yeniden seker yuklendi diyet yapmama ragmen onceki kadar olmasada yone yuksek cikti doguma kadar uygun diyet yaptim

Bencede kiz erkekle alakasi yok gibi..ablamin oglu var o da baya kotuydu..benimde hala bulantim.var..genetikmi acaba :))

Eki Görüntüle 2180786 Dün öğrendim. İsimli de yapıyorlar. İnstagram. Dan bakın neler neler var .Allahım bütün annelere nasip etsin yaptırmayı
Rengarenk minikler var Instagram'da orda da çok gugüz şeyler var oraya da bakabilirsiniz?
Kapı süsü pahaliymis bende yaptıracağım ama benim erkek ya çok çiçekli böcekli olması ne kadar doğru bilemedim

Bencede kiz erkekle alakasi yok gibi..ablamin oglu var o da baya kotuydu..benimde hala bulantim.var..genetikmi acaba :))
Ah beni de yanılttı bu belirtiler. Dr. Hiç bakma onlara kadından kadına değişir dedi . Sen 2.nci gebeliğin de ancak daha iyi tahmin edebilirsin cinsiyeti dedi. Kız doğuracaklar çok kusar erkek doğuracaklar hiç kusmaz mış ya. Ee kusmadım, rahattım, bulantı vardı o kadar. Kızım olacak inşallah. Erkek doğuran onca anne çok kustum diye. Çok karışık meseleler ya. Gerçekten herkeste aynı olmuyor .
Karbonat testini yaptım mesela, köpürmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…