- 3 Ağustos 2018
- 1.940
- 2.551
- 53
- 41
Kızlar merhaba, detaylı ultrasona kaçıncı haftada girdiniz/ gireceksiniz?
Ben bu Cuma günü gireceğim. 21+2 olacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar merhaba, detaylı ultrasona kaçıncı haftada girdiniz/ gireceksiniz?
Valla iğneyi sokmasıyla çıkarması bir oldu ben hiç birşey anlamadım sonradan ağrır şişer dedi saat 2de yaptırdım hala birşey yok demekki birşey olmayacak :) sen nasılsın bi şikayetin varmıAynı gün yaptırmışız canım :) Nasıl gidiyor?
Mesajları okurken denk geldim cevap yazayım dedim :)Bir arkadas alttan muayene de yapabiliyorlar demisti. Oldu mu canim senin vajinal muayene.bir de kimi yerlerde tatli yemeyin detayliya girmeden hareketli olursa bebek olcumler sıkıntı olur yazmislar. Boyle bir sey var mi:) hayirli olsun bu aradaaa![]()
Ben 750 verdim yer İstanbul:)Aynen cok iyiymis gercekten. Benim doktorum ozellikle perinatolog dan detayli istedi 420 den basliyor fiyatlar . Yer istanbul:))
Esim normal kontrol eden doktorumu bile erkek istememisti. Gidecegimiz perinatolog erkek vajinal baktiginda tavirlara girmez umarimMesajları okurken denk geldim cevap yazayım dedim :)
Benim önce vajinal muayene ile rahim ağzı ölçümü yapıldı sonra ultrasona geçildi.
Normalde çok hareketli olduğu için yüz fotosu falan asla alamadı doktor ama ayağını bacağını elini sürekli oynatıp uzattığı için de daha kolay baktı. Bazı kısımları biraz incelemesi gerekiyor yakınlaştırıp, onları yapmakta zorlandı sabit durmadığı için. Kalbi için 24te tekrar çağırdı. Hareketsiz olması da iyi değil, arkadaşım 3 gün üst üste gitmişti bir el parmaklarını açmıyor diye bir sırtını dönmüyor diye.
Benimki de once esimi almadi, vajinal muayeneden esler hoslanmiyor biraz sonra cagiririz dedi oyle baktiEsim normal kontrol eden doktorumu bile erkek istememisti. Gidecegimiz perinatolog erkek vajinal baktiginda tavirlara girmez umarimhareketli olup olmama durumu da zormus yaa en iyisi tatli yemeden gideyim, baktim hareketlenmiyor atarim bi tatli 5 dk ya oynuyor zaten:) tesekkurler bilgilendirme icin
![]()
6 eylülde gidiyorum kontrole. Bebeğim 22.nci haftasında olacak .
@Ytmz canim.ctesi kontrolum.var..doktorun baskulu baz aldigim icin onu bekliyorum :) cok merak ediyorum tabi ne kadar aldim
Bu arada kizlar bebis alttami usttemi fazla ayirt edemiyorum ben..sizi okudukca dikkat edeyim dedim ama.ne kadar ustte ya da altta cozemedim![]()
@Ytmz canım bugün aşı oldum tartıldım 66.5 olmuşum
iyi akşamlar kizlar, rutin kan tahlilerunizi ac mi veya yokmu veriyorsunuz.ben yok verdim ve hepsi yüksek çıktı ne onerirsiniz?dok.tok olduğun için dedi muhtemelen.içinde toxtoplazma testide vardi.bişey demedi doktor bir daki kontrolünde ac gelirsin tekrar kan verirsin sizce yarin sağlık ocağına gidip versemmi? birde 5tup kan aldılar.
Evet tetanoz aşısı canım. Bir doz daha olucam eylülün sonuna verdiler randevuyuTetanoz aşısı oldunuz değil mi. Bende yarın gidicem
Canım cinsiyet tam belli olmadı erkeğe benzettim dedi ama çarşamba randevum var tam teyit edip yazarım.@Tugce1910 @bebekicin @Sevimlipanduf @merve3337 @tevafuk55 @Ygz2008 @cycas @edosko @nursena @anneveoglusu @mrskulkedisi @depresif polyanna @Sss33301 @Kartanesii8892 @CrpDm12 @busra_brt @SariFrezya @jnstt @Mavisu27efrahuzeyfe @morceket @bsebse @Katrina_ @kubrafatih
Dido44 @Sim10 @bebekaycali @s i d e l y a @MERYEM_2404 @41EEEEE41 @aslvlkn @Hb0216 @aymutu @Archpa @ellenchurch @oozzee @Ebruzerm @defne1453 @Nehculferadis @Zuhal budak polat @Papatyalardaguzel
yelsem @Fatma Ersin Elif
firuzeew @engn @isisya @aurora_z @kuzu2010 @AyAl80 @cnmsncnm @Maviiece @Tatliballim @sedaerg9291 @lemonade_85
Xeroderma_pig @ISIK27 @Pamuk Panda @burciii @Manikmidepresifmi @Beyza_2018 @ecemine @mini87 @ngokces @cibi35 @tanem-tane20 @merve969696 @yenihayat79 @delikiss
matrush @esenglvedat @neberuse KİLO BİLDİRİMLERİNİZİ ALAYIM KIZLAR AYRICA LİSTEYE BİR BAKIN 1. SAYFADA CİNSİYETİ LİSTEYE YAZMADIKLARIM BENİ ETİKETLESIN LÜTFEN ONLARIDA GEÇEYİM İSİMLER BELLİ OLDUYSA ONLARIDA YAZIN KIZLAR...