2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Çok teşekkürler soluksuz bir şekilde okudum bu bebişler bizi zorlayacak desene

Bende sizi kilolu zannettim çizelgeden baktim ikinizde zayifsiniz kizlar ne bu kilo takıntısı bosverin seneye buzamanlar eski hallerimize döneriz inşallah kafaya çok takmayin
yok be kuzum taksanda takmasanda olanlar oluyo sonucta napalım benım hosuma gıdıyo kılo mevzusunu konusmak

Kizlar cogunuzu okudum ayrintili usg icin ama tarihlerinizi hatirlamiyorum..dr bana 15 eylul icin randevu al dedi.. dolu oldugu icin 8 eylule almistim...ctesi yine.
Simdi yarin izin alicamda daha da one ceksem sorun olur mu.. 21 hafta 1 gunluk olucaz yarin.. en son ctesi gittigimde 400 gr 27 cm demisti..belli bi buyuklukte olmasi gerekiyormus ya...

Ben de bunlardan alıyorum canım .cok kullanışlı buldum ben.

Eki Görüntüle 2184560
Nurkuzusu

kızlar ben ınstagramda bır sayfa buldum bı suru renk ceısıdı var bolme kısmında yonca olması otekılerden farklı kılmıs ayrıca cınmalı degıl türk üretimi bebek arabasına asmak ıcın aparat da verıyolar en son sordugumda 125 tl kargo dahıl

Kizlar bebek tasima seti alan varmi kisa denk geldigi icin bize puset tarzi olmaz heralde digeri daha sicak kullanisli olur ben bunlardan dusunuyorum nasilEki Görüntüle 2184923
bence bunlar daha kullanıssız ıcınde bebk bı oyana bı buyana sallanmasın dıye busefer ugrasmaya calıscan pusete koy battanıyesıyle kapa ustten mısler gıbı sapasağlam otursun yanı

E bebekten alışveriş yapan arkadaşlar aziz bebenin ürün kalitesi nasıl
Alip memnun olduğunuz ürünlerin mağaza isimlerini yazarsanız sevinirim
baby corner ve azız bebe aldım azız bebe gercekten cok kalıtelı baby cornerde gayet guzel dokuması fln bugun 2 parcada daaha gelcek yıne babycorner ve azız bebe yenıdogan setı aldım

kesınlıkle katılıyorum bende ah uh yapa yapa gezınıyorum cok guzlu gelldımı benım , en cok da boyle gerlıp toplanıyor donuyor boyle bı tuhaf ozaman boyle ıcım gıdıyor nasıl varya karnımı ova ova hadı oplusum dıye dıye derın nefesler eslıgınde sakınlestırıyorum

kuzum ben bursadanım ama ınegol ılcesınde , aritmiye gidiyorum ben 85 verıyorum bursadakının de 100 tl sanırım muayene ucretlerı bana dogum ıcın 1450 dedıler bursadakınde 200 kusur dıye yazmıstı bı arkadas sanırım tek bılfgım orası var ceylan hastanesı 250 tl aytıntılı ultramed 400 bızmer 1050 fıyat vermıstı bana bunlardan bızmer ve ultramed 4 boyutlu radyolojı merkezlerı

Akşamları, özellikle yemekten sonra karnım çok fazla şişiyor ve geriliyor. 7 aylık gibi hissediyorum. Krem filan da çok sürüyorum ama sanki patlayacakmışım gibi geliyor son aylarda ne yaparım bilmem
ah bu benim işte, akşam yemeyi erken bıraksam bile gerçekten 7 8 aylık gibi görünüyorum, geriliyor, yatmak zorlaşıyor. ilk hamileliğimde bu aylarda neredeyse hissetmiyordum bu defa çok hızlı oldu her şey.

canım
gidebilirsin ben 20+2 idim sata göre ultrasonda 21+1 falan hep önde çıkıo die 380g ve 24 cm idi benim ayrıntılıda

Günaydınlar kızlar ,
Bizde sabah sabah doktor kapısını aşındırdıkta geldik
Bebeğimiz 20+4 23 cm 348 gram çıktı, maşallah her şey yolunda gözüküyormuş doktorcum öyle dedi.
3 hafta sonra seker yukleme rutın testlerım (takıp edılen b12 ve troıdım idrar var bırde demır kan tekrar bakılacak)demir seviyem yüksek oldugu ıcın suan vıtamının ıcınde 60mg yetıyor bana o yuzden baslamadım belkı 3 hafta sonra yeterlı gelmezse başlarım.aytıntılı dopplere gırecegım seker yuklemesı yaptıracağım işim cok bıdahakı kontrole

olur kuzum olur dert etme hiç gayet buyumus bebıs masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…