Tek tek alıntılayamadım, hepinizden allah razı olsun kızlar. Allah kimseye yaşatmasın. Şuan dayak yemiş gibiyim, heryerim ağrıyor. Ama bebeğim kıpır kıpır çok şükür
Kızlar alışverişlerimdeki tercihleri uzun yazılarla yazdığım ve yazacağım bir instagram sayfası açtım :) Katılmak isterseniz @ prensesmilam adı Burdan foto paylaşmak zor oluyor bide bazen kaçıyor konular beklerim oraya :)
Canım hepsini paylaşacağım ama daha kargolar tamamlanmadı şimdi memnun kalmazsam size önermiş olurum doğru olmaZ :) hazırlar hazırlamaz instagramda da burdan da paylaşacağım
Tek tek alıntılayamadım, hepinizden allah razı olsun kızlar. Allah kimseye yaşatmasın. Şuan dayak yemiş gibiyim, heryerim ağrıyor. Ama bebeğim kıpır kıpır çok şükür
Biz de bu ay bebek bezi, bakım ürünleri vs stoklamaya başlayalım diyoruz. Bezleri yenidoğanlardan mı aldınız yoksa diğer numaralardan mı? Bebek standart yenidoğan kilosundan fazla doğar diye çekiniyorum bir şey almaya
Ben yenidogandan ve diger nolardan aldim ama 1 ve 2 noyu cok almadim cunku cok cabuk 3 e gecerim diye dusundum. Ilk zamanlar cok fazla kaka yaptiklari icinde cok bez degistiriliyor ona gore bir hesap yaparsiniz. Ben 1 ve 2 numara toplamda 300 e yakin bebek bezi aldim tane olarak. Oglumda gunde 8 bazen 10 degistiriyodum her sutten sonra kaka yapiyordu:)
Kiz masallah supermarketten cok sende var prima aktif bebek en iyisiii
oyyy masallah ne tatliii doktoruna sor oyle ic canim banada yazdi sorup oyle icecegim
oyle valla ama primadan baska kullanmadigim icin pisik yapar sizdirir diye almiyorum primada hic sorun yasamadim cok haklisin türk lirasinin degeri hic kalmadi yazik cok yazikk
Primanin 1 ve 2 numarasindaki fark ne bilmiyorum ama ben 2 numarayla baslamistim oglumda magazadaki kadin siz 2 numara almissiniz biliyormussunuz bez konusunu kadinin biri 1 numara aldi cok kucuk dedi iade etti dedi bilmiyorum oyle mi yine 2 numarayla baslayacagim insallah
Primanin 1 ve 2 numarasindaki fark ne bilmiyorum ama ben 2 numarayla baslamistim oglumda magazadaki kadin siz 2 numara almissiniz biliyormussunuz bez konusunu kadinin biri 1 numara aldi cok kucuk dedi iade etti dedi bilmiyorum oyle mi yine 2 numarayla baslayacagim insallah
Ben milette denedim cok memnum kaldim onu tavsiye ederim. Bide Ben 1 ile 2 numara arasinda cok fark gormemistim benim oglum 52 cm 3850 dogdu ama 1 de 2 gibi guzel oluyordu. Yenidoganlar icin kucuk gelmedi bana ama cok fazla almamak lazim tabi malum hizli buyuyorlar
Kızlar her bez her bebeğe iyi gelmez. Ya stok yaptıklarınız bebeğe pişik yaparsa?? Kimi bebeklere en pahalı bez iyi gelmezken bim bezi çok iyi gelebiliyor..
KIZLAR İSTERSENİZ YENİ BİR SAYFA AÇALIM OCAK ANNELERI BEBEKLERININ CICILERI DIYE ORAYA PAYLASALIM KIYAFETLERIMIZI VE GEREKLI OLAN HERSEYLERI ORDAN BAKIP FIKIR ALIRIZ UNUTTUKLARIMIZ OLUR GORURSEK BIRBIRIMIZDEN HATIRLAYIP ALIRIZ DIYE DUSUNUYORUM NE DIYOSUNUZ
Ben milette denedim cok memnum kaldim onu tavsiye ederim. Bide Ben 1 ile 2 numara arasinda cok fark gormemistim benim oglum 52 cm 3850 dogdu ama 1 de 2 gibi guzel oluyordu. Yenidoganlar icin kucuk gelmedi bana ama cok fazla almamak lazim tabi malum hizli buyuyorlar
Ins. Elestirilmem bunu yazdigim icin ama malesef tl deger kaybettigi icin bana cok ucuza geldi burada(isvicre) hersey cok pahali bende depolayayim dedim bende 15 aylik bi bebekte var onada aldim cok cabuk tuketiyor masallah
Kızlar her bez her bebeğe iyi gelmez. Ya stok yaptıklarınız bebeğe pişik yaparsa?? Kimi bebeklere en pahalı bez iyi gelmezken bim bezi çok iyi gelebiliyor..
cook haklisin o yuzden hic stoklamayi dusunmuyorum benim aklima komilinin bebek bezi geldi zeytinyagliymis ya aklima yatti aslinda her yerde bulamam bide prima gbiolur mu acaba
Ben yenidogandan ve diger nolardan aldim ama 1 ve 2 noyu cok almadim cunku cok cabuk 3 e gecerim diye dusundum. Ilk zamanlar cok fazla kaka yaptiklari icinde cok bez degistiriliyor ona gore bir hesap yaparsiniz. Ben 1 ve 2 numara toplamda 300 e yakin bebek bezi aldim tane olarak. Oglumda gunde 8 bazen 10 degistiriyodum her sutten sonra kaka yapiyordu:)