2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Tek tek alıntılayamadım, hepinizden allah razı olsun kızlar. Allah kimseye yaşatmasın. Şuan dayak yemiş gibiyim, heryerim ağrıyor. Ama bebeğim kıpır kıpır çok şükür
Çok geçmiş olsun allah korumuş bunada sükür rabbim ikinizede saglikli uzun ömür versin

Ya ne güzel bitince bizle paylaşır mısın? Malzemeleri nereden aldın canım netten aldıysan isim yazar mısın?
Canım hepsini paylaşacağım ama daha kargolar tamamlanmadı şimdi memnun kalmazsam size önermiş olurum doğru olmaZ :) hazırlar hazırlamaz instagramda da burdan da paylaşacağım

Tek tek alıntılayamadım, hepinizden allah razı olsun kızlar. Allah kimseye yaşatmasın. Şuan dayak yemiş gibiyim, heryerim ağrıyor. Ama bebeğim kıpır kıpır çok şükür
İAllahım bırdaha yasatmasın cok gecmış olsun sag salım kucagına alacagın gunlerde yakın InsaAllah ❣

Ben yenidogandan ve diger nolardan aldim ama 1 ve 2 noyu cok almadim cunku cok cabuk 3 e gecerim diye dusundum. Ilk zamanlar cok fazla kaka yaptiklari icinde cok bez degistiriliyor ona gore bir hesap yaparsiniz. Ben 1 ve 2 numara toplamda 300 e yakin bebek bezi aldim tane olarak. Oglumda gunde 8 bazen 10 degistiriyodum her sutten sonra kaka yapiyordu:)

Kiz masallah supermarketten cok sende var prima aktif bebek en iyisiii
oyyy masallah ne tatliii doktoruna sor oyle ic canim banada yazdi sorup oyle icecegim
Prima cok iyi ama cok pahali ogluma yavas yavas daha uygun fiyatli denemeye basladim pisik ya da sizdirma olmadi. Devir tasarruf devri valla:)

Prima cok iyi ama cok pahali ogluma yavas yavas daha uygun fiyatli denemeye basladim pisik ya da sizdirma olmadi. Devir tasarruf devri valla:)
oyle valla ama primadan baska kullanmadigim icin pisik yapar sizdirir diye almiyorum primada hic sorun yasamadim cok haklisin türk lirasinin degeri hic kalmadi yazik cok yazikk

Primanin 1 ve 2 numarasindaki fark ne bilmiyorum ama ben 2 numarayla baslamistim oglumda magazadaki kadin siz 2 numara almissiniz biliyormussunuz bez konusunu kadinin biri 1 numara aldi cok kucuk dedi iade etti dedi bilmiyorum oyle mi yine 2 numarayla baslayacagim insallah

Ben milette denedim cok memnum kaldim onu tavsiye ederim. Bide Ben 1 ile 2 numara arasinda cok fark gormemistim benim oglum 52 cm 3850 dogdu ama 1 de 2 gibi guzel oluyordu. Yenidoganlar icin kucuk gelmedi bana ama cok fazla almamak lazim tabi malum hizli buyuyorlar

KIZLAR İSTERSENİZ YENİ BİR SAYFA AÇALIM OCAK ANNELERI BEBEKLERININ CICILERI DIYE ORAYA PAYLASALIM KIYAFETLERIMIZI VE GEREKLI OLAN HERSEYLERI ORDAN BAKIP FIKIR ALIRIZ UNUTTUKLARIMIZ OLUR GORURSEK BIRBIRIMIZDEN HATIRLAYIP ALIRIZ DIYE DUSUNUYORUM NE DIYOSUNUZ

katiliyorum masallah benim oglanda 52 cm 3.500 gr dogmustu 2 numara kullandim cuk oturdu diyebilirim

Kızlar her bez her bebeğe iyi gelmez. Ya stok yaptıklarınız bebeğe pişik yaparsa?? Kimi bebeklere en pahalı bez iyi gelmezken bim bezi çok iyi gelebiliyor..
cook haklisin o yuzden hic stoklamayi dusunmuyorum benim aklima komilinin bebek bezi geldi zeytinyagliymis ya aklima yatti aslinda her yerde bulamam bide prima gbiolur mu acaba

Oyyy yandık desenize :) indirim olan yerleri kovalayayım, ona göre alayım. Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…