Canım benim çok geçmiş olsun korkma ve sakın stres yapma lütfen çünkü bu kist bu haftalarda oluyormuş sonra kendi kendine yok oluyormuş bol bol dua et Allahın izniyle sağ salim doğacak meleğin
Sagol canım okuduklarım olumlu yönde stres yapmamaya çalışıp dua edicez elden baska bişey gelmiyor inşallah saglıkla gelir kuZum her türlü basımızın tacı zatem
kızlar iyi akşamlar ben 20+6 haftalık oldum bebeğimin hareketlerini pek hissetmyrm nasıl bir his olduğunu tam anlamıyorum başına böyle bir olay geen var mı nasıl bir his tarfif edilebilir başlarda kalp atışını hissetim ama şimdi öyle olmuyor korkmaya başladım
Canım valla benim de elim yatkın değil sanıyordum nişanda yine bebeğime yaptığım gibi iki farklı süsleme yaptım nikah şekeri gibi süslerden. Makasıma hatta tepsime kadar kendim yapmıştım o yüzden hiç hazır yaparım diye düşünmedim :)) Sende yaparsın çok basit ve inanılmaaaazz keyifli
Denemek lazım demek ki Sen ne güzel yapmışsın süslemesini :) aslında ben de kendim bir şeylerini yapıp hatırası olsun istiyorum. Takı yastığını denicem bakalım
Kizlar bebek bezi stoklamaya basladiniz mi?Ben tr deyken bir suru aldim benim daha 15 aylik bir bebegimde var cunku ama cok cabuk tukenecek bir stok:))
Kızlar merhaba buda benim minik oğluşum babası gibi uykucu çıktı size bir şey sormak istiyorum sağlık ocağında kan tahlili falan vermiştim idrar tahlili de istemişti ve sonuçta idrar yolu enfeksiyonu çıktı bana antibiyotik yazdı inşallah geçer ama antibiyotik içmeye de çekiniyorum
Kızlar merhaba buda benim minik oğluşum babası gibi uykucu çıktı size bir şey sormak istiyorum sağlık ocağında kan tahlili falan vermiştim idrar tahlili de istemişti ve sonuçta idrar yolu enfeksiyonu çıktı bana antibiyotik yazdı inşallah geçer ama antibiyotik içmeye de çekiniyorum
Maşallah yaa
Benim de geçen ay sağlık ocağında yapılan idrar tahlilimde bi değer epey yüksek çıkmıştı. Doktorum daha iyi bi laboratuarda tekrar yaptır dedi. Ben de araştırma hastanesinde yeniden yaptırdım temiz çıktı. Antibiyotikten insan korkuyo, istersen başka yerde tekrarlat tahlili
Kizlar bebek bezi stoklamaya basladiniz mi?Ben tr deyken bir suru aldim benim daha 15 aylik bir bebegimde var cunku ama cok cabuk tukenecek bir stok:))
Biz de bu ay bebek bezi, bakım ürünleri vs stoklamaya başlayalım diyoruz. Bezleri yenidoğanlardan mı aldınız yoksa diğer numaralardan mı? Bebek standart yenidoğan kilosundan fazla doğar diye çekiniyorum bir şey almaya
Biz cinkaya sağlıkocagına kayıtlıyız canım akçeşmedeki ebe gün verdi sabah aç karnina gel test yapacaz sekerine bakildiktan sonra seker durumuna göre yükletmek istersen seker yüklemesinyapılacak sonra tekrar test yapacagız sekerin durumuna bakacagiz dedi bunlar aynı günde yapaılacak sonuçlar hemen çıkiyor galiba seker için yapılan test farklı sanırsam tanidiklarda yaptırdı hemen olduevimize yakin zaten sabah gider gelirim oyüzden ben hastaneye gitmeyi düşünmedim birde siz dogum için fiyat aldınizmi
Benim evim Sağlık'a da çok yakın işte, zaten Yenişehir'de oturuyorum o yüzden ha hastane ha sağlık ocağı ama sonucu il sağlık'a gönderiyorlar, sonuç ertesi gün çıkıyor haberin olsun.
Doğum için fiyat almadık ama sanırım arkadaşıma 2500 mü ne demişti.. Oda fiyatı yok bunda.
Biz de bu ay bebek bezi, bakım ürünleri vs stoklamaya başlayalım diyoruz. Bezleri yenidoğanlardan mı aldınız yoksa diğer numaralardan mı? Bebek standart yenidoğan kilosundan fazla doğar diye çekiniyorum bir şey almaya
Kızlar ben bu tarz birşey yapicam kız için olanın erkek olarak düşündüm böyle sade birşey yada ayıcıkklı olan gibi bisey biraz daha sade ikea çerçeveler bunlar 21 tl ye satılıyor sanırım arka fon çıkartmak ve pleksi harflere bakıyor iş gerisi hayal gücünüze kalmış:)
pinterestte boll boll örnek var
Tek tek alıntılayamadım, hepinizden allah razı olsun kızlar. Allah kimseye yaşatmasın. Şuan dayak yemiş gibiyim, heryerim ağrıyor. Ama bebeğim kıpır kıpır çok şükür
Canım ben 20 anahtarlık 20 gül sulu şişe malzemesi aldım. Şişeleri 1.20 den aldım burda adam aynı şişenin tanesine 2.5 tl dedi. Maskotu 3 tlye aldım burda 5 tl dediler. Yani uyguna gelmiş oldu. Pleksiyi 0,60 kuruş gibi bi fiyata yaptırdım tanesini burda arkasına bitane şifon çiçek koymuşar 2.5 tlye satıyorlar. Bunları hep paylaşcağım o zaman daha net anlaşılcak. Her girdiğim iş yeri dolar yükseldi vs. Artık ben bu cümleyi duymaktan çok sıkıldım. Sanki fiyat yüksek die suçluyoruz esnafta çok konuşuyor en güzeli netten almak
Sskelebeks
çok çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın. Bebeğin dünyanın en korunaklı yerinde korkma gönlünü ferah tut canım, Allah korusun meleklerimizi...