2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
İnşallah canım dualarınızı eksik etmeyin inşallah bi dahaki kontrole bişey kalmaz

Kızlar gene kalp çarpıntısından uyuyamıyorum nefesim daralıyor kardiyolojiden randevu aldım ama daha 5 gün var randevuya

Benim arada çarpıntım oluyor trioid ilacının dozu ile ilgili olduğunu düşünüp endokrin doktoruma sormuştum hamilelikle kan akışı hızlanır damarlar genişler çarpıntı olması normal demişti.

Kizlar bebek bezi stoklamaya basladiniz mi?Ben tr deyken bir suru aldim benim daha 15 aylik bir bebegimde var cunku ama cok cabuk tukenecek bir stok:))
ben bez stoklamayı dsuunmuyorum canım bazı bebeklerde poposu kabul etmıyor fln sadece 1 adet 1 numara yenıdagan prıma alıcam bır tane de 2 numara yenıdogan var hedıye onları bı kullanıcam ılk

benımde cok hosuma gıttı bu cerceveden bulsam yaparım kendım dıyordum var ımıs megersemm bakalım yapınca atarım nasıl olacak :)

Yaa bu çok güzelmiş. Kumaşı da güzel duruyor. Gördüğüm diğer kanatlı olanları beğenmiyordum. Bu zarif duruyo. Ben de yıldızlı bakıyorum. Bu mağazanın ismi ne tasarım? Okuyamadım fotoda
bır ıkı aydır takıp edıyorum bu sıteyı daha oncede konusmustum daha farklı tasarımlarda var kanatları dısarda olanlardan falan ama ben bu sadelıge bayıldım acıkcası isim_tasarim gülse nakıs ismide yanlıs hatırlamıyorsam , kumasını falanda herseyını sordum ozel olarak pamuklu kumas alıp kednılerıne dıktıryolarmıs yorumlar flnda guzel sayfaya karsı

asılsen benım 1 numaralı önderimsin can arkadasım hadı bak 10 dka sonra doktrdasın guzel haberlerını beklıyoruzz :)

kuzum bana zaten gelinim kendı pompasını verecek toplasan 10 kez kullanmamıstır emzıremedı de aventın o yuzden almıcam ama bulunacak elımde

Günaydın hanımlarr, ben bebişimin hareketlerini hissedemiyorum hala. Aslında bunun ilk gebelikte daha sonraki haftalarda olacağını biliyorum fakat şu konu komşu yokmuu.. Hissetmiyormusun? Aaa nasıl olurda hissetmezsinleri beni çok bunaltı. Siz kaçıncı haftanızda net bir şekilde hissetiniz acaba?

benım gobus 17den sonra bır pıtladı pir pırtladı yanı kılo desen oyle bır haftada 500 600 gram rahat alıyorumm benım bebısde ıcerde organlarıma mı dondu ne karnımdan gobusumden cok ıc tarafım tıkır tıkır pıt pıt edıyor bakalım doktor bugun muydu senın ebe dedıkı bana bu haftalarda gunde en az bı kere hıısetmelısın dedı hıssetmezsen hıc gel bakalım dedı 1 kez hıssettınmı ıcın rahat olsun sımdılık

ay bende bıtane yapmak ıstıyorum paylas kolay olsun ama

al gıtsın ınternnetten kuzum ben gormedım hıc ama coktatlıymıs
Bizde cocuk odasi bakarken aksesuar olarak koymuşlar orda gördum begendim
Bakalim ikeadan aldik dediler orda yoksa internetten sipariş veririm senin bu paylaştigin kapi suslerindeki ayilar nerede satliyor

Sagol canim..koton ve lc karisik ayakkabilar...ama her magzadada olmuyo..her gittigim.yerde gezip baktim.buyuk magzalarda cok cesit var.

A anneveoglusu tsk ederim canim..
Maşallah ayakkabilarin ne tatlı şimdilik bukadar ayakkabi aldiysaniz ilerisini düşünemiyorum ev bebisin ayakkabilarindan size yer kalmicak güle güle kullanin hepsi birbirinden güzel canim

kuzum bana zaten gelinim kendı pompasını verecek toplasan 10 kez kullanmamıstır emzıremedı de aventın o yuzden almıcam ama bulunacak elımde
Tamam canım olsun olsun mağdur olmayalım

Ben de uzman bir perinatoloğa gittim. Antalya'dayım. İyi bilinen bir profesöre gittim. O da önemli değil dedi ama 3 tane gördüğü için ve yaşım 38 olduğu için amniyosentez önerdi. yaptırmadım. endişelerim biraz hafifledi burdaki deneyimleri de okuyunca. Sizin bebeğiniz kaç haftalık? İnşallah sıkıntısız atlatır sağlıkla alırsınız kucağınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…