2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bu gögüsündeyken bebis emmiyormu ayni görüntüdeydi gögusünde senin paylaştigin aparattan vardı bebek cok iyi ememiyordu yoksa diger gumus gibi bu silikonu koyup emecegi zaman mi çikartiyorsun bu farklı biseymi ?
kuzum o kelebeği alıyorlar yara vs yada mem ucu omazsa annenın onla emzırmeyı denıyolar ama genelde pek basarılı olunmuyor. Kalkan olan ıse buyuk yuvarlak olanlar gumusun kı gıbı ıcı bos gogus ucuna hıc bıse kılde degmeyecek sekılde tasarlanmıs emzırdıkten sonra meme ucuna koyuyorsun 2 cesıt kapagı var ıkısınden bırnı kullanıyorsun sutun akarsa ıcınde bırıkeebılıyor akmıyor emzırcegın zaman cıkarıyorsun emzrıyorsun ve tekrar takıyorsun arlarda krem suruyorsun gece gun boyu takabılıyorsun.gogus ucu hassas oldugu ıcın bıde yara fln oldugunda hıc bısekılde sutyen atlet degsın ıstemıyor anneler bu sekılde degmııyor hıcbısey ve gogus ucu hava aldıgı ıcın ılacı emıp ıyılesmesı daha kolay olyor
https://www.e-bebek.com/philips-avent-scf15702-gogus-kalkani-2-li-p-pav-757/

burdan yorumlara bakabılırsınız 10 yorumdan 9u basarılı bulmus trendyoldan fln ındrım takıp edınce daha uyguna alınabılır trendyolda 55 e kadar dustugunu gormustum

ben tek kullanımlık olanlardaıcmıstım

Ben daha 1 haftadr net hissedihorum 19 haftada 20de tik yoktu bide 2 gebelivim

canım kalp atısı hıcbırsekılde hıssedılemez anne tarafından damar atmasını kalp atısı sanmıssındır bazı annelerde gec olabılıyor bu durum endıselenme haraaket halındeyken hıssetmen bıraz zor

Bizde cocuk odasi bakarken aksesuar olarak koymuşlar orda gördum begendim
Bakalim ikeadan aldik dediler orda yoksa internetten sipariş veririm senin bu paylaştigin kapi suslerindeki ayilar nerede satliyor
valla hıcbı fıkrım yok ama anahtarlıkların ucunda bu tarz ayılar cok oluyor onlardan bakıcam herhalde

Anladim kuzum maşallah araştirmala çok iyi ben kelebekle ayni zannettim ozama. Gumus olana okadar ucret odemeye gerek yok ayni isi görüyorlar gogus pedi almayada gerek yok ilk zamanlar ozaman

bence sayfa cok ıkıye bolunur ya bilemedim ben , helekı telefondan gıren takıp etmesı cok zor olur bence
Bende sen gibi düşünüyorum çogu zaman yaziları bile okuyamiyoruz çalişanlar için bu durum daha da zor ama hevesini kırmak istemedim belki daha güzel olur ek sayfa sadece orada aldigimiz kiyafetleri paylaşip aldigimi yerler hakkinda bilgi verilebilir

Anladim kuzum maşallah araştirmala çok iyi ben kelebekle ayni zannettim ozama. Gumus olana okadar ucret odemeye gerek yok ayni isi görüyorlar gogus pedi almayada gerek yok ilk zamanlar ozaman
cok arastırmacı ruhlu bır ınsanım yanı 300 tl nerde 60 70 tl nerde yıne aynı ıslevsellık, gümüş değil sadece onunda asıl seyı zaten gumusun ıyılestırıcı ozellıgı bız burda gumus yerıne lansınoh krem ve kendı anne sutumuzden yararlanıcaz en hafıf sekılde atlatmak onemlı olan , kı oncesıde lansınoh kreme ve e vıtamını ampulune baslarsak daha da kuvvetlenır gogus uclarımız dıye dusunuyorum.Ben almıcam gogus pedı gelınım kendınen kalanları vermıs anca yara gectıkten sonra lazım olursa kullanıılır zaten. Yara varken ımkansız kullanmak

İnsallah yara falan olmaz aglayarak bebis emzirmek istemiyorum ya Esimin teyzesini o halde gördüm ya içler acisi bebek 5gün küvezde yatti ücgündür evde esine üçgündür ben bakıyorum sen bak artık valla dermanim kalmadı diyordu üç günde bıktırmiş herkesi bizdeMi öyle olacagız acaba

Valla aglayarak emzirenlerden biride bendim bunun emzirme pozisyonuyla gogus ucunu emzirirken sutunle nemlendirmek falan gerekiyormus tabi ilkte acemilik cekiyorsun 2 yasini 3 ay gecene kadar emzirdim :) bunda tecrubeliyim bakalim ne olacak

Valla aglayarak emzirenlerden biride bendim bunun emzirme pozisyonuyla gogus ucunu emzirirken sutunle nemlendirmek falan gerekiyormus tabi ilkte acemilik cekiyorsun 2 yasini 3 ay gecene kadar emzirdim :) bunda tecrubeliyim bakalim ne olacak
İnşallah birdaha yaşamazsiniz o aciları bende çok korktum dokuzuncu aya girmeden sürmeye başlicam kremleri

ay bana ne hıkayeler gelıyor gogus ucu kopan mı dersın yarılan mı dersın ama herkesın vucudu farklı ıste elbet bır aglama modunu gecerız dıye dusunyorum ama anayız bız sabredece artık sutlerımız bol bol gelsınde ınsallahh ağlayalım

İnşallah birdaha yaşamazsiniz o aciları bende çok korktum dokuzuncu aya girmeden sürmeye başlicam kremleri
Ben de çok korkuyorum o yüzden hemen gümüş kapaklardan aldım, bi de yengemin 3. Çocuğu göğüs ucu parmak ucu kadar olmasına rağmen emzirirken çok çekti benim göğüs ucum bile yok minicik nasıl emecek bebek diye düşünüyorum

Ayyy göğüs ucu kopan mı korkunç

He kuzum bizimde öyle minik ucu var birde benim goguslerim Çok küçük bilemiyorum artık süt falan gelirmi birde benim gögüslerim ucu sıkıntılı gibi randevu aldim
Bi doktora gosterecegim iplik iplik bakalim hakkimizda hayirlisi olsun canm

ben de antalyadayım 3 kişi olduk antalyalı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…