2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Günaydın hayırlı cumalar hanımlar,
Bebek doğunca memeyi tam tutamıyor kahverengi kısımın büyük bölümünü ağzına alarak emmesi gerekiyor ama ucunu tutup emerse çok yara oluyor. Benim de olmuştu ilk 3 ay çok zorlanmıştım hep yara olmuştu.En büyük kurtarıcı lansinoh ve saf zeytinyağı olmuştu. Bir de devamlı açık olup hava alması gerek o yaranın iyileşmesi için.Sonrasında hem bebek alışıyor hem siz alışıyorsunuz çok zevkli birşey emzirmek.Düşünesenize bebeğinizin rızkı sizden geliyor onu doyuruyorsunuz.Düşüncesi bile çok güzel. Küçük göğüste süt olmaz tabiri ise çok yanlış .Aslında tam tersidir Çok iri göğüslerde yağ oranı fazla olduğu için süt kanalları az olabilir. Süt miktarı zaten sürekli emzirdikçe artan birşey.Memeler musluk prensibiyle çalışır ne kadar sık emzirirseniz o kadar arta, ne kadar aralıklı emzirirseniz vücut ihtiyaç yok diye algılayıp azaltıyor.Kızımı 24 ay emzirdim çok şükür darısı buna da inşallah.
tomrisinemzirmenotları blogunu okumanızı tavisye ederim.

Canım 110 falan ölçüyoruz nabzı, tansiyonum da evde yok tansiyon aletimiz ama en son sağlık ocağı 9/5 ölçtü, Demir hapını 2 ye çıkarınca geçti mi çarpıntıların
Yok canım çıkarmadım demir ilacını 3 gündür içmiyorum hatta. Bitmiş bugun alcaz ama inan çarpıntılarım tekrar başladı. Kesinlikle kanla alakalı bu durumumuz. Ben üzüm falan yiyorum o açığı kapatmak için bide ceviz çok iyi geliyor

Bugün kontrolüm var soracağım mutlaka hiç uyuyamıyorum yoksa

Kızlar oğlumu sünnet ettirdim.düğünü sonra yapacaz.gittik hastaneye döndük yatağını evdeki çarşafla yaptım çok da kötü değildi sadece mor du.rengi .kimseye de denedik birinci derece aile dışında.stresten uyuyamadim.2 5 yaşında da kızın var buarada .eve geldik kV. Bi surat soyleseydin yeni pike getirirdim ordan da ceyizne koyardin dedi.annemlerin fakan yanında zaten kendini çok over herseyi o güzel yapar en güzel ev onun falan .bende gerek görmedim kimseye dememistim zaten düğününde yaparım oğlumun herseyini deidn çok icerlediysen ceyizlik olarak getirirsin bende saklarim babaannenden siye söylerim dedim ..zoruna gitti aksama kadar 1 karış surat 2 gündür aramadi nasıl oldu diye.ama birilerinin yanında harika babaanne mübarek .bende strese girdim valla.bide fazla samimi değilim olduğu kadar .içimi döktüm valla rahatladım :)))

Iyi cevap vermisin gosteris meraklilari laf sokacaklar illa

Iyi cevap vermisin gosteris meraklilari laf sokacaklar illa
Canımı sıkan zaten hep annemin yanında yapması durumları annemlerden iyi ha bire annemin gözüne sokuyor her şeyi annemler kirada kadının yüzüne yüzüne herkesin bi evi olacak deyip durdu ilk evlendigimiz zaman sanki kendi veriyor annemin yemeğini aşıni

Millet de ne kadar boş işlerle meşgul ya. İnsanlat ne dertlerle uğraşıyor kadının takıldığı yere bak. Sıkma hiç canını boşver kendi kendini yer bitirir

Millet de ne kadar boş işlerle meşgul ya. İnsanlat ne dertlerle uğraşıyor kadının takıldığı yere bak. Sıkma hiç canını boşver kendi kendini yer bitirir
Haklısın valla yorgunum ama halen bir afra tafra çekiyorum

14.20 de kontrolüm var ama kalbimden dolayı hazırlanacak dermanım yok sadece kahvaltı yaptım ve mutfağı toparladım ağır iş falan yapmadım ama kalbim 115 atıyor

14.20 de kontrolüm var ama kalbimden dolayı hazırlanacak dermanım yok sadece kahvaltı yaptım ve mutfağı toparladım ağır iş falan yapmadım ama kalbim 115 atıyor
canım bence sen ustune dustugun ıcın extra panık yapıyorsun bırak sal gıtsın bak 1 ssate doktora gıdıcen zaten , insan ne yapıyorsa kendıne yapıyor. Bilimsel açıklamalarda da bu boyle basım agrıyo basım agrıyo dıyen ınsan dedıkce bas agrısı daha cok agrıyor hap yerıne verılen şeker insan hap ıctıgını zannettıgı ıcınde ay agrım kesıldı dıyo ve kesılıyo burda tek etken ne ınsanın kendı vucuduna verdıgı telkınler sakın ol lutfen bu sekılde yaparsan hep bebegınede zarar verırsın kendı kalp atımını yukselttıkce bebegının kı de yukselıyor unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…