2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bence rengi çok güzel canım fakat benimde eşim kahve rengi gold olan arabayı beğenmedi arada bir beğenmemezlikleri tutuyor sanırım
Evet kuZum
Bence rengi çok güzel canım fakat benimde eşim kahve rengi gold olan arabayı beğenmedi arada bir beğenmemezlikleri tutuyor sanırım
bizimki hele çok pinpirikli mükemmel olmalî hesey kusursuz

biz de bunu beğendik. Ancak çok pahalı. Ama süper bişey halbuki ben bunu beğenmiştim. Ama kullanışsız geldi gibi

Eklentiler

• Screenshot_2018-07-05-09-15-31.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 69

Aaa fena olmuş yaa haberlerde gördüm
Eminönüne ben de bi bakmayı düşünüyorum. Fiyatlar piyasayla aynı diyolar. Nasıldı fiyatları?

Kızlar ben bugün bebek odası takımını aldım. Artık aldığım eşyaları dolabımda ayırdığım yere sığmıyordu
bir de civilden birkaç parça kıyafet aldım. Kışlıklar civile gelmiş ama yenidoğan ve 3 aylık pek bulamadım. Mağazalara tamamen ne zaman gelir acaba

Bebek arabası konusuna gelince, ben ebebekten joie litetrax 4 aldım. Travel diye geçiyo ismi ama normal travel gibi değil. Baston tarzında. Açılıp kapanması ve taşıması kolay geldi bana

Eklentiler

• unnamed.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 60
Aaa fena olmuş yaa haberlerde gördüm
Eminönüne ben de bi bakmayı düşünüyorum. Fiyatlar piyasayla aynı diyolar. Nasıldı fiyatları?
Ayniydi canim fiyatlar..ucuz degil yani..ama cesit cok.bi han var hep bebek magazasi..ordan aldim biseler.hastane cikisi aldim.en cok ona sevindim.) Cunku kararsizdim.nette gordugum modellerde vardi.ama.hic gormedigim.bisey begendim aldim..

Selam arkadaşlar
Bizim de dün kontrol vardı.
Cinsiyeti yine ogrenemedik
Gostermiyormus
Artık kasten soylemediklerini düşünüyorum.
Üniversite hastanesine gidiyordum
Bundan sonra özele devam edeceğim inşaallah..

Hayırlı olsun
Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin.

Ayniydi canim fiyatlar..ucuz degil yani..ama cesit cok.bi han var hep bebek magazasi..ordan aldim biseler.hastane cikisi aldim.en cok ona sevindim.) Cunku kararsizdim.nette gordugum modellerde vardi.ama.hic gormedigim.bisey begendim aldim..

Güle güle giysin minnak o zaman canım :) süslemeler için gittiğimde bakınayım ben de

Kızlar 4yasindaji yeğenime araba çarptı Allah rızası için hepinizden dua bkliyorum.annesi çok kötü durumda,hepiniz hamilesiniz dualarınız çok onemli
Çok üzüldüm nasıl olmuş nasıl durumu allah sizlere bağışlasın çok geçmiş olsun

Çok üzüldüm nasıl olmuş nasıl durumu allah sizlere bağışlasın çok geçmiş olsun
âmin Allah razı olsun canım,dün annesiyle 6sulwrinda parktan gelirken birden annesinin elini bırakmasıyla annesi onu havalanırken görmüş,o an kalbi durmuss kalp msaji yapmışlar. Kendine gelmiş ama ciğerleri böbrekleri hasar görmüş,kan değerleri yüksek her yarim saate kan alıyorlar sabaha karşı karni şişmiş inşallah iyileşir kuzum.. çok kötüyüm gece 2de telefonum çalması beni mahvetti.

Off rabbim sağlıkla bağışlasın şifa versin kuzuya kıyamam annede bitmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…