He ben kiz mi diye okudum :))
Evet kis 8 aralik
Bu arada eminonu gitmistim kizlar.selde kaldim ya simdi geldim 5 saattir ayaktayim..yagmurlu olmasina ragmen cokta kalabalikti okul ustu diye herhalde...yine de biseler aldim..cok cesit var insanin basi donuyo.
Kızlar ben bugün bebek odası takımını aldım. Artık aldığım eşyaları dolabımda ayırdığım yere sığmıyordu
bir de civilden birkaç parça kıyafet aldım. Kışlıklar civile gelmiş ama yenidoğan ve 3 aylık pek bulamadım. Mağazalara tamamen ne zaman gelir acaba
Bebek arabası konusuna gelince, ben ebebekten joie litetrax 4 aldım. Travel diye geçiyo ismi ama normal travel gibi değil. Baston tarzında. Açılıp kapanması ve taşıması kolay geldi bana
Selam arkadaşlar
Bizim de dün kontrol vardı.
Cinsiyeti yine ogrenemedik
Gostermiyormus
Artık kasten soylemediklerini düşünüyorum.
Üniversite hastanesine gidiyordum
Bundan sonra özele devam edeceğim inşaallah..
Kızlar ben bugün bebek odası takımını aldım. Artık aldığım eşyaları dolabımda ayırdığım yere sığmıyordu
bir de civilden birkaç parça kıyafet aldım. Kışlıklar civile gelmiş ama yenidoğan ve 3 aylık pek bulamadım. Mağazalara tamamen ne zaman gelir acaba
Gunaydin hanımlar matrush
güle güle kullanın canım odanizi ve cicileri edosko
sende iyi günlerinde kullanin canım cicileri
Ben ekimi bekliyorum almak için
âmin Allah razı olsun canım,dün annesiyle 6sulwrinda parktan gelirken birden annesinin elini bırakmasıyla annesi onu havalanırken görmüş,o an kalbi durmuss kalp msaji yapmışlar. Kendine gelmiş ama ciğerleri böbrekleri hasar görmüş,kan değerleri yüksek her yarim saate kan alıyorlar sabaha karşı karni şişmiş inşallah iyileşir kuzum.. çok kötüyüm gece 2de telefonum çalması beni mahvetti.
âmin Allah razı olsun canım,dün annesiyle 6sulwrinda parktan gelirken birden annesinin elini bırakmasıyla annesi onu havalanırken görmüş,o an kalbi durmuss kalp msaji yapmışlar. Kendine gelmiş ama ciğerleri böbrekleri hasar görmüş,kan değerleri yüksek her yarim saate kan alıyorlar sabaha karşı karni şişmiş inşallah iyileşir kuzum.. çok kötüyüm gece 2de telefonum çalması beni mahvetti.