2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
merhaba kızlar dün biraz yoğun bır gün gecırdık yagmurdu camurdu doktordu derken bırazda gezındık yoruldum ama iyi geldi, ayrıntılımıza girdik.Sol böbreğimiz biraz büyük çıktı ama erkek bebeklerın bır cogunda gorulebılıyormus cokta onemlı degıl yınede doktorun takıp etsın dedı. 28 cm 537 gram olmus minik oğluma maşşallahh :) :) yüzümüzü cok göstermek istemedik ama tek bir kare yakalayabıldık çok sükür ki :)

Maşallah kocaman olmuşlar pazartesi bizimde var insan boyunu kilosunu çok merak ediyor allahm saglikla kucaklarimiza almayı nasip etsin

aman dıkkat et kuzum ya o kadar agır ıse gırısmeseydın keskem geçmıs olsun

Gunaydın hanımlar

S Sevimlipanduf huuu nerdesın
Günaydın canım, valla eylul ayı bereketi mi nedir anlamadık o kadar çok duğun kına var ki yarın da kuzenimi evlendiriyoruz çok şükür sonra biraz duruluruz inşaallah :)
Canım benim bebek de bana zayıf geldi yani aynı günde olduklarımıza kıyasla tabi ki genetik olarak farklıyız ama yediklerime dikkat ediyorum sırf bebeğim için hergun 2 bardak süt, ceviz, yumurta ve saman gibi tadı olan avokado bile yiyorum bebişime yarasın diye ama anlamadım bana yarıyor hepsi

Allah saglık versın InsaAllah bebıskerımıze .. benım kotkum olakı etken dogum mogum olur cok zayıf olursa kuvızden cıkamaz ondan yanı

Allah saglık versın InsaAllah bebıskerımıze .. benım kotkum olakı etken dogum mogum olur cok zayıf olursa kuvızden cıkamaz ondan yanı
Ya sorma onu korkuyorum gelinimiz 25 haftalık Doğum yaptı bebeğimizi kaybetmiştik, geçen de instagramda 26 haftalık Doğum videosu denk geldi izledim ama ağlaya ağlaya bi çeşit oldum o kadar minikti ki sürekli aklıma geliyor erken Doğum korkusu zamanında gelsin bebişlerimiz

InsaAllah canım .. gelınızın bebısı kac gramdı

Bebıslerımız buyudu artık aglamamıZı falan hıssedıyorlar kasılıyolar ıyu bısey degıl ama duygusallıkta artıyor

InsaAllah canım .. gelınızın bebısı kac gramdı
Doğuma girmeden önce 500 gr demişlerdi ama doğunca 450 gramdı, haftasına göre küçük bi bebekti yavrum sadece 6 gün yaşayabildi,
amannn boşver bunları konuşmayalım sağlıkla doğsun miniklerimiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…