- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
biyer gördüm 190 yazmıs bi yer gördüm 140 yazmıs bekleme suresıde 30 gun dıyor oda alı den alıyor satıyorBurda mı 120 alıde mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biyer gördüm 190 yazmıs bi yer gördüm 140 yazmıs bekleme suresıde 30 gun dıyor oda alı den alıyor satıyorBurda mı 120 alıde mı
Almak sart oldu desenali de ben bi instagram sayfasında sormutum 220 mi ne demişti , başka markalarda da türkiyede ben baktım 250 den asagı bulamadım bu tarz
Genelde devlet hastanesı soylemıyor cınsıyetı sen hangısıne gıttınKızlar 1.9 ense ölçümü gayet iyi dedi şimdilik sorun yok testin sonucuna göre konusuruz bidahaki randevu 1 ay sonrayaymış
Cinsiyet daha söyleyemem dedi![]()
Oh cok sukuuuuur ❣Kizlar bende dr dan ciktim Allah a sukur ikili testim de tertemiz cikti bel acikligi testinide herkesten istiyomus icim ferahladi cok mutluyummmm![]()
Amin Allah yardimcimiz olsun canim bizim de tayin cikti agustos gibi tasinicaz o zamana kalmadan duzeliriz insallahAllah kuvvet versin canım
Benim eşimin tayini dönemi çıkarsa nasıl olacak onu düşünüyorum allah kuvvet sağlık versin bizlere
Özel canım ama bişey demedi hayırlısı artık sağlıklıya çok şükürGenelde devlet hastanesı soylemıyor cınsıyetı sen hangısıne gıttın
Hayırlı olsun canımKizlar bende dr dan ciktim Allah a sukur ikili testim de tertemiz cikti bel acikligi testinide herkesten istiyomus icim ferahladi cok mutluyummmm![]()
sırtı dönük bu minişinn bende buna bişey diyemem sanırımKızlar 1.9 ense ölçümü gayet iyi dedi şimdilik sorun yok testin sonucuna göre konusuruz bidahaki randevu 1 ay sonrayaymış
Ayyy valla bı Allah'ın kulu gelse benimkinide temizleseTemizlik yapılıyor eve çok mutluyum yattığımdan ev ile ilgileniyorum
Canım ıns testte güzel sonuclanirKızlar 1.9 ense ölçümü gayet iyi dedi şimdilik sorun yok testin sonucuna göre konusuruz bidahaki randevu 1 ay sonrayaymış
Çok çok sevindim senin adına canımmm hadi gözün aydinKizlar bende dr dan ciktim Allah a sukur ikili testim de tertemiz cikti bel acikligi testinide herkesten istiyomus icim ferahladi cok mutluyummmm![]()
bedenleri küçük 3 ay olan yenidoğana uygun 6 ay olanı 3 ayda giyiyor. alırken bu faktörü göz önünde bulundur mutlaka.Mutlaka bakmam lazım ❣
Maşallah canım. :) Biz özelde 103 lira verdik.Ben de çıktım drdan cikolata yiyip gitmistim kipir kipirdi eli kolu bildiğinz bebekti çok ilginç bi duygu Allah herkese yasatsin insallah:) cinsiyet için bir sey demedi.. ikili test kararini bize birakti hala kararsizim yaptiranlar kac paraya yaptirdi bilgi verebilir mi rica etsem:)
Zofranla birlikte dramamine kullaniyorum sabah biri aksam biri onlarla kusmam gu de 3 4 e falan dustu bulanti 24 saat mevcut malesef
İki hamileliğimin hiç alakası yok canım ilkinde hamile olduğumu bile anlamadan geldi geçti son aylar kasık kramplarım oldu o kadar ama bu fındık kurdu beni çok sarstı mide yanması bulantısı bol bol sivilce uyku hali hamilelik buymuş demek dedirtiyor bana :)2.nci 3.ncü bebeğini bekleyen anneler size soruyorum . Bu gebelikleriniz ilkine nazaran kolay geçiyor mu? Yoksa hiç bi Fark olmuyor mu?