• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Benim de fazlasiyla bilgim var. Dolayısıyla uydurarak yazdigim bir sey yok. Ikili test sonuclarinda kombine, ikili test, yas riski ve trisomy 13/18 kategorilerinde ayri ayri risk hesaplamasi yapilir bunlarin hepsi kombine riski etkiler. Doktorlar da kombine riske bakarak yorumlarlar. 35 yas ustu gebeliklerde yas riski yuksek cikar bilgisayar hesaplamasidir bu. Benim ya da başkasının uydurdugu bir sey degil. Cogu doktor 35 yas ustu gebelere prenatal test onerir. Ama bu demek değildir ki her 35 tas ustu gebe sagliksiz cocuk doguracak. Cogu zaman da oyle olmaz zaten. Tum bu bilgilendirmeleri herkese doktoru yapıyordur eminim dolayisiyla benim yazdıklarımla kimsenin panikleyecegini düşünmüyorum, kaldi ki panige sebep olacak bir sey soylemiyorum. Yersiz alintida bulunmayalim lutfen.

Drumda aynen böyle acikladi bilgi için teşekkür ederim demek sen ikili test yaptırdın

A anneveoglusu canim memorialde yaptiricam ben 2200 dedi... burda 1700 diye biri yazmisti sanki ama nerde bilmiyorum.
Acikcasi ozel sigortadan karsilanacakmis bizimki o yuzden baska yerde arastirmadim.
Benimde tamamlayıcı sigortam var bunu karsiliyor mu araştırayım

Kızlar afedersiniz wc de peçeteye bazen kahverengi leke geliyor. Bazen bu yapışkan akıntı ile birlikte oluyor. Ara ara oluyor bu mesela bir gün oluyor iki gün olmuyor filan ama endişe ettim. Normal mi yani böyle olan var mı?
Çok normal canım bende de oluyor içerde kalmış eski kan geçen pembe kan geldi ya az şimdi gelende kalan eğer için rahat etmedi ise Dr ara sor canım

Kızlar afedersiniz wc de peçeteye bazen kahverengi leke geliyor. Bazen bu yapışkan akıntı ile birlikte oluyor. Ara ara oluyor bu mesela bir gün oluyor iki gün olmuyor filan ama endişe ettim. Normal mi yani böyle olan var mı?
Bende 2 dir az kanama, sonrasında leke oldu. Normalmiş. Kanamada artış olursa endişelenmeliyiz

Genel olarak cinsiyetler kız galiba:) Bizim daha çok var ama bende meraktan çatlıycam.Kızlar kalp ritim hızı kaç.çıkıyır bebişlerinizin özellikle kesin kız denenlerin

Kızlar bizde doktordan çıktık şimdi ikili test sonucuna çok güzel dedi doktor cinsiyeti içinde yüzde yüz kız dedi alışverişe bile başlayabilirsin dedi minik bir prenses geliyor hayırlısıyla inşallah

Ayy ne guzel net konuşmuş ya. Ben ogrenemedim daha çatlicam :))

Teşekkür ederim canım hayırlısıyla inşallah seninle aynı günmüşüz senin belli değil mi cinsiyeti
Ben cumartesi günü gideceğim canım. Doktora sordum belli olur mu diye, söylerim geldiğinde dedi:spor: Az kaldı benim de

Merhaba kızlar nasılsınız?
Ben bu hafta tatil yapıyorum cok bakamıyorum 300 küsur mesaj okudum .
Bebeklerini gorenler cinsiyetlerini ogrenenler var yorum yapmak istediklerim oldu ancak hangibirine yazayim bilemedim bu hafta beni mazur görün bende haftaya sali ikili test için gideceğim icimden bir ses cinsiyetinide ogreneceksin diyor saglikli olsunda önce sonrası hayırlısı ne ise o olur.

Hepinize kucak dolusu sevgiler takipte olacağım yazamasamda

İyi tatiller canım sağlıkla eğlen tadını çıkar

Kızlar bizde doktordan çıktık şimdi ikili test sonucuna çok güzel dedi doktor cinsiyeti içinde yüzde yüz kız dedi alışverişe bile başlayabilirsin dedi minik bir prenses geliyor hayırlısıyla inşallah
Çok sevindimm. Biz de 4-5 gün sonra sunucumuzu alacağız, cinsiyeti de söyler belki sizin gibi kesin biçimde. :)

Doktordan çıktık bebek genel olarak iyi. Ama ense kalınlığu 2.6 çıktı ve dr hiç sevmedi.
Hem ikili test hem genetik test yapılacak.
Umarım iyi çıkar.
Canım rabbim korktugumuzla sinamasin genetik testi banada Dr önerdi inşallah güzel haberler alırız

Canım tebrik ederim cinsiyet belli olmuş testinin güzel çıkmış maşallah
Allah tamamına erdirsin inşallah

Sağol canım. Benim çok az leke geliyor 2-3 günde bir. Aklıma takılmıştı ne zamandır
Doktoruna da görün ama. Ben ilk olduğunda doktoruma ulaşamadım. Şehir hast. Baktırdım kötü bişey yok. Doktorum uyarmıştı ama ara ara az kanama olursa endişelenme diye. Dün gece yine yaşadım , gitmedim doktora . İçim rahat, Allah büyük. Haftaya çarşamba günü muayene günüm . Doktorum ayda bir görüyor bizi.

Kızlar az önce istifra ettim biraz zorlandım neyse ayağa kalktığımda vajinadan et parçası gibi bisey hissettim afedersiniz çok özür diliyorum elle yokladigimda baya erik büyüklüğünde bir parça içeriye doğru ittim tekrr..... yarin doktora gideceğim bu konu hakkında bilgisi olan varmı acaba düşük mu yapıyorum kanama vs yok ne bileyim nedr bu ilk defa başıma gldi
Son durumunuz nedir sorun yoktur umarım

Back
X