2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Olsun canım sen iki canlısın pencereside kirli kalıversin yaa lütfen kızlar temizlikten daha değerli can taşıyoruz çok kızıyorum ağır temizlik yapan hamilelere. Herkesin bedeni bir değil risk almak doğru mu? Bu naz tuz değil yani Allah korusun bi kanama bile gelse bin pişman olursun günlerce değer mi?
Haklısın valla kendi evimde eşim yaptırmıyor zaten, annemlerin orası da hamile olduğumu bilmiyor her ay gittiğimde oraya sanki temizlik yapmaya gitmişim gibi oluyor herkes bu duruma alıştı ondan

Al benden de o kadar. Hamilelikten önce komple vucut yaptirmistim cillop gibi olmustu. Hatta paket almistim gidemediğim seanslar da kaldi. Simdi kil tuy sorunu gene cikti :KK43:(( şeytan diyor vur jileti :/ genital bolgeye ağda yapamiyorum kesinlikle ben :/
Ayyy ben de evde lazer yapıyordum kurtulmuştum lazeri bırakınca daha çok çoğaldı sanki işkence hemen uzuyor ağdayla aldıktan 10 gün sonra kollarım bile

Haklısın valla kendi evimde eşim yaptırmıyor zaten, annemlerin orası da hamile olduğumu bilmiyor her ay gittiğimde oraya sanki temizlik yapmaya gitmişim gibi oluyor herkes bu duruma alıştı ondan
Artık annene söyleme zamanın geldi bence :)))

Antalyami seviyorum ama çoook sıcak oldu yaa nefes alamıyorum yada hamilelikten çok fazla hissediyorum asıl sorum kızlar benim adet donemimde bile sivilcem çıkmazdı ilk hamileligimdede hiç olmadı ama bunda kocamam sivilceler cıktı yüzümde ergenlikte felanda hafif atlatmıştım hiç ıyi gözükmüyor ya hormonlardan sanırım ama geçer değilmi iz felan kalmaz

Bende kizimda gogus uclarimdan cok cektim kremde kullandim fayda etmedi... ancak makineyle sagmakla gogus uclarimin yarasi gecti zaten 3 ay emzirebildim sonra azaldi sütüm
Göğüs konularını gördükçe dahada tırsıyorum benim göğüslerimde kist var gebelik öncesi de hep acıyordu ağladığımı bilirim emzirmek nasil olacak çok merak ediyorum

Antalyami seviyorum ama çoook sıcak oldu yaa nefes alamıyorum yada hamilelikten çok fazla hissediyorum asıl sorum kızlar benim adet donemimde bile sivilcem çıkmazdı ilk hamileligimdede hiç olmadı ama bunda kocamam sivilceler cıktı yüzümde ergenlikte felanda hafif atlatmıştım hiç ıyi gözükmüyor ya hormonlardan sanırım ama geçer değilmi iz felan kalmaz
İstanbul'da bile sıcaktan dışarı çıkamadım 2 gündür ev de çok sıcak ama Antalya'yı düşünemiyorum yanıyordur herhalde

Agustosun basinda ( 18-19 haftalikken ) Antalya ya tatile gelicez sence deli miyiz:) nefes alabilir miyim?

İstanbul'da bile sıcaktan dışarı çıkamadım 2 gündür ev de çok sıcak ama Antalya'yı düşünemiyorum yanıyordur herhalde
Çok sıcaak çok klima da yok bende geçen yaz sonu taşındım toparlayıp alamadık bi şimdiye kadar yaz geldi çattı kaldım böyle pervane gibi birşey var ama deli esiyor hiç faydası yook:KK43:

Herkeze iyi akşamlar.uzun zamandır ilk defa bugun elbise giydim.eşim bakıp bakıp gülüyo ablama foto yolladim oda çok abarttı 9 aylık gibi olmuşsun diyo kilo almadığım halde neden bukadar şişiyorum anlamadın gitti.ha hoşuma gidiyomu inanılmaz hoşuma gidiyo ama ne bilim daha çok erkennnn

Herkeze iyi akşamlar.uzun zamandır ilk defa bugun elbise giydim.eşim bakıp bakıp gülüyo ablama foto yolladim oda çok abarttı 9 aylık gibi olmuşsun diyo kilo almadığım halde neden bukadar şişiyorum anlamadın gitti.ha hoşuma gidiyomu inanılmaz hoşuma gidiyo ama ne bilim daha çok erkennnn
Bende tartıldım kilo almamışım hatta vermiş bile görünüyorum ama pantolonlarımın düğmelerini zor kapatıyorum hele oturunca mutlaka açmam gerekiyor bel çevrem genişledi herhalde

Çok sıcaak çok klima da yok bende geçen yaz sonu taşındım toparlayıp alamadık bi şimdiye kadar yaz geldi çattı kaldım böyle pervane gibi birşey var ama deli esiyor hiç faydası yook:KK43:
Bizim bi tek salonda var ama bence her odada olmalı hele mutfakta şart yemek yaparken ben mi pişiyorum yemek mi pişiyor anlamıyorum :(

Ya benim göğüs uçlarım küçük biraz büyüdü ama çıkık değil pek. Çok korkuyorum ememez aç kalır sarılık olur ilk günler diye acaba elektrikli makinelerde sorun olur mu?

Malesef ucu olmayinca zor oluyor biz 1 hafta 10 gun perisan olmustuk tutamadi emmedi sonuc sarilik oldu uyanmiyordu topuklarina vurarak zorla uyandiriyoduk emsin diye ememiyordu ayy ne gunlerdi makinada sorun yasamadim ama o da bi yere kadar

Aynısı benimde ilk kez çıktı sivilceler

Yok daha yeni doğumdan sonra tam tutamıyormuş bebek memeyi, meme yarılıyor, yara oluyormuş hatta bazen kanamalar bile oluyormuş... O yüzden erken tedbir çok önemli :)
Haydeee
Allah allah. Allah yardımcımız olsun :dua:
Ben de temizliğime dikkat ederim ama kasmıyorum evi olabildiğince kirletmemeye ve dağıtmamaya çalışıyoruz eşimle :) Ama ağır iş asla yapmıyorum en ağırı wc banyo temizliyorum o da üstün körü her yeri domestosluyorum suluyorum . Kayınvalidem geldi geçen gün kızım sen evi bırakmışsın diyor aman anne ne evi dedim burası otelimiz işten eve evden işe gidiyoruz benim yemek yemeye halim yok her gün hasta gibiyim evi mi görüyor gözüm dedim. Millet biraz kıt galiba ben 10 adım yürüyorum tansiyonum düşüyor. İşten akşam 8 de gelip yemek yapıyorum kokudan kusuyorum sabah kusuyorum ev derdim sanki umrumda değil hayatım kaymış :))
Sizin işiniz de ne zormuş. Allah yardım etsin . Çamaşır suyu kullanmayın. Başkası kullansın Solumayın

Back
X