- 5 Mart 2016
- 1.063
- 1.281
- 133
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecmış olsunKızlar dün denizde kulağıma şu kaçırdım sabahtan beri ağrısından ağlıyorum zeytin yağı felan yap dediler geçmesi sıcak su koydum parol felan içtim çok kötü hala eşim gelcek birazdan acile gitsem bisey yaparlarmi acaba yoksa direk kbb yemi gideyim
Evet canim daha var ben ilkinde 18.haftada anladimNe guz3l yaa benm ilk olduğu için daha zaman var sanirim
Günaydın. Kayıt edebilirseniz sevinirimKorkma canim rabbim korktuguna dusurmesin bol bol dua et kuran oku hamilelrrin duasi tez kabul olurmus ali imran yusuf suresi hamilelere oneriliyor
hosgeldin canim masallah gozunaydin gecmis olsun amin cumlemizinkini insallah listeye kaydolmak ister misin
canim o zaman yas sehir sat dogum kacinci bebek cinsiyet boy baslangic kilon guncel kilon hamilelik basindaki ve en son kilon bunlari yaz beni etiketle canjm kaydederimGünaydın. Kayıt edebilirseniz sevinirim
Benim de tam manasıyla geçti sayılmaz eskiye oranla iyiyim ama hala et tavuk kokusu duyduğumda midem bulanıyorGunaydin kizlar.benim haftamda olup bulantisi devam eden var misabahlarim iskence resmen..ise metroyla geliyorum cok zor oluyo..kustuktan sonra halsizlik..bide susuzluktan
ancak oglene dogru iyilesiyorum..aksamlari gecti cok sukur.ama bu sabah bulantilarim.ne zaman gecicek
Sağol canım denemedigim kalmadı gece gittik acile iğne yaptı çok fazla akmış antibiyotik verdi inşallah geçicekGecmış olsun
Iyıce kurula kulagını , sonra sogan suyu sık agrıya bırebır
InsaAlla ıyı olursun amın
çook geçmiş olsun şimdi nasıl oldunSağol canım denemedigim kalmadı gece gittik acile iğne yaptı çok fazla akmış antibiyotik verdi inşallah geçicek
Gunaydin kizlar.benim haftamda olup bulantisi devam eden var misabahlarim iskence resmen..ise metroyla geliyorum cok zor oluyo..kustuktan sonra halsizlik..bide susuzluktan
ancak oglene dogru iyilesiyorum..aksamlari gecti cok sukur.ama bu sabah bulantilarim.ne zaman gecicek
cok gecmıs olaun canımSağol canım denemedigim kalmadı gece gittik acile iğne yaptı çok fazla akmış antibiyotik verdi inşallah geçicek
Gunaydın :) ben 16. Haftamdayım sukur sadece sabahları kısuyorum ilac içmeyıde bıraktımGunaydin kizlar.benim haftamda olup bulantisi devam eden var misabahlarim iskence resmen..ise metroyla geliyorum cok zor oluyo..kustuktan sonra halsizlik..bide susuzluktan
Kurban bayramaına nasıpse 5aylık olcaz sanırım :)Bugün itibari ile 15 haftayı geride biraktikk miniğimleee![]()
Gecer insallah kisa zamanda.bende eskiye gore iyiyim.her dak bulaniyodu gunde 2 3kez kusuyodum..smdi sabahlari kaldi..Benim de tam manasıyla geçti sayılmaz eskiye oranla iyiyim ama hala et tavuk kokusu duyduğumda midem bulanıyor

bende 19. haftada anlaım bende bebek hareketlerini oğlumdaEvet canim daha var ben ilkinde 18.haftada anladim
Gercekten mi arkadaşin kızı mi oluyor ondan mı riskli çıktı ilk kez bunu duydum yarın Dr soracağım telefonda rabbim arkadaşını korktuğu ile sinamasin
Biraz daha sabredicez yaniGunaydın :) ben 16. Haftamdayım sukur sadece sabahları kısuyorum ilac içmeyıde bıraktım