2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
günaydın cnm
gittim %80 kız dedi :) erkek olsa kesin konuşurdum ama kız da %10-%20 bir yanılma payı bırakmak istiyorum dedi. eşim oğlumuzda da 12. haftada kız gibi demişti 16.haftada da erkek dedi ayhan bey dedi. 16 ya kadar bekletmeyeyim 23 temmuzda gelin hem ikili test sonuçlarına bakalım hem cinsiyeti kesinleştirelim dedi .

benim çok kız istediğimi bildiği için kapıdan çıkmadan haftaya kıznı netleştireceğiz sen rahat ol kız geliyor dedi :KK36:

folikasite devam et 1 hafta daha sonra yeni ilaca başlayacağız dedi.

ense kalınlığı 0.8 çıktı çok iyi dedi.

meyveyi kontrollü tüket yaz dönemi meyveleri çok cezbedici dedi. bir de dondurmayı haftada 2 ile sınırla dedi. onun dışında başka bişey söylemedi.

1 hafta kaldı umarım gösterir de kızımız kesinleşir. kesinleşmeden kimseye söylemedim çatlamak üzereyim:olamaz:
Çok sevindim canım ıyi göstermiş bebisin:emir_bebek: benimki daha tam net göstermedi kendini oyuzden hala muallâktayım bu arada organ taramasını ona giden arkadaşlara sordum kimisini yine hasan urcu ya göndermiş kimiside hastanenenin radyoloji bölümüne batırmış yani yine ben gidince belli olucak :KK49:

ben tiroid hastasıyım düzenli kontrol ve ilaç kullanımıyla bi sorun olmuyo
sizin sadece hamilelikte oluştuysa ilaçla halledilir
sürekli kontrol ettirin ama zaten hamilelikten sonra düzelebilir sizinki
hamilelikte olan bişey eskiden yoktu tekrar tahlil verdi muhtemelen ilaç vericek doktor

Resmen 12.haftaya kadar sorun çıkarmayan midem 2 haftadır canımdan bezdirdi :( bişey yiyorum kusuyorum yemiyorum bu sefer acı acı safra sıvısı geliyor ben anlamadım ne iş 2.trimester bana zehir gibi geçmez umarım :(

günaydın hanımlar :)
bugün ikili testimizi olduk
ense kalınlığı 0,8 çıktı burun kemiği oluşmuş
kan sonucu 4 güne çıkıcak inş
kıpır kıpırdı bebeğim maşallah :emir_bebek:
inş sağlıkla kavuşuruz miniklerimize
Maşallah canım :nazar:

Eki Görüntüle 2169237 Hanimlar lutfen bu tahlili sizde yapttirin kotu bir kizmaikcik rnfrksiyinu var bende bakalim dr ne dicek :KK43:
Ahh bu hamilelik bizi nasil telasli yapiyor ne guzel yaziyi bulmuş bizimlede paylasmissin sorun olmadığı oradada yaziyor ama en kötüsü gelecek ya basimiza hep onu görüyoruz telas yapma canim benimde igg olan pozitif çünkü ya asiliyim yada küçükken bu enfeksiyonu gecirdim. Sonraki sayflarda okudum doktor sivi aldiracakmisin diye sacmalamis buyuk ihtimal arastirip gittin ya ondan atarli bi sekilde dalga gecmis senle diye düşünüyorum.

Günaydın kızlar hamilelikte troid i yüksek çıkan var mı bebeğe zararı oluyor mu
Bende var gebelik hipotroidisi kizimdada ilac kullanmistim bundasa gebeligi planladigimizdan bu yana kullaniyorum

F FUNDAYAMAN bende te troid sorunu var haşimoto troid hastasıyım gebelik öncesi kullanıyordum ilaç gebelikte ilaç mgsi arttı 3 haftada bir endokrinde kan veriyorum kontroller yapılıyor arkadaşım bebeğe zararı zeka geriliğine neden olabiliyormuş ilaçlarını düzenli kullan ve kontrolde kal drunla arkadaşım endokrin ile görüş kadın doğumcu tsh bakarak seni yönlendirir o da hatalı olur endokrin SerbestT4 Anti TPO ve Anti TGye bakarak ilaç dozu ayarlıyor arkadaşım ben haftanın 5 günü 100 mg 2 günü 50 mg kullanıyorum

C crosword ve ahha ahha nasılsınız inşallah kanamalar bitmiştir sizinde ben maşallah deyim iyiyim arkadaşlar

bebişlerin cinsiyeti billi oldumu

İyi geceler kizlar.Cuma günü belim ve kasıklarım ağrıdığı için dr gittim.Dr yatış verdi.düşük iğnesi yapti serum baglandi progestan hapi birakmistik tekrar basladik ve 10 gun rapor verdi işe gidemiyorum evde yatiyorum sadece.diyeceğim o ki hamilelikte hiçbir ağrı masum değil herkes dikkatli olsun lütfen Allah bebişlerimizi korusun

Çok geçmiş olsun en kısa zamanda sağlığınıza kavuşmanız dileğiyle

Oldum diye biliyirum dua edin moralim sifir
cnm negatif cikarsa dikkat etmen gerekiyor kucuk cocuklara karsi cunku kizamikcik virusunu kapabilirsin vucudun bagisikli degil demek

positif cikmasi gayet iyi yani vucudun o viruse karsi direnisli demek

Sen uzme kendini bosyere sandigin gibi kotu birsey yok

Günaydın kızlar hamilelikte troid i yüksek çıkan var mı bebeğe zararı oluyor mu

Ben troid hastasıyım her ay tahlil baktırıyorum tsh 2,5 seviyesinde tutuyoruz ilaç ile seninde yüksek ise ilaç ile düzene koyacaklardır bir Endokrin uzmanına gitmen gerekecektir uzman bulamazsan Dahiliye uzmanları da ilgileniyorlar
Ayrıca ben aile hekimliğinde baktırdım 3,77 çıktı dahiliye uzmanı gelin devlet hastanesinde bakalım dedi 2,5 çıktı asm lerin tahlil değerleri yüksek çıkıyormuş

İyi geceler kizlar.Cuma günü belim ve kasıklarım ağrıdığı için dr gittim.Dr yatış verdi.düşük iğnesi yapti serum baglandi progestan hapi birakmistik tekrar basladik ve 10 gun rapor verdi işe gidemiyorum evde yatiyorum sadece.diyeceğim o ki hamilelikte hiçbir ağrı masum değil herkes dikkatli olsun lütfen Allah bebişlerimizi korusun

cok geçmiş olsun arkadaşım. kanama olmadıkça iğneyi vurmuyor dr benim dr karşı kanama yoksa her hafta iğne vurulmaya

bir daha tekrarlamaz sıkıntınız inşallah

Günaydın hanımlar, eşimi Aydın’a yolcu ettim, bende bi kaç eşyamı alıp önce hastaneye ikili test sonucumu almaya oradan da annemlere geçeceğim 5 gün orada kalacağım :KK76:

Dr bisey olmadigini sivi aldirmak istiyormusun diye sordu
Canım bana mantıklı gelmiyor. Acaba doktor ihmal mi etti bu testleri? Sen başka bir doktora görünsen iyi olur. Ben olsam öyle yapardım.. doktor bişe yok diyor ama bu testi ben de yaptırdım sana yazdıktan sonra sonuçlarıma baktım anti yazan hepatit b falanmış. Hatta bak atayım sonucu. Bişe yoksa eğer ne diye yapılıyor bu testler? Negatifse de bişe yok pozitifse de bişe yok bana mantıklı gelmedi. İnşallah bir şey yoktur ama bir sıkıntı varsa da doktorun ihmali olabilir sonuçta bu testler erken yapılması gerekli olanlar..

Eklentiler

• 8A513DA9-FD5C-47A3-821E-FC6671883208.webp
    8A513DA9-FD5C-47A3-821E-FC6671883208.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 60
C crosword ve ahha ahha nasılsınız inşallah kanamalar bitmiştir sizinde ben maşallah deyim iyiyim arkadaşlar

bebişlerin cinsiyeti billi oldumu
Canım ben uzun zamandır yazamıyorum bulantı kusma beni mahvetti artık hayattan vazgeçmiş durumdayım 14+3 teyim hala devam ediyor. şikayet etmiyorum elhamdulillah bugünlerime ama artık bebeklerime de zararı dokunuyor Rabbim tüm sıkıntıda olanlarla kolaylık versin inşallah
Sen nasılsın sıkıntıların bitmiştir inşallah
Kanamalarım bitmişti canım ta ki düne kadar bebeklerden birinin plasentası rahim ağzında VE ben öğürmekten zorladıkça kanama başladı dün acile gittik aynı prosedürler işte iğne istirahat kanama çoğalırsa yatış dedi. Bebeklerden biri kız ama diğeri göstermedi haftaya pazartesi kontrolüm var inşallah artık gösterir o da. Allahım hepimize sağlıklı kolay bir hamilelik versin yavrularımıza sağlıkla kavuştursun inşallah

Back
X