- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Valla henuz öğrenemeyen varrSelam arkadaslar bende ocak annesi olucam insAllah 12 haftalik hamileyim kizlar bebislerinizin cinsiyetini ne zaman ogrendiniz?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla henuz öğrenemeyen varrSelam arkadaslar bende ocak annesi olucam insAllah 12 haftalik hamileyim kizlar bebislerinizin cinsiyetini ne zaman ogrendiniz?
Selam arkadaslar bende ocak annesi olucam insAllah 12 haftalik hamileyim kizlar bebislerinizin cinsiyetini ne zaman ogrendiniz?
Gözünüz aydın arkadaşımÇok teşekkür ederim arkadaşlar
Dr aradi şükür sonucumuz güzel artık hiçbir şeye ihtiyaç yok dedi test olarak dedi Rabbime şükürler olsun
Valla henuz öğrenemeyen varrben mesela
Aynı gün doğmuşuz bebişlerin doğumuda aynı olabilirmiş ama benim sezeryan inşallah gönlündeki neyse o olur cinsiyet sana da hediye olur25 Temmuza randevu aldım. O gün doğum günüm çok pis duygu sömürüsü yapıp öğrenicem inşallah![]()
bende 20 sınde gidicem daha fazla dayanamıcam sanırım ondan sonrakı haftada işte cok yogun vakıt bulamam kesın ondan ben bu hafta paşa paşa gıdıcem bi yerde okumustum cınsıyet ıcın 14.haftadan sonra net gözukuyor yazıyordu tabı bebıs gosterırse25 Temmuza randevu aldım. O gün doğum günüm çok pis duygu sömürüsü yapıp öğrenicem inşallah![]()
Bende öğrenir gibi olup öğrenemeyenlerdenim iki ayrı doktor iki ayrı şey söyledi meraktan ölücem25 Temmuza randevu aldım. O gün doğum günüm çok pis duygu sömürüsü yapıp öğrenicem inşallah![]()
Aynı gün doğmuşuz bebişlerin doğumuda aynı olabilirmiş ama benim sezeryan inşallah gönlündeki neyse o olur cinsiyet sana da hediye olur![]()
bende 20 sınde gidicem daha fazla dayanamıcam sanırım ondan sonrakı haftada işte cok yogun vakıt bulamam kesın ondan ben bu hafta paşa paşa gıdıcem bi yerde okumustum cınsıyet ıcın 14.haftadan sonra net gözukuyor yazıyordu tabı bebıs gosterırse![]()
![]()
Bende öğrenir gibi olup öğrenemeyenlerdenim iki ayrı doktor iki ayrı şey söyledi meraktan ölücem
doktor zaten 20 gun sonra cağırmıstı oda 21 ıne denk gelıyor.Cuma aynı zamanda fiziğede gıdıcegım ıcın ıkı kez ust uste ıxın almayım dıye cumadan cıkartırıverdımBu defa tutmadı günler desene sen acele benden de sabırsız çıktın![]()
Bende bende kızımı 10. Haftada öğrenmiştim 14+2 hala öğrenemedim gitsem söyler mi yoksa bir iki hafta daha beklesem mi bilemedimValla henuz öğrenemeyen varrben mesela
anim peki kendin tahmin ediyomusun kiz yada erkek oldugunuvalla aynen oyle bu yuzden insanlar özele yöneliyo
randevu tarıhın ne zaman kiBende bende kızımı 10. Haftada öğrenmiştim 14+2 hala öğrenemedim gitsem söyler mi yoksa bir iki hafta daha beklesem mi bilemedim
valla aynı arastırmaları bende yaptım yok gobek kılı yok bıcağa oturursan erkek makasa oturursan kız , cin takvımı rus takvımı , yüzük falıC
anim peki kendin tahmin ediyomusun kiz yada erkek oldugunuo kadar cok arastirma yaptimki bakalim benim belirtiler hangisine uyucak
![]()
Karnini bi guzel doyur uzerine tatli biseyler ye bebis kipir kipir oynarken elbet gorur doktor ac gidince uyuyorlar minnaklarbende 20 sınde gidicem daha fazla dayanamıcam sanırım ondan sonrakı haftada işte cok yogun vakıt bulamam kesın ondan ben bu hafta paşa paşa gıdıcem bi yerde okumustum cınsıyet ıcın 14.haftadan sonra net gözukuyor yazıyordu tabı bebıs gosterırse![]()
![]()
karnım benım su son gunlerde 2.trimestere geçtiğimiz zamanlarda yanı asırı cabuk dehset verıcı sekılde acıkmaya basladı artık evden ıse bıseyler getırmeyı dusunuyorum öğle yemegınden sonra saat 3 oldu nasıl fenayım dün 2 saat aclık krızıne gırdımKarnini bi guzel doyur uzerine tatli biseyler ye bebis kipir kipir oynarken elbet gorur doktor ac gidince uyuyorlar minnaklar