2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
4lü test yaptıran veya yaptıracak olan var mı kızlar?
Bana yaptırmak istiyorsan 10 gün sonra gel dedi ama gerek yok diye düşünüyorum. Şunun şurasında ayrıntılıya ne kaldı...
Ben dün verdim kanımı canım 4 lü için hem ayrıntılıda istedi aklımda kalmasın dedim

kendi doktor randevum 11 ağustos normalde , devlet 30 u gittiğimde eğer güzel ilgilenir cinsiyetini de gösterirse :KK70: bayram oncesı yada sonrası gıderım herhalde D:
Yaa çok mantıklı bak bende devletten böyle 6-7 Ağustos’a randevu alayım gösterirse cinsiyetini özeldeki randevuyu iptal ederim sonra ki ay giderim, göstermezse paşa paşa özeldeki 10 Ağustos’takine giderim :)

kitikate-77763-organic-patikli-pantolon-pembe-38301-36-B.jpg
341983450_tn50_0.jpg
kızlar dayanamadım artık cınsıyetımızde bellı olmadıgı ıcın ben bu cıcılerın beyazlarından aldım iç giyim den başlayım dedım yavastan :D

Yaa çok mantıklı bak bende devletten böyle 6-7 Ağustos’a randevu alayım gösterirse cinsiyetini özeldeki randevuyu iptal ederim sonra ki ay giderim, göstermezse paşa paşa özeldeki 10 Ağustos’takine giderim :)
yanı onunde zaman var daha canım sonucta haybe para verme sımdı :D ben eğer doktor ıyı ılgılenırse bır ozel bır devlet gıderım dıye dusunuyorum nasıp :D

Merhaba kızlar 2 li testim de sadece yaş riskim çıktı bana NIPT dna testi önerdi dr
Ense kalınlığı test sonuçlarım hep normal değerler içinde bir tek yaş riskim 1:165 çıkmış sınırın biraz üstü çıkmış
Herşey normalken yaş riski bu kadar önemlimi ki
Bence herşey yolunda ama bu risk çıkmışken bende önermek zorundayım dedi tercih size kalmış
Benimde yaş 35 tam sınır..herşey normal yaş riski 1:242 ..2 doktor siz bilirsiniz dedi.1 Ağustos özelde randevum var.eğer yaptır derse nifty yaptırcam..

Canım güncel kilo 66 cinsiyetimiz de değişti erkekmiş bir aydır kızım diye seviyordum bugün öğrendim ki oğluşum olacakmış
Hayırlı olsun canım gözün aydın. Bana da 1 ay önce %80 kız gibi ama yine de alışveriş filan yapma belli olmaz demişti. Cumartesi randevum var. Değişir mi ki :KK64:sana geçen ay tahmin ederken yüzde filan vermişmiydi? Ben iyice alıştım kız fikrine.

C
yaaa çooook sevindim. senin profil resmini gördükçe erkek değildir kızı olacak diye geçiriyordum içimden. beraber coşalım kızlara alışverişe :eğlence:

tabi bnm kız değişmezse:işsiz: 2 farklı zamanda kız dedi değişmez dimmiiii
Canım değişmez artık senin yaa. Coşalım yaa hakettik:rapci:

Günaydın kızlar
Bizimde randevumuz dündü ayrıntılı ultrason için gün aldık 27 ağustos dedi 4 lü testide yapalım dedi onun içinde kan verdim haftaya çıkacak sonucu
4 lü test 80 ayrıntılı ultrason 150 tl dedi
Hızlı kilo alıyormuşum patates makarna pilav fazla meyve kesiyoruz dedi oğlum 17 cm 200gr olmuş:nazar:
17+1 çıktı haftasıyla uyumlu dedi
Bebegin eşi rahim ağzından yukarı doğru cıkmaya baslamış çok fazla kıpırdama 40 dkdan fazla ayakta kalma dedi :bicak:
Bizde haberler böyle hepimiz hayırlı haberlerle inşallah :)
Gözün aydın canım sağlıkla gelsin miniş :nazar:

Back
X