Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
4lü test yaptıran veya yaptıracak olan var mı kızlar?
Bana yaptırmak istiyorsan 10 gün sonra gel dedi ama gerek yok diye düşünüyorum. Şunun şurasında ayrıntılıya ne kaldı...
kendi doktor randevum 11 ağustos normalde , devlet 30 u gittiğimde eğer güzel ilgilenir cinsiyetini de gösterirse bayram oncesı yada sonrası gıderım herhalde D:
kendi doktor randevum 11 ağustos normalde , devlet 30 u gittiğimde eğer güzel ilgilenir cinsiyetini de gösterirse bayram oncesı yada sonrası gıderım herhalde D:
Yaa çok mantıklı bak bende devletten böyle 6-7 Ağustos’a randevu alayım gösterirse cinsiyetini özeldeki randevuyu iptal ederim sonra ki ay giderim, göstermezse paşa paşa özeldeki 10 Ağustos’takine giderim :)
Yaa çok mantıklı bak bende devletten böyle 6-7 Ağustos’a randevu alayım gösterirse cinsiyetini özeldeki randevuyu iptal ederim sonra ki ay giderim, göstermezse paşa paşa özeldeki 10 Ağustos’takine giderim :)
Merhaba kızlar 2 li testim de sadece yaş riskim çıktı bana NIPT dna testi önerdi dr
Ense kalınlığı test sonuçlarım hep normal değerler içinde bir tek yaş riskim 1:165 çıkmış sınırın biraz üstü çıkmış
Herşey normalken yaş riski bu kadar önemlimi ki
Bence herşey yolunda ama bu risk çıkmışken bende önermek zorundayım dedi tercih size kalmış
Benimde yaş 35 tam sınır..herşey normal yaş riski 1:242 ..2 doktor siz bilirsiniz dedi.1 Ağustos özelde randevum var.eğer yaptır derse nifty yaptırcam..
Hayırlı olsun canım gözün aydın. Bana da 1 ay önce %80 kız gibi ama yine de alışveriş filan yapma belli olmaz demişti. Cumartesi randevum var. Değişir mi ki sana geçen ay tahmin ederken yüzde filan vermişmiydi? Ben iyice alıştım kız fikrine.
Günaydın kızlar
Bizimde randevumuz dündü ayrıntılı ultrason için gün aldık 27 ağustos dedi 4 lü testide yapalım dedi onun içinde kan verdim haftaya çıkacak sonucu
4 lü test 80 ayrıntılı ultrason 150 tl dedi
Hızlı kilo alıyormuşum patates makarna pilav fazla meyve kesiyoruz dedi oğlum 17 cm 200gr olmuş
17+1 çıktı haftasıyla uyumlu dedi
Bebegin eşi rahim ağzından yukarı doğru cıkmaya baslamış çok fazla kıpırdama 40 dkdan fazla ayakta kalma dedi
Bizde haberler böyle hepimiz hayırlı haberlerle inşallah :)