• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Gunaydin kizlar bi kac gündür bebegim kendini sıkıştırıp sol tarafimda hep toplanıyor neden acaba bi sorun mu var ozellikle sabahlari artik tekme atmayi birakti sadece büzusüyor yarin dr gidip tahlil sonuçlarımi alinca bi baktirsam iyi olacak:anne:
Benimki de hep sola buzusuyor yavrum:anneadayı: tekme atmadi simdiye kadar oyle. Hafif hafif hissediyorum sadece:anne:

Bana da 17 cm 147 gr dedi bana ağırlığını ilk defa söylediği için çok takılamistim ama sizleri okuyunca benimki baya zayif geldi. Dr bana hersey ideal haftasiyla uyumlu ne onde ne geride demisti bende yarın detaylıya gireceğim merak ettim simdi
Ya aslında her hamilelikte bebekte kendine has benm dr hersey yolunda sıkıntı yok dedi bende sanki cok biliyormuş gibi az gelişmiş deyip buraya yazdım ve düşüncesizlik ettim sizlere karşı bence ikimizinde bebeği iyidir bugün bende ayrımcılığa giricem ama ne ayrıntılı:halay:silivrideyim yaz tatili için normalinde bakırköyde perintologa gidiyorum o detaylı randevusunu 29una verdi burayada 2 haftayı geçti bebeğimi görmüyorum die gittim dr hemen ayrıntılı istedi ertesi güne randevu verdi ama ne perinatolog nede radyolog varmış normal bir kadın doğumcu bi üst ultrasonda bakacakmış inşallah güzel döneriz çıktığında benide etiketle olurmu

Günaydın bugün gene bebişimi göreceğim :KK76: devlet hastanesine gidicem ayrıntılı ultrasonu da soracağım bakalım nasılmış orada

Yatış pozisyonları rahatsız etmeye başladı beni.ya sağa ya sola yatmam gerekiyor.sırt üstü ve yüz üstü yasak zaten.bebege giden kan akışını engelliyormuş.
yasak değilmiş aslında, bebek rahatsız olduğunda hissettirir istediğin gibi yat demişti doktorlar bana. Ama tabi hareketler kısıtlanıyor, her pozisyonda rahat edemiyor insan. Ben gece yüzüstü döndüğümde tekmelere uyanıyorum anlıyorum ki rahatsız oluyor:D o kendini belli ediyor zaten

Kızlar bu haftalar da kasık ağrılarınız arttı mı
Evet benim 2 gündür bariz kasık ağrım var, özellikle de sağ kasığım. Böyle tamamen düz doğrulamıyorum yürürken sanki kasığım çekiliyor gibi oluyor :( cuma randevum var sorayım diyorum am bi yandan da acaba bi sıkıntı mı var hemen gitsem mi diye de düşünüyorum

S Sevimlipanduf ohh suyundan da koyy ben bırdaha bayramdan sonraya kadar goremeyeceğim bebişiii :KK70:
Ya bebişimi görmeye her gittiğimde böyle eşimle yeni sevgili olduğumuz zamanlardaki gibi onunla buluşmaya gidince de böyle oluyordum içimde kelebekler uçuşuyor elim bi işe varmıyor yatağımı kapatıp bi kahvaltımı yapabilirsem şükür yani insan her seferinde mi heyecanlanır ya :anneadayı::dua:

Evet benim 2 gündür bariz kasık ağrım var, özellikle de sağ kasığım. Böyle tamamen düz doğrulamıyorum yürürken sanki kasığım çekiliyor gibi oluyor :KK43: cuma randevum var sorayım diyorum am bi yandan da acaba bi sıkıntı mı var hemen gitsem mi diye de düşünüyorum
Bebek bu haftalarda daha hızlı büyüdüğü.için normal demişti Dr um ama bnmde baya ağeıyor özellikle otururken.İşyerinde de oturarak çalısıyorum mecburen çok zor oluyor

Beni geçtiniz aaa ziyaret konusunda :KK70::KK70:
Bayram Arife’si diye ileri tarihe randevu bulamadım o yüzden birazcık erken oldu ama ben gene de özledim bebişimi 3 gün önce gordum daha :)) ya ayrıntılı ultrasonu sorup Bilgi almak istiyorum ondan gideceğim bi de gitmişken cinsiyetini teyit ettireyim özeldeki kız demişti bakalım :KK70:

Kizlar size bi sorum olacak dün aventin biberonunu aldik kafama takildı cam olaninindan birde buyuk boy baya agir bebek onu kullana bilirmi gecedir kafama takildi:bicak:

Bayram Arife’si diye ileri tarihe randevu bulamadım o yüzden birazcık erken oldu ama ben gene de özledim bebişimi 3 gün önce gordum daha :)) ya ayrıntılı ultrasonu sorup Bilgi almak istiyorum ondan gideceğim bi de gitmişken cinsiyetini teyit ettireyim özeldeki kız demişti bakalım :KK70:
Sor canim ayrıntîlı için yer bulmak sorun olur devlette çok geçe bırakma kuzum :KK71:
Bayram şekeri tadindadir şimdi o tam yemelik
ay cinsiyet 3 doktora gittik üçüde erkek dedi oluşum diye seviyorum eşim kızıyor belki degişir öyle deme diyor daha kaç doktor erkek diyecekse :KK70:

Kizlar size bi sorum olacak dün aventin biberonunu aldik kafama takildı cam olaninindan birde buyuk boy baya agir bebek onu kullana bilirmi gecedir kafama takildi:bicak:
Umarım biberon kullanmak zorunda kalmazsınız ama zaten biberonun ağır geleceği dönemde siz tutacağınız için sorun olmaz, büyüdükçe de kendi tutar sanıyorum.

Back
X