Ya cok tesekkur ederimMaşallah çok tatlısınız. Ben de yıllarca o koca göbeği bekledim o yüzden göbeğim yeterli gelmiyor daha çabuk büyüsün istiyorum17+5 deyim.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya cok tesekkur ederimMaşallah çok tatlısınız. Ben de yıllarca o koca göbeği bekledim o yüzden göbeğim yeterli gelmiyor daha çabuk büyüsün istiyorum17+5 deyim.
Benimki hep büyüktü ya üçüncü olduğu için sanırım baya hamile gibiyim daha çokmuş gibi ay olarak. Ama çok tatlısınız sizde çok yakışmış maşallahYa cok tesekkur ederim16 dan sonra ozellikle cok hizli buyumeye basladi benimki
![]()
Evet 12-13 den beri herkes anladi gobegimi goren cok cabuk cikti karnim, doktorum da onden gidiyor korkma bu boyle sipsivri olacak one dogru diyor. Bayramda goren herkes 6-7sandiBenimki hep büyüktü ya üçüncü olduğu için sanırım baya hamile gibiyim daha çokmuş gibi ay olarak. Ama çok tatlısınız sizde çok yakışmış maşallah![]()
Sanırım benimkide aynı 16haftadayim ama 6 ,7 ay gibiEvet 12-13 den beri herkes anladi gobegimi goren cok cabuk cikti karnim, doktorum da onden gidiyor korkma bu boyle sipsivri olacak one dogru diyor. Bayramda goren herkes 6-7sandiutancimdan bes dedim halbuki bes bitmemisti henuz
ic karnim hic yokmus meger ogrenmis oldum bu vesileyle
cok tesekkur ederim
![]()
Rica ederimYarın randevu alacağım bende yetkin bir doktor belli. Teşekkür ederim öneri için
Aynı şekilde ben de aradayim hatta soğuk bakıyorum bile denilebilirKızlar uzun zaman sonra herkese selam![]()
Ben artık şükürler olsun düzlüğe çıktım gibi. Seyahate gittim çekimler yaptım çocugumu sosyal medyalara bile ilan ettim ( yasak olabilir diye emoji koydum) herkes geçecek derken tüm umutlarımu yitirdiğim noktada toparlandım. Bulantılar bitti ilacı kestim, enerjim yerine geldi. Yavruşum 20 hafta 300 gr dün gördüm, kıpır kıpır. 20 gün sonra detaylı ultrasonum var kendi doktorumda ( zaten perinatolog)
Aşı ve şeker yüklemesi soracaktım size. Yaptıran, yaptırmayı düşünen veya yaptırmayacaklar kimler acaba. Ben çok arada kaldım![]()
canım benim de alerjik astımım var ilaçları almadığım için günde en az 30 kere hapşırıyorum çok yoruldum artıkKızlar ya, bu polen alerjisi ne zaman bitcek? Bu sezon alerji ilacı alamadığımdan mı nedir çok uzun sürdü. Ve artık hapşırmaktan yoruldum gerçekten. Az az burnum kanıyor bunun yüzünden. Bebitoya bir şey olmaz biliyorum ama yine de bu kadar hapşırmak rahatsız edici insan ister istemez bebişe bir şey olur mu diyor.![]()
Ay ben deee. Aynı. Okyanus suyuyla burnumu yıkıyorum da o da fayda etmiyor artık. Burnum, damaklarım, gözlerim. Mahvoldum bugün ya tam da dönem sonu yarın protokol gelcek karne vercez bi tutarsa hapşırık krizi yandım valla. canım benim de alerjik astımım var ilaçları almadığım için günde en az 30 kere hapşırıyorum çok yoruldum artık![]()
Bana da 16da erkek gibi dedi ama cok da net konusmadi. Kizdan erkege donen aramizda baya var ama erkekten kiza donen var mi merak ettim ?13 ve 15 de iki farklı doktor kız dedi 16. Da erkek olduğunu söylediler
Benimde plasenta onde cok sık hissetmiyorum o yuzden arada pit pit yapiyorKızlar bugün kontrole gittim bende. Bebişimi çok göremedim ama doktor genelde ölçümlerini yaptı kafatasını falan. Yakından çektiği için tam göremedim. Makat gelişli dedi. Sonradan döner mi acaba? Birde plesanta benim de ön duvardaymış. Sanırım o yüzden hala hareketlerini hissedemedim.
İnşallah ya çok istiyorum artık hissetmek. Sanki hareketini hissettikçe içim daha çok rahat edecek gibi. Böyle hep acaba iyi mi diye düşünüyorumBenimde plasenta onde cok sık hissetmiyorum o yuzden arada pit pit yapiyorbiraz daha buyusunler o zaman baya hissedecegiz
![]()
Günaydın kızlarr, Benimde detaylı ultrasonumuz 30haziran çok heyecanlı bi bekleyiş gerçekten. Dün akşam ilk kez eşimle karnımı seviyorduk güzel kızımın hareketleri dışarıdan belli oldu sanırım tekmeydi karnım bi attı indi vs gözle görmek çok garip hissettirdi, değişik ve bi o kadar da güzel bir his. Sizde dışarıdan görmeye başladınız mı bebişlerin hareketlerini 20.haftalığız biz. Yeme-içme konusundan da bahsetmişken özellikle işyerinde öğlenleri ne yiyorsunuz ya ben her gün evden yapıp getiremiyorum sürekli dışarıdan da yemek istemiyorum hem sağlıklı değil hem de listeria,toksoplazma vs derken her şeye güvenemiyorum.
Merhaba ben de Cenk beye gideceğim pazartesi günü randevumİzmir de olan arkadaşlar detaylı için Yeşim Bülbül den randevu almayı düşünüyordum ama doktorun önerdiği listede Cenk Gezer de var yorumları falan baya iyi görünüyor. Hiç duydunuz mu sizler kime girmeye karar verdiniz? Listede Fuat Akercan da var ama yorumlarda puanı düşük olunca hiç bakmadım.
Masa başı çalışma için de dr bana ayakta durmakla dik oturmak arasında hiç fark yok belini en az 60 derecelik açıyla yaslayıp ayaklarını uzatırsan rahat edersin demişti. Benim de çok dik oturunca karnım sıkışıyor gibi hissediyorum. Ofise ayak uzatmak için tabure alıp koydum
17 hafta için hareketler konuşulmuş alıntılamayı unuttum bende 3-4 gündür yemeklerden sonra uzanınca tık tık dokunmasını hissediyorum bağırsak hareketi gibi değil hiç. Geçen hafta da su balonu patlaması gibi şeyler hissettim ama onlardan emin olamamıştım. Gerçekten harika bir his doktor da 2 hafta sonra falan güçlü hissedersin ama 21. Haftaya kadar da hissetmemek normal sakın kimsenin söylediğiyle canını sıkma dedi.
Aynen ya bende hissetmiyorum henüz anlık birşeyler oluyor ama anlamadım plasentemi soracağım. 16dan sonra hissedilir diyor uygulama önceki gebeliklerimi unttum yaİnşallah ya çok istiyorum artık hissetmek. Sanki hareketini hissettikçe içim daha çok rahat edecek gibi. Böyle hep acaba iyi mi diye düşünüyorum
Çok güzel olmuşsunKizlar benim doktorum asi icin erken dedi, 27 hatta 30 gibi olmami istiyor iyice bebege bagisikligin tesir etmesi adina. 24.haftada tekrar kan sayimi yapilacak, o zaman belki seker yuklemesi de isterim emin degilim dedi. Gerek gormeyebilirmis yani. Asi ve seker isi konusulmus o yuzden kendi durumumu yazmak istedim
Güncel gobus durumum da bu sekildeEki Görüntüle 3606741
Evet ilk gebelik değilse daha da erken hissediliyor diyorlarAynen ya bende hissetmiyorum henüz anlık birşeyler oluyor ama anlamadım plasentemi soracağım. 16dan sonra hissedilir diyor uygulama önceki gebeliklerimi unttum ya