• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
bi sıkıntı yok sanırım canım, bebek hareket edip duruyo o günden beri.. Ama bugün pazar ve market alışverişi yaptım, her şeyi tek tek eve çıkarmama rağmen beli ağrıttım :KK43:
Gerçekten hiç rahat duramıyorum yaaaa :KK43:
Dikkat et kendine doguma kadar elini birseye sürme kendimizi zor tasıyoruz halimiz yok birde esyami tasiyorsun dogumdan sonra istedin kadar taşı:KK70: ayrintiliyi naptin

ay en güzelleri tükenmiş bile coktannn
İnternetten kredi karti olmadi icin alisveris yapmiyoruz ama magazasinda olan urunler sitede yok internet fiyatları yüksek magazada farklı ürünler var iki hafta sonra tekrar gittik kalmamiş ürünler battane ile takim almiştık çok kaliteliydi battaniyesi falan

sm17KAZZESET002-0021_1.jpg
sm18YBBCUSET004-0014_1.jpg

kızlar e bebek ındırımlerınde son 3 gün girin 2 3 parçada olsa alın azız bebe ve panda cornerden daha once aldım kumaslar harika güvenemeyenler için söylüyorum.
5 li yenıdoğanların cogu 25 ile 30 fiyatlarında 10 lu olanlar 50 ile 90 arasında ikili takımlar ayrı tulumlar da var 20 tl 15 tl aldım ağustos basında
Ben aldım canım özellikle 10lu hastane çıkışı aşırı kaliteli tavsiye ederim
b6akXn.jpg
lZ836l.jpg

Kızlar ayrıntılı ultrason için direk oraya mı randevu alınıyor doktora muayene olmak gerekiyor mu?

Bide Konya'da yaşayanlar hangi hastanede yaptırdınız ?

Şimdi ben bi heves aldım ayrıntılı randevusunu ama 20 +2 olacağım randevu tarihinde erken mi oluyor ya :KK43:
Benim dr umda 19 dan sonra gidebilirsin demisti. Zaten detayli usg tanimina bakildiginda 19-22. Hafta diye geciyor.21. Haftaya girmis olacaksin sıkıntı yapma:)

Kızlar dün yazmıştım yeşil akıntı ve bebeği çok aşada hissediyorum diye bugun Dr a gittim bebeğin aşada olması çok normalmiş endişelenme sakın dedi zamanla yukarıya çıkıcak daha çok erken dedi yeşil akıntı içinse alttan muayene etti rahim ağzı uzunluğunu ölçtü çok gzl bir sorun yok dedi enjeksiyonum yok ama yoğun Mantar varmış ve akıntım bundan çok fazla ve yeşil oluyormş hemem fitil ve krem verdi ilerlememesi gerekiyor dedi aynı seyi yaşayan arkadaşlar varsa ihtimal etmeyin gidin mutlaka

Mhrs den perinatoloji bolumunu mu seciyorsunuz merak ettim baktim da ultrason 20-24 diye bisi goremedim nette
Canım normal klinik olarak kadın Doğum seçiyoruz, bir de muayene yeri var orada da 20-24 doppler yazıyor onu seçiyoruz hastane de 30 doktor varsa 5 tanesi sadece ayrıntılı ultrasona bakıyor o yüzden yoğun oluyor

Kızlar ben de bugun ayrıntılı ultrasona girdim. Doktorum çok iyiydi sagolsun. Ama kötü şeyler oldu orda bebeğinin suyu biten karnında kaybedilen falan :( Doktor beni şok içinde görünce çaktırmadan sakinleştirmeye çalıştı. Allah razı olsun dört dörtlüktü devletin hastanesinde öyle doktor zor bulunur

Kızlar ben de bugun ayrıntılı ultrasona girdim. Doktorum çok iyiydi sagolsun. Ama kötü şeyler oldu orda bebeğinin suyu biten karnında kaybedilen falan :KK43: Doktor beni şok içinde görünce çaktırmadan sakinleştirmeye çalıştı. Allah razı olsun dört dörtlüktü devletin hastanesinde öyle doktor zor bulunur
Hangi hastanedeydin canım

KIZLAR YANLIŞ ANLAŞILMAK İSTEMEM HEMEN SÖYLEYEYİM O YÜZDEN İLK SAYFADAKİ DUALARI MESAJ SAYISINI AŞTIĞI İÇİN SILMEK ZORUNDA KALDIM

Çok güzelmiş canım güle güle giysin oğluşun.gercekten çok uyguna almışsın.ben aziz bebede 149tl ye sordum hastane cikisini
Evet canım benim aldiğimda 169dan düşmüştü ve inan aşırı kaliteli ben bu denli beklemiyordum indirim hala devam ediyorken durumun müsaitse al bence bu fırsatı kacırma

ben oglumda doktora gitmistim oyle gondermisti sonra ayrintiliya doktordan ciktik direk oraya girdik
Canım ben doktorumun olduğu değil başka özel hastanede yaptıracağım öyleyse hem doktora hem ultrasona mı sıra alayım

Back
X