• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
sm17KAZZESET002-0021_1.jpg
sm18YBBCUSET004-0014_1.jpg

kızlar e bebek ındırımlerınde son 3 gün girin 2 3 parçada olsa alın azız bebe ve panda cornerden daha once aldım kumaslar harika güvenemeyenler için söylüyorum.
5 li yenıdoğanların cogu 25 ile 30 fiyatlarında 10 lu olanlar 50 ile 90 arasında ikili takımlar ayrı tulumlar da var 20 tl 15 tl aldım ağustos basında

Bilgi verdiğin için çok teşekkürler bende birşeyler aldım sayende

Kızlar yorgunluktan mahvoldummmmm. Dr randevumuz vardı ayrintili ultrason icin, çok şükür herşey yolundaydı. Minnoş kızım saglikliydi:KK200: daha sonra oda falan baktık aldık çoğu kıyafetini biberonu falan araba kanguruyu aldık ama şuan yazarken bile bitkin düşüyorum :halay:

Herkeze günaydın.bacaklarda kramp yaşayan var mi bu gece ciddi bacağımda krampla uyandım uyku sersemi ölüyorum sandim desem abartmam ne yapacagimi bilemedin ovdum sıktım gecmedi ayak parmaklarimi gerdikce azala azala geçti boyle durumda ne yapılmalı bilenler varmi
Bende iki hamileliğimde de oluyor magnezyum eksikliginden

Kizlar okuyorumda Turkiyemizde sistem nekadsr farkliymis burda hangi doktora gidiyosan herseyinle o ilgileniyor saglik ocagiymis ayri dopler doktoru fln yok ... sasirdim gercekten

Benim cok sukur agri sizi vs hic olmadi.bu arada sikayetim olmadan zatem magnezyum hapi verdi dr.dogumdan sonra bile kullanicaksin dedi...
Herkese verilmiyomu
Bana kramp basladi deyince verdi son aylarda çok oluyor bunda bir iki kez oldu

Kizlar okuyorumda Turkiyemizde sistem nekadsr farkliymis burda hangi doktora gidiyosan herseyinle o ilgileniyor saglik ocagiymis ayri dopler doktoru fln yok ... sasirdim gercekten
Ay canım boşver iyi ki değilsin tr de bi randevu alıp doktora gitmek öyle mesele oluyor ki sanırsın devlet sorunu, hastanelerin kalabalıklığı randevulu olduğun halde bir saat sıra beklemeler doktorların ayrı tripleri..

Turkiyede oyle.bugun git yarin gel tarzinda.ordan oraya :)

Ay canım boşver iyi ki değilsin tr de bi randevu alıp doktora gitmek öyle mesele oluyor ki sanırsın devlet sorunu, hastanelerin kalabalıklığı randevulu olduğun halde bir saat sıra beklemeler doktorların ayrı tripleri..
Gercekten üzüldüm cnm okuyunca :( Bukadar zor olmamali insallah sistem birazda olsa daha kolaylasir Hastalarimiz, Hamilelerimiz icin

Evet canım benim aldiğimda 169dan düşmüştü ve inan aşırı kaliteli ben bu denli beklemiyordum indirim hala devam ediyorken durumun müsaitse al bence bu fırsatı kacırma
Baktım canım şimdi ne kadar düşürmüşler bende alayım .

Kizlar ben 20+4 te tetenoz olacagim szce cok mu gec ebe ideal dedi ama bilemedim yani pazartesi gdcegim szce cok mu gec sz kacinci haftalarda yaptirdiniz
Benim doktorum neden bilmiyorum tetanoz aşısına izin vermedi
Bende iki hamileliğimde de oluyor magnezyum eksikliginden
teşekkürler bugün kontrolum vardi krampdan bahsedince hemen magnezyum verdi

Son düzenleme:
Kızlar yorgunluktan mahvoldummmmm. Dr randevumuz vardı ayrintili ultrason icin, çok şükür herşey yolundaydı. Minnoş kızım saglikliydi:KK200: daha sonra oda falan baktık aldık çoğu kıyafetini biberonu falan araba kanguruyu aldık ama şuan yazarken bile bitkin düşüyorum :halay:
ayy onlar yikanacak daha mis gbi kokacaklar

Kızlaar iyi geceler herkese sizle paylaşmasam olmazdı :KK200: Eşim akşam meyve verdi yedim ve kızım kıpır kıpır olmaya başladı. Karnımı açtım eşime dedim ki izle bak tekme atıyor. Belli olmaz ört karnını dedi. Beni sinirlendirme bakacaksın buraya dedim :) Bildiğiniz tekmeleri dışardan belli oluyordu eşim şok içinde izledi hayran hayran :KK49: Şuan bile tekme atıyor. Tekme atınca karnımda vurduğu yer yukarı çıkıyor hatta bazen ne yapıyorsa karnımda yuvarlak şekil alıyordu gezdiği yerler :) İnşallah sizlere de en kısa zaman da nasip olur çok güzel bir duygu :KK16:

Kızlaar iyi geceler herkese sizle paylaşmasam olmazdı :KK200: Eşim akşam meyve verdi yedim ve kızım kıpır kıpır olmaya başladı. Karnımı açtım eşime dedim ki izle bak tekme atıyor. Belli olmaz ört karnını dedi. Beni sinirlendirme bakacaksın buraya dedim :) Bildiğiniz tekmeleri dışardan belli oluyordu eşim şok içinde izledi hayran hayran :KK49: Şuan bile tekme atıyor. Tekme atınca karnımda vurduğu yer yukarı çıkıyor hatta bazen ne yapıyorsa karnımda yuvarlak şekil alıyordu gezdiği yerler :) İnşallah sizlere de en kısa zaman da nasip olur çok güzel bir duygu :KK16:
masallah o his tarif edilemez birsey bugun bende bayagi guclu hissetim disardan belli oluyordu

Benimde belli oluyor dışardan bakınca:)çok hareketliler bende oynamaya başlasın hemen açıyorum o anı kaçırmak istemiyorum :)

Bende hamile olduğumu oğluşumun kıpır kıpır hareketlerini hissettiğimde anladım gerçektende çok güzel bi mucize Allah herkeze nasip etsin eşime elini koy hisset dediğimde inat gibi kıpırdamıyordu oğluşum pazargunu esim tesadüfen hissetti ve hissetmekle kalmadı gördü çok şaşırdı videoya bile aldık :anneadayı:

Benimde belli oluyor dışardan bakınca:)çok hareketliler bende oynamaya başlasın hemen açıyorum o anı kaçırmak istemiyorum :)
kesinlikle ani hatira benjm oğlumda cok cekmistim hem ultrasyonda hem karnimi cekmiatim duruyor hepai iyiki cekmisim diyorum hatira hepsi bakip bakip izliyorum nasil bir mucizeymis

Back
X