Evet seninkiler iyiymiş bayağı:) benim sağlık ocagında bir doktor bir hemşire var bide ben gidiyorum üçümüz başka kimse yok :))) Canım benim ya çok saol valla nasıl iyi geliyor söylediklerin. Haklısın bu dünyada alacak nefesi varsa her trlü gelir yoksada ne yapsak boş. Ama işte gelde bunu bana anlat. Psikolojikmi yoksa gerçekten sorunmu var bilmiyorum ve üstümde çok byk bi yük varmış gibi hissediyorum. Bebeğimi sevemiyorum alışmamak için düşün artık bişey olursa diye. Benim önceki kaybım ve hormon bozukluğumda beni çok yıpratıyor. Eğer bbeğime bşey olursa bidaha olmayabilir çocugum. Bu bebek mucize gibi geldi bize. Bunlarda sürekli kaybetme korkumu tetikliyor. Hiç aklmda yokken erken doğum olayına takıldım ve her ağrıyı sızıyı ona bağlayıp korkmaya başladım e malum nettede yazılanlar belli. Dün gecede öyle karnımda kasılma belimde ağrı falan olunc aşırı korktum

ama tamam bundan sonra öyle hikayeler okumak yok girip güzel doğumlar izleyim bundan sonra :) yarında doktoruma sorucam ve herşey çok güzel olucak inşallahh dimiii.:))
Allah razı olsun valla bunları yazman bile beni motive etmeye çalışman bile duygulandırdı beni İnşallah hepimiz sağ saliö kavuşuruz bebeklerimize ve bu sohrbtlerimizi anlatırız :))