yok artik degismez rabbimin emir vermedigi sureceBen de her kontrolde cinsiyet değişecek mi acaba diyorum :) Ayrıntılıya da girdim kız dedi. Daha değişmez di mi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok artik degismez rabbimin emir vermedigi sureceBen de her kontrolde cinsiyet değişecek mi acaba diyorum :) Ayrıntılıya da girdim kız dedi. Daha değişmez di mi![]()
Yarın 10:00 da bizim muayene günümüz .Çok heycanliyim sabah 9 da randevjmuz var ayrintiliya grcez bu afada psikolojim.bozuldu kiyafet susl3meleri almaya basladik ya dyorum.cinsiyet degisirse hepsi pembe insallah oyle birsey olmaz doktorum cok iyidir cinsiyette yanilmaz oglumda erkege benziyo demisti erkek cikti bunda kiza benziyo dwmisti kiz simdi allahin izniyle oglumda pipi gormustuk bunda gormedik kesin kiz yani pembe alabilirsiniz simdiden demisti doktorum ayy bir kaygi bende sormayin
hadi bakalim herkeain hayirli haberlerini bekliyoruzYarın 10:00 da bizim muayene günümüz .
Aynı duyguları ben de yaşıyorum.. 2 parça bişey almışım zaten , fişini de atmadım
Canım ben de hastane odası süslemeleri aldım gri pembe yapıyoruz. Malzemeleri aldım ismini bile pleksiye yazdırdım :))) Eğer erkek çıkarsa kusura bakmasın artık konsept buÇok heycanliyim sabah 9 da randevjmuz var ayrintiliya grcez bu afada psikolojim.bozuldu kiyafet susl3meleri almaya basladik ya dyorum.cinsiyet degisirse hepsi pembe insallah oyle birsey olmaz doktorum cok iyidir cinsiyette yanilmaz oglumda erkege benziyo demisti erkek cikti bunda kiza benziyo dwmisti kiz simdi allahin izniyle oglumda pipi gormustuk bunda gormedik kesin kiz yani pembe alabilirsiniz simdiden demisti doktorum ayy bir kaygi bende sormayin
hayirli olsun canim gri pembe uyumuna bayilirimCanım ben de hastane odası süslemeleri aldım gri pembe yapıyoruz. Malzemeleri aldım ismini bile pleksiye yazdırdım :))) Eğer erkek çıkarsa kusura bakmasın artık konsept buAyrıntılı ultrasonda da doktor kız dediği için emin oldum tabii ama hiç belli olmuyor tam terside doğduğunda çıkabiliyor. Ama ben bile gördüm ultrasonda kız olduğunu ondan sanırım eminim :)
inanki hc bilgim yok oglumda hic midem yanmadi saçsiz doğdu zatenKızlar iyi geceler .okul başladı birde gelen giden hiç yazmadım .sizde bebişlerinizde iyisinizdir inşallah.
Kızlar ben midem çok yanıyor.ne yapsam geçmiyor boğazıma kadar hemde .çok acı veriyor
Doktoruma danışacağim sizin bir öneriniz varmi
Kötü tadı sanırım. Allah kolaylık versin hepimize ya. Bana hiç söz bile etmediler üşüttün veya yoruldun dediler rahmagzına bakıyolar kapalı bi skıntı yok diyolar e neden ağrıyor oramız buramız ozaman anlamadm valla bende canım ya :/Canım 3-4 kez suya atılandan içtim ama maalesef midem bulanıyor içemiyorumZaten arada sırada kusmalarım var bide o magnezyumu içemiyorum .. hapıda varmış sanırım haftaya kontrole gideceğim hap yazdıracağım. Doktor kontrol etti hiç bi sorun olmayınca her defasında magnezyum diyip durdu
Kızlar iyi geceler .okul başladı birde gelen giden hiç yazmadım .sizde bebişlerinizde iyisinizdir inşallah.
Kızlar ben midem çok yanıyor.ne yapsam geçmiyor boğazıma kadar hemde .çok acı veriyor
Doktoruma danışacağim sizin bir öneriniz varmi
Bizim doktor 4hafta sonra ayrintiliya 6hafta sonrada bana geleceksiniz dedi kuzum bizde ona göre randevu aldik bakalım artik seker yuklemesini hastanede mi yaptıracaksın saglıkocagındamı cnmEvet ben Çağrı beyden çıkıp sonuçlarımı dokgoruma gösterdim. Şeker yüklemesi için bilgi verdi. Ay sonu gibi ona gideceğim işte.. iyi 2 hafta sonra gösterirsin sen de.
Masallah canim..en guzeli sorunsuz muayene.![]()
Canım bağlar genişlediği için normalmiş aslında ama ağrıyı çok hissetmemizin sebebi magnezyummuş. Aslında herkesin yaşadığı şey :) Endişelenme bazen bana regl sancısı gibi sancı geliyor ama kısa sürüyor. Bi kere okuyayım dedim aman Allahım erken doğum bilmem ne neler neler yazıyor. Şiddetli dayanılması güç ağrılar yoksa endişeye gerek yok. En güzeli düzenli ve sık kontroller. Onun dışındaki ağrımız sızımız bence çok normal. Benim yürürken kalçam popomdan ayrılıyor bacaklarım cindy bebek bacakları ayrılır ya öyle ayrılcak gibi hissediyorum. Vücut değişiyor genişliyor bundan doğalı olamaz. O yüzden ciddi dinlenince bile geçmeyen şiddetli ya da şiddetli olmaya yakın ağrıların varsa doktora görün. Diğer türlü sorun yok diyorlarsa duyma o ağrıları hissetmemeye çalışKötü tadı sanırım. Allah kolaylık versin hepimize ya. Bana hiç söz bile etmediler üşüttün veya yoruldun dediler rahmagzına bakıyolar kapalı bi skıntı yok diyolar e neden ağrıyor oramız buramız ozaman anlamadm valla bende canım ya :/
Benim de ilk bebek ve eşimle dışarıdan hareketlerini izliyoruz sinema izler gibi :) Annemlerde stetoskop vardı sürekli kalbini dinlemeye çalışıyordum gittiğimizdeKızlaaaar çok tatlısınız yaa :) bebeği ilk olanlar, hissettikçe heyecanınızı okuyorum, çok hoş. Bizim ikincide aynı heyecan olmuyor ya, keşke olsa ama. Eşime gösterdim, aa maşallah dedi sadece :) ilkinde hemen gidip steteskop almıştı. Hatta doppler fiyatlarını felan araştırmıştı :)) bazen bu kuzuya haksızlık ediyormuşum gibi geliyor, ama insanda ister istemez bi rahatlık oluyor sanki
Kuzum pleksiyi nereye yaptirdin bu arada hastane odasini sizmi susleyeceksiniz yoksa süsleme işini yapan yere mi yaptiracaksinizCanım ben de hastane odası süslemeleri aldım gri pembe yapıyoruz. Malzemeleri aldım ismini bile pleksiye yazdırdım :))) Eğer erkek çıkarsa kusura bakmasın artık konsept buAyrıntılı ultrasonda da doktor kız dediği için emin oldum tabii ama hiç belli olmuyor tam terside doğduğunda çıkabiliyor. Ama ben bile gördüm ultrasonda kız olduğunu ondan sanırım eminim :)
Olabilir canım dün birde kısır yedim içinde yeşil soğan bulgur var onlarda iyice tetikledi sanirim.uyuyunca geçiyor ama uyanık olduğumda sanki normal rutin bir şeymiş gibi hep hissediyorum.cok sağol önerin içinB Beyza_2018 canım Az pişmiş ya da pişmemiş soğan yeme sakın. Az baharatlı tüket. Bu dönem çoğumuzda yanma olacak saçı çıkıyor çünkü bebeklerimizin. Ben dün börek yedim içinde soğanı iyi kavurmamışlardı ama iyi kıymışlardı. Ona rağmen saatlerce midem yandı reflü gibi oldum. Sabahta midem bulanarak kalktım kahvaltı yaptığım gibi kustum. Benim eskiden beri soğana midem tepki verir ama hamileyken daha kötü yapıyor. Yemeklere asla doğranmış soğan koymam. El bilendırında kıyarım yağda iyice kavururum. Bu aralar yemeklerimde baharatı azalttım daha az yanma gastrit gibi sorunlar yaşıyorum
Bizim doktor 4hafta sonra ayrintiliya 6hafta sonrada bana geleceksiniz dedi kuzum bizde ona göre randevu aldik bakalım artik seker yuklemesini hastanede mi yaptıracaksın saglıkocagındamı cnm