2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Çok heycanliyim sabah 9 da randevjmuz var ayrintiliya grcez bu afada psikolojim.bozuldu kiyafet susl3meleri almaya basladik ya dyorum.cinsiyet degisirse hepsi pembe insallah oyle birsey olmaz doktorum cok iyidir cinsiyette yanilmaz oglumda erkege benziyo demisti erkek cikti bunda kiza benziyo dwmisti kiz simdi allahin izniyle oglumda pipi gormustuk bunda gormedik kesin kiz yani pembe alabilirsiniz simdiden demisti doktorum ayy bir kaygi bende sormayin
Yarın 10:00 da bizim muayene günümüz .
Aynı duyguları ben de yaşıyorum.. 2 parça bişey almışım zaten , fişini de atmadım

Çok heycanliyim sabah 9 da randevjmuz var ayrintiliya grcez bu afada psikolojim.bozuldu kiyafet susl3meleri almaya basladik ya dyorum.cinsiyet degisirse hepsi pembe insallah oyle birsey olmaz doktorum cok iyidir cinsiyette yanilmaz oglumda erkege benziyo demisti erkek cikti bunda kiza benziyo dwmisti kiz simdi allahin izniyle oglumda pipi gormustuk bunda gormedik kesin kiz yani pembe alabilirsiniz simdiden demisti doktorum ayy bir kaygi bende sormayin
Canım ben de hastane odası süslemeleri aldım gri pembe yapıyoruz. Malzemeleri aldım ismini bile pleksiye yazdırdım :))) Eğer erkek çıkarsa kusura bakmasın artık konsept bu :halay: Ayrıntılı ultrasonda da doktor kız dediği için emin oldum tabii ama hiç belli olmuyor tam terside doğduğunda çıkabiliyor. Ama ben bile gördüm ultrasonda kız olduğunu ondan sanırım eminim :)

Kızlar ben çok araştırdım zaman da daralıyor silvertte gümüş göğüs kapaklarından almaya karar verdim. Bana önce reklam gibi geldi. Piyasa da çok fazla yalancı tanıtım yapan anne bebek sayfası var. İnsanın midesi bulandı artık onlardan. Epeyce araştırdım gerçekten faydasını gören çok. Görmeyen çok çok az. 300 tl ama değer diye düşünüyorum çünkü benim göğüs uçlarım zaten çok küçük ve aşırı hassas kremle falan idare edeceğimi düşünmüyorum. Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda?

• Beğen
Reactions: Otb
Kızlar iyi geceler .okul başladı birde gelen giden hiç yazmadım .sizde bebişlerinizde iyisinizdir inşallah.
Kızlar ben midem çok yanıyor.ne yapsam geçmiyor boğazıma kadar hemde .çok acı veriyor:KK61:
Doktoruma danışacağim sizin bir öneriniz varmi

Kızlar iyi geceler .okul başladı birde gelen giden hiç yazmadım .sizde bebişlerinizde iyisinizdir inşallah.
Kızlar ben midem çok yanıyor.ne yapsam geçmiyor boğazıma kadar hemde .çok acı veriyor:KK61:

Canım ben de hastane odası süslemeleri aldım gri pembe yapıyoruz. Malzemeleri aldım ismini bile pleksiye yazdırdım :))) Eğer erkek çıkarsa kusura bakmasın artık konsept bu :halay: Ayrıntılı ultrasonda da doktor kız dediği için emin oldum tabii ama hiç belli olmuyor tam terside doğduğunda çıkabiliyor. Ama ben bile gördüm ultrasonda kız olduğunu ondan sanırım eminim :)
hayirli olsun canim gri pembe uyumuna bayilirim

inanki hc bilgim yok oglumda hic midem yanmadi saçsiz doğdu zaten :D bebişin saçli olacak o zaman ne gzel en iyisi doktora sor canim gecmis olsun

Canım 3-4 kez suya atılandan içtim ama maalesef midem bulanıyor içemiyorum :KK43: Zaten arada sırada kusmalarım var bide o magnezyumu içemiyorum .. hapıda varmış sanırım haftaya kontrole gideceğim hap yazdıracağım. Doktor kontrol etti hiç bi sorun olmayınca her defasında magnezyum diyip durdu
Kötü tadı sanırım. Allah kolaylık versin hepimize ya. Bana hiç söz bile etmediler üşüttün veya yoruldun dediler rahmagzına bakıyolar kapalı bi skıntı yok diyolar e neden ağrıyor oramız buramız ozaman anlamadm valla bende canım ya :/

Geçmiş olsun. Benim mide sorunlarım hamilelik dışında da hep olduğundan hamilelikte de sık oluyor. Doktoruma ağri ve yanmam olduğunu söylemiştim. 5 şişe gaviscon yazmıştı. Ağrım yanmam oldukça içiyorum çok iyi geliyor. Hamilelik kategorisi de A olduğu için güvenle veriliyor hamilelere. Tabii sen bunu mutlaka doktoruna söyle, o uygun bir şey önerir sana

@Ytmz ve matrush matrush sağolun kızlar doktoruma soracagim.insallah iyi gelecek birşeyler verir.berbat durumdayım .süt icsem bile o anlık fayda veriyor.

Evet ben Çağrı beyden çıkıp sonuçlarımı dokgoruma gösterdim. Şeker yüklemesi için bilgi verdi. Ay sonu gibi ona gideceğim işte.. iyi 2 hafta sonra gösterirsin sen de.
Bizim doktor 4hafta sonra ayrintiliya 6hafta sonrada bana geleceksiniz dedi kuzum bizde ona göre randevu aldik bakalım artik seker yuklemesini hastanede mi yaptıracaksın saglıkocagındamı cnm

Kızlaaaar çok tatlısınız yaa :) bebeği ilk olanlar, hissettikçe heyecanınızı okuyorum, çok hoş. Bizim ikincide aynı heyecan olmuyor ya, keşke olsa ama. Eşime gösterdim, aa maşallah dedi sadece :) ilkinde hemen gidip steteskop almıştı. Hatta doppler fiyatlarını felan araştırmıştı :)) bazen bu kuzuya haksızlık ediyormuşum gibi geliyor, ama insanda ister istemez bi rahatlık oluyor sanki

Kötü tadı sanırım. Allah kolaylık versin hepimize ya. Bana hiç söz bile etmediler üşüttün veya yoruldun dediler rahmagzına bakıyolar kapalı bi skıntı yok diyolar e neden ağrıyor oramız buramız ozaman anlamadm valla bende canım ya :/
Canım bağlar genişlediği için normalmiş aslında ama ağrıyı çok hissetmemizin sebebi magnezyummuş. Aslında herkesin yaşadığı şey :) Endişelenme bazen bana regl sancısı gibi sancı geliyor ama kısa sürüyor. Bi kere okuyayım dedim aman Allahım erken doğum bilmem ne neler neler yazıyor. Şiddetli dayanılması güç ağrılar yoksa endişeye gerek yok. En güzeli düzenli ve sık kontroller. Onun dışındaki ağrımız sızımız bence çok normal. Benim yürürken kalçam popomdan ayrılıyor bacaklarım cindy bebek bacakları ayrılır ya öyle ayrılcak gibi hissediyorum. Vücut değişiyor genişliyor bundan doğalı olamaz. O yüzden ciddi dinlenince bile geçmeyen şiddetli ya da şiddetli olmaya yakın ağrıların varsa doktora görün. Diğer türlü sorun yok diyorlarsa duyma o ağrıları hissetmemeye çalış

• Beğen
Reactions: Otb
Kızlaaaar çok tatlısınız yaa :) bebeği ilk olanlar, hissettikçe heyecanınızı okuyorum, çok hoş. Bizim ikincide aynı heyecan olmuyor ya, keşke olsa ama. Eşime gösterdim, aa maşallah dedi sadece :) ilkinde hemen gidip steteskop almıştı. Hatta doppler fiyatlarını felan araştırmıştı :)) bazen bu kuzuya haksızlık ediyormuşum gibi geliyor, ama insanda ister istemez bi rahatlık oluyor sanki
Benim de ilk bebek ve eşimle dışarıdan hareketlerini izliyoruz sinema izler gibi :) Annemlerde stetoskop vardı sürekli kalbini dinlemeye çalışıyordum gittiğimizde :KK36:

B Beyza_2018 canım Az pişmiş ya da pişmemiş soğan yeme sakın. Az baharatlı tüket. Bu dönem çoğumuzda yanma olacak saçı çıkıyor çünkü bebeklerimizin. Ben dün börek yedim içinde soğanı iyi kavurmamışlardı ama iyi kıymışlardı. Ona rağmen saatlerce midem yandı reflü gibi oldum. Sabahta midem bulanarak kalktım kahvaltı yaptığım gibi kustum. Benim eskiden beri soğana midem tepki verir ama hamileyken daha kötü yapıyor. Yemeklere asla doğranmış soğan koymam. El bilendırında kıyarım yağda iyice kavururum. Bu aralar yemeklerimde baharatı azalttım daha az yanma gastrit gibi sorunlar yaşıyorum

Kuzum pleksiyi nereye yaptirdin bu arada hastane odasini sizmi susleyeceksiniz yoksa süsleme işini yapan yere mi yaptiracaksiniz

B Beyza_2018 canım Az pişmiş ya da pişmemiş soğan yeme sakın. Az baharatlı tüket. Bu dönem çoğumuzda yanma olacak saçı çıkıyor çünkü bebeklerimizin. Ben dün börek yedim içinde soğanı iyi kavurmamışlardı ama iyi kıymışlardı. Ona rağmen saatlerce midem yandı reflü gibi oldum. Sabahta midem bulanarak kalktım kahvaltı yaptığım gibi kustum. Benim eskiden beri soğana midem tepki verir ama hamileyken daha kötü yapıyor. Yemeklere asla doğranmış soğan koymam. El bilendırında kıyarım yağda iyice kavururum. Bu aralar yemeklerimde baharatı azalttım daha az yanma gastrit gibi sorunlar yaşıyorum
Olabilir canım dün birde kısır yedim içinde yeşil soğan bulgur var onlarda iyice tetikledi sanirim.uyuyunca geçiyor ama uyanık olduğumda sanki normal rutin bir şeymiş gibi hep hissediyorum.cok sağol önerin için

Bizim doktor 4hafta sonra ayrintiliya 6hafta sonrada bana geleceksiniz dedi kuzum bizde ona göre randevu aldik bakalım artik seker yuklemesini hastanede mi yaptıracaksın saglıkocagındamı cnm

Hastanede yaptıracağım ben ya. Sağlık ocağında sonuç anında çıkmıyor falan.. Hastanede hemen verip bitsin istiyorum. Sen? Bi de hangi sağlık ocağına kayıtlısın? Ben Yenişehir'dekindeyim.

Back
X