2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlaaaar çok tatlısınız yaa :) bebeği ilk olanlar, hissettikçe heyecanınızı okuyorum, çok hoş. Bizim ikincide aynı heyecan olmuyor ya, keşke olsa ama. Eşime gösterdim, aa maşallah dedi sadece :) ilkinde hemen gidip steteskop almıştı. Hatta doppler fiyatlarını felan araştırmıştı :)) bazen bu kuzuya haksızlık ediyormuşum gibi geliyor, ama insanda ister istemez bi rahatlık oluyor sanki
Aynı hisler canım tek fark kızımda 5 aydan sonra alış veriş yapmıştım şimdi 5 aya kadar bitirdim

Ben kıyafetler için hala kışlık cicileri bekliyorum ama ebebek indiriminden aldım ufak tefek şeyler.

Kızlar bu arada ben de isimli takım düşünüyorum. Önce oğlumuza bi isim beğenebilirsek tabii :işsiz: siz nerelerde yaptıracaksınız isimlileri?
ben şimdi fotoğrfaını bulup hemen paylaşacagım yaptıracağım takımı isimi bile aynı buldum bayıldım :)

Hayır hiç erken dogum riskinden söz etmedi doktorum. Sadece en baştan beri bana genelde yolculuk fazla hareket yasak. Oda bir önceki düşük ve hormon bozuklugum yüzündendir diye düşündüm. Hani bunada bişi olursa hemen çocugumuz olmYabilir va diye. Kontrollerimde rahim agzına falan bakar hep. O çatı ağrılarını söylediğimdede bir sıkıntı gözükmüyor ya üşütmüşsündür yada yorulmuşsundur demişti. Ama bu seferkide başka bir ağrı. HerZaman olmuyor yeni olmaya başladı buda sol tarafta. Baş ağrısı gibi bişi. Yani bir süre devam ediyo snra geçiyo. An öyle kasılma falan hssetmiyorum yada gerilme falan. Bilemedim ya hep bişi çıkıyo ve ben çok tedirgin oluyorum. Senin neden erken doğum riskin var acaba özel değilse eğer.
Yeni gördüm mesajını benim daha önce üç düşüğün var ve bazı kadın hastalıklarım endometriozis sorunlarım şuanda plesenta aşağıda ve miyomum var plesenta tam miyomun ustunde ya nı bir kactane erken dogum riskim var dr her an şiddetli kanamam olabileceğini söyledi ama allaha şükür lekelemem dahi olmadı

• Beğen
Reactions: Otb
MAvısı de bende var acaba bunu verınce bızı emmez mi cunki benım gogus ucum da yok
yanı zannetmıyorum aksıne , bebegın emme gucunun kuvvetlenmesı ıcn yararlı dıye bılıyorum ben inşallah tutar oğlum ben emzık taraftarıyım, çünkü bebekler bı sure sonra memeyı emzık olarak kullanmak ıstıyorlar doysalar bıle emme duygusu ıcın sırf hep meme ıstıyorlar bı ck kısıde boyle okudum sonradan da yavastan bıraktırılır ilk başlarda işimize cok yarar dıye umuyroum :)

matrush matrush S Sevimlipanduf bak ben bunun aynısı yaptıracagım bayıldım cok guzel ya ben sadece kanat daha cok sevıyorum.Takım seklınde 135 5 li battanıyesız 75 kargo dahıl sen ne kadara yaptırdın

Eklentiler

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    44,8 KB · Görüntüleme: 88
Gardırop alabılırsenız alın ..almadıgıma cok pişmanım hala kanepe altına koyuyorım elbıselerını de kendı dolaba asıyorum
oda yapıcaz ınsaalh kuzum zateneve taşınırken daha boş bıraktım bır odayı bebek odası olur dıye suan mısafır odası baza var sadece oda kalacak odada zaten dolap fln da bakıcaz artık daha var :)

Bir günde bitirisin sen onu canim

Çok tatlılar sağlikli günlerde kullanin canm biberonda sanirim pp olandan aldin
aynen canım aynen natural serısınden 125 ml olanından aldım cok guzel sevdım, klasık olanı var bıde onun ağız kısmıyla bıberon seklı farklı ılk cıkanlar klasık dar uzun meme ucu farklı bu natural serısı en son cıkanlar genıs kısa tutma yerı var meme ucu da farklı ama ıkısıde kalıtelı sonucta :)

matrush matrush S Sevimlipanduf bak ben bunun aynısı yaptıracagım bayıldım cok guzel ya ben sadece kanat daha cok sevıyorum.Takım seklınde 135 5 li battanıyesız 75 kargo dahıl sen ne kadara yaptırdın
Canım ben bunu sipariş ettim battaniyeli olursa 115 dedi battaniye istemedim eldiven şapka tulum 75 tl Kargo bana ait 7 tl tutuyormuş

Eklentiler

• 7CF7B988-BDB7-4B3D-B56A-15CA966A9543.webp
    7CF7B988-BDB7-4B3D-B56A-15CA966A9543.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 86
Kızlar gun içinde bebeği yatırabileceğim salonda kullanabileceğim böyle ana kucağı diye geçiyor sanırım bişiy almak istiyorum fiyatı çok uygun trendyol da sizce nasıl

Eklentiler

• EA655C99-9129-4089-9AC9-38EAD8BBB7E7.webp
    EA655C99-9129-4089-9AC9-38EAD8BBB7E7.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 79
Dr uma ve tecrübesine çok güveniyorum o yüzden ayrıntılı istemezse bende baktırmıyorum 2. Oğlumda kendisi baktı kalbinde ufak bi parlama var ama Doğumdan sonra geçecektir birçok bebekte görülebilir dedi Doğum sonrası çocuk uzmanıda aynısını söyledi ve çok şükür dedikleri gibi oldu

Merhaba, ben de 20+5 haftalık hamileyim. 2 hafta önce doktorum kalbinde parlaklık gördüğü için ayrıntılı ultrasona yönlendirmişti. Perinatoloji uzmanı baktı, kalbinde 3 parlaklık var demişti. Normalde 2 taneye kadar önemli değil diyoruz amniyosentez öneririm demişti yaptırmadım. Dün tekrar ayrıntılı ultrason için başka doktora gittim o da 2 tane gördüğünü önemli bir buldu olmadığını söyledi. Sizin de ufak bir parlamayı okuyunca paylaşmak istedim. Bayaa endişelenmiştim ama şimdi daha rahatım. Doktorunuz size ekstra bişey söyledi mi merak ediyorum. Sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz inşallah.

Kızlar gun içinde bebeği yatırabileceğim salonda kullanabileceğim böyle ana kucağı diye geçiyor sanırım bişiy almak istiyorum fiyatı çok uygun trendyol da sizce nasıl
Kullanisli kucuk bebek icin kac aya kadar yatirmak istedigine bagli tabi

yanı zannetmıyorum aksıne , bebegın emme gucunun kuvvetlenmesı ıcn yararlı dıye bılıyorum ben inşallah tutar oğlum ben emzık taraftarıyım, çünkü bebekler bı sure sonra memeyı emzık olarak kullanmak ıstıyorlar doysalar bıle emme duygusu ıcın sırf hep meme ıstıyorlar bı ck kısıde boyle okudum sonradan da yavastan bıraktırılır ilk başlarda işimize cok yarar dıye umuyroum :)
Bazı hastaneler tutturmuyormuş
Kızımda korkmdan bıberon bıle veremedım

Kullanisli kucuk bebek icin kac aya kadar yatirmak istedigine bagli tabi
Bunun ölçülerini bilmiyorum ama yeğenim 7 aylık omlarda da böyle bişiy var uyuyacağı zaman gun içinde buna yatırıyor hatta tepesinde oyuncaklar falan ilgisini çektikçe oyuncakları çekmeye çalışıyor oyalanıyor içinde ama ölçülerini bi karşılaştırmam gerek

Gunaydin arkadaslar siz hizlisiniz valla alisveris konusunda ben erken alma taraftari degilim acikcasi gule gule saglikla giysinler insallah kuzular dr a gidecek olanlar hayirli haberlerle dönün :anneadayı::anneadayı:
Ya bende hep erken diye düşünenlerdenim bi e bebek indiriminden aldıklarım var bi de geçen ay cinsiyetini öğrendik hastaneden çıkınca bi kaç parça bişiy alalım dedik ama arkadaşlar burada bizim kıyafet işimiz bitti deyince dün bi gaza geldim hemen instagramdan nakışlı tulum sipariş ettim :KK70: bugün de hatta liste yapacağım alınacakları, ama ben kıyafete değil de çünkü çok hediye gelir ailelerimizden ben daha çok böyle bakım ürünlerini alayım falan istiyorum

Merhaba, ben de 20+5 haftalık hamileyim. 2 hafta önce doktorum kalbinde parlaklık gördüğü için ayrıntılı ultrasona yönlendirmişti. Perinatoloji uzmanı baktı, kalbinde 3 parlaklık var demişti. Normalde 2 taneye kadar önemli değil diyoruz amniyosentez öneririm demişti yaptırmadım. Dün tekrar ayrıntılı ultrason için başka doktora gittim o da 2 tane gördüğünü önemli bir buldu olmadığını söyledi. Sizin de ufak bir parlamayı okuyunca paylaşmak istedim. Bayaa endişelenmiştim ama şimdi daha rahatım. Doktorunuz size ekstra bişey söyledi mi merak ediyorum. Sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz inşallah.
Cnim kizimda parlaklık gormistuler doktorum zamanla geçebileceğini cogu bebeklerde görüyoruz demişti.tabi gelin bana o 4 ay nasıl geçti bi bana sorun.cok şükür kizim 7yasinda saglikli bi çocuk cok sukur

Back
X