2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Beyinde koroid plexus kisti çıktı malesef tek taraflı degil 2 taraflıymış diger herşey normalmiş doktor endişe etme geçer dedi ama takmamak ne mümkün amniyosentez yapabilirsin kesin tanı için ama bence gerek yok dedi biliyor Rabbimden geleni her rğrlü kabul edeceğimizi gerisi Allaha kaldı dua edin 27 eylülde tekrar bakılacak inşallah o zamana kadar geçer
amın inşallah arkadasım amın Rabbım saglık versın

Beyinde koroid plexus kisti çıktı malesef tek taraflı degil 2 taraflıymış diger herşey normalmiş doktor endişe etme geçer dedi ama takmamak ne mümkün amniyosentez yapabilirsin kesin tanı için ama bence gerek yok dedi biliyor Rabbimden geleni her rğrlü kabul edeceğimizi gerisi Allaha kaldı dua edin 27 eylülde tekrar bakılacak inşallah o zamana kadar geçer
Bu tarz durumlar çoğu çocukta olabiliyor ama doğuma kadar ya da doğduktan bir süre sonra kayboluyor diye biliyorum. Gönlünü ferah tut dua et inşallah geçecek.

Rabbim insallah gecirir canim benim senin kendini uzmen stres yapman demek bebisin uzulmesi strese girmesi demek. İnsallah sapasaglam saglikla hayirlisiyla kucagina alcaksin❤

Maşallah Allah bağışlasın çok sevindim sağlıklı olduğuna. Benim de nasip olursa kızım olucak inşallah ve benim de 5 ayım kaldı nasıl geçicek diyordum ama araştırdım burdan da okudum siz de yazmışsınız inşallah bi şey çıkmaz. 3 tane parlaklık vardı 2 tane ufak parlaklık kalmış şu an. Dua ediyoruz inşallah kötü bir şeyin habercisi değildir diye.
Amin İNŞALLAH cnim,darisi senin kizcene sunu da söyleyeyim,komsumun kizindada çıktı.o doğar doğmaz eko fetalini cektirdiler.ama ben hiç cesaret edemedim.hamileyken doktorum beni çocuk kardiyolojisine yönlendirdi ama cesaret bulup gidememistim. bazen bu parlaklik bagirsaklarda, beyinde görülebilir Allah beterinden saklasin sende içini ferah tut.

kizlar tansiyonunuz kaç çıkıyor?benim hep 10.6 ve 9.5çıkıyor çok düşük değilmi?

Ne mutlu çok sevindim maşallah. Devamında da sağlıkla büyür inşallah. Peki üfürüm bu parlaklıktan mı kaynaklıydı?
Üfürüm genelde kalp kapakçıkları tam olarak kapanmadığı için oluşan bir ses aslında usg de de kapalçıklardaki aralık parlaklık olarak görülmüş olabilir diye düşünüyorum ama Dr a sormadım açıkçası ama birçok bebekte görülebiliyor üfürüm belkide geçeceğini bildikleri için drlarda çok önemli değil diyorlar aylık kontrollerde takip edicez diyorlar sende içini ferah tut inşallah senin kuzundada bişey çıkmayacak ciddi bir anormallik görselerdi söylerlerdi sende iyi düşün canım

cok cıcıymıss amaa :) benımkı 5 li 75 önlük birde agız mendılı var sanırım ıcınde :) kaynanamlar alacaklar banada ben kendım alsam 5 li alacaktım bırde trıko ısımlı yaptırcaktım sımdı tam set alıcam :) güzel günlerde giysin inşallah mınıkk::)
Ben giydirmekten çok saklamayı düşünüyorum açıkçası doğduğu ilk gün giyer sonra yıkamadan kokusu üzerinde kalsın öylece saklayacağım :anne: sağlıkla doğsunlar da bebişlerimiz heveslerimizi yaşayalım güzel güzel :dua: kaynanamlar daha bebişimi bilmiyorlar bile :KK71:

kizlar tansiyonunuz kaç çıkıyor?benim hep 10.6 ve 9.5çıkıyor çok düşük değilmi?
Normal canım gebelikte genelde düşük olur kan dolaşımın iki kişilik artık bebeğinede yeterli oksijen gitmesi için kan hacmin artıyor buda damarları genişletiyor damardaki kan basıncı azalıyor bunada düşük tansiyon deniyor korkulacak bir durum yok önemli olan yükselmemesi

Bebeğimle buluştuk. Bir sonraki randevu 4 ekimde inşallah.
Bebeğim 508gr.maaşallah :dua:
Ama ben çok aldım bu ay. :oops:
Kalça ağrım , bayram yoğunluğu ve sıcaklar derken , yürüyemedim pek.
Dün itibariyle başladık yeniden:spor:
Kasımda doğuma hazırlık kursuna başlıyoruz allahın izniyle :21:

masallah benimkide bir sonraki 5 ine bende bugun girdim gozunaydin seninki kac haftalik benimki 21 olduk bugun 347 zayifmi acaba diyorum

I ISIK27 uzulme sikma canini gecer insallah baska doktora git birde o baksin ayrintili bol bol dua et eminim gecicektir uzulme bak benim teyzemin kizinin karnindaki bebeginin beyninde kist var dediler baska doktor kim dedi bunu turp gbi hicbirsey yok dedi bebek saglikli simdi masallah

I ISIK27 uzulme sikma canini gecer insallah baska doktora git birde o baksin ayrintili bol bol dua et eminim gecicektir uzulme bak benim teyzemin kizinin karnindaki bebeginin beyninde kist var dediler baska doktor kim dedi bunu turp gbi hicbirsey yok dedi bebek saglikli simdi masallah
Ay ben de kordonu boynunda gördüm:KK57:
Dr. Rahat ol dedi. 2 dk. Sonra boynunda kordon yoktu:dua::dua:

Ya bende hep erken diye düşünenlerdenim bi e bebek indiriminden aldıklarım var bi de geçen ay cinsiyetini öğrendik hastaneden çıkınca bi kaç parça bişiy alalım dedik ama arkadaşlar burada bizim kıyafet işimiz bitti deyince dün bi gaza geldim hemen instagramdan nakışlı tulum sipariş ettim :KK70: bugün de hatta liste yapacağım alınacakları, ama ben kıyafete değil de çünkü çok hediye gelir ailelerimizden ben daha çok böyle bakım ürünlerini alayım falan istiyorum
kuzum benım acımdan bıttı ama annem alacak kalan eksıklerıde yanı hersey bıtmıs degıl daha yenı baslıyoruz :D ben sımdı daha cok baska yone yonelıcem banyo ıhtıyaclarını bakım yagları setını flnda hep annem alacagı ıcın, kendıme bı lıste yapmıstım daha önceden ordan onları alıcam Avent gogus kalkanı, sudocrem pısık kremı günlük kullanmak ıcın desıtın almayı planlıyorum sudocrem bırazdaha yogun oldugu ıcın ama ıkısıde cok guzel yorumlar var, sonra ıslak mendıl anne bebek sırt cantası bıberon temızleyıcısı yastık yorgan belkı lansınoh krem şuan bunlar var sırada :D

Ben giydirmekten çok saklamayı düşünüyorum açıkçası doğduğu ilk gün giyer sonra yıkamadan kokusu üzerinde kalsın öylece saklayacağım :anne: sağlıkla doğsunlar da bebişlerimiz heveslerimizi yaşayalım güzel güzel :dua: kaynanamlar daha bebişimi bilmiyorlar bile :KK71:
senın durum farklı kuzucum bırak bılmesınler de zaten insan olana insan gıbı muamele yapılırdı zaten öyle olmasalardı

Canım bence başka bir anormallik görmediği için endişe etme geçer demiş ve amniosentez önermemiştir eğer anomali bulgusuna rastlasaydı bence bu kadar rahat konuşmazdı sende iyi düşün inşallah bidahaki kontrollerde geçmiş olacak

Biz geldik teyzeleri ayrintiliya girdim cok sukurler olsun herseyi normal suyu iyi ve 347 gr olmuşuz buyumus melegim prensesim masallah
maşallah kuzum masallah kılosunu hıc dert etme bence herkesın kı aynı olmuyor malesef saglıklı olması daha onemlı benım 20+4 de 364 grm cıktı 20+3 dedı doktor baska bı arkadasımında 20+2 de 380 grm cıkmıstı kcuk farklar bunlar :)

ya ne güzel kurslar fln ohh :) benımde vaktım olsada bende gıdebılsem keskemm :D

Back
X