Allah annesine sevdiklerine bagislasin yavruyu inşallah tez vakitte sağlığına kavuşurÇok tesekkur ederim ALLAH razi olsun cnim.İNŞALLAH amin aminn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah annesine sevdiklerine bagislasin yavruyu inşallah tez vakitte sağlığına kavuşurÇok tesekkur ederim ALLAH razi olsun cnim.İNŞALLAH amin aminn
Aslında çok yorulmadım ama biraz ev işi yaptım ondan oldu sanırım. Yarın da bakayım duruma göre doktorumla görüşürüm. Sağol canımCanım yarında devam ederse Dr haber ver dinlen
Yordun mu kendini
Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah çoookk geçmiş olsunKızlar 4yasindaji yeğenime araba çarptıAllah rızası için hepinizden dua bkliyorum.annesi çok kötü durumda,hepiniz hamilesiniz dualarınız çok onemli
Ne yapıyonda bukadar yoruluyorsun :/ Allah saglık versın canımkan değil canım kahverengi leke şeklinde yani akıntı da değil. inşallah geçer de gerek kalmaz. önceleri doktorum yorulunca olur demişti. evde dinleniyorum.
:) Bayram tatiline çıktık canım ayın 19unda. Esim yıllık iznini kullandi. 1 hafta eşimin ailesinde 1 hafta benim ailemde kaldık. Sonra izni 6 gun uzatti esim. Antalyadan Vana kadar arabamizla begendigimiz illerde 1 gun konaklaya konaklaya dün geldik. :) Antalya,Mersin,Adana,Osmaniye, Nevşehir,Kayseri,Gaziantep,Şanlıurfa,Batman-hasankeyf,Bitlis. :) Buralarda müzeler tarihi yerler, doğa vs ne varsa sabahtan akşama kadar gezip diğer ile geçe geçe geldik. :))) 5 aylık hamile halimle. Maşallah turp gibiyim:))) Hem Aileler, hem deniz, hem bu şekilde gezi cok guzel oldu acayip enerji doldum. :)) Yola çıkarken 54 kiloydum 20 gün önce. 57 olmuşum şimdi.canim nerelerdesin hic gorunmuyosun bayadir goremiyorum seni @CANIM AZRAM rabbim el şafi isminin yuzu suyu hurmetine yegenine sifa versin tez zamanda iyilessin insallah
Ciktik koronerden canim suanda serviste yatio insallah iyi olacak Allah in izniyle tesekkur ederimSenin annen nasıl oldu canım
Allahım ailesine bağışlasın canım ya üzüldümKızlar 4yasindaji yeğenime araba çarptıAllah rızası için hepinizden dua bkliyorum.annesi çok kötü durumda,hepiniz hamilesiniz dualarınız çok onemli
Çok geçmiş olsunKızlar 4yasindaji yeğenime araba çarptıAllah rızası için hepinizden dua bkliyorum.annesi çok kötü durumda,hepiniz hamilesiniz dualarınız çok onemli
Gezi programı izler gibi okudum yazını :):) Bayram tatiline çıktık canım ayın 19unda. Esim yıllık iznini kullandi. 1 hafta eşimin ailesinde 1 hafta benim ailemde kaldık. Sonra izni 6 gun uzatti esim. Antalyadan Vana kadar arabamizla begendigimiz illerde 1 gun konaklaya konaklaya dün geldik. :) Antalya,Mersin,Adana,Osmaniye, Nevşehir,Kayseri,Gaziantep,Şanlıurfa,Batman-hasankeyf,Bitlis. :) Buralarda müzeler tarihi yerler, doğa vs ne varsa sabahtan akşama kadar gezip diğer ile geçe geçe geldik. :))) 5 aylık hamile halimle. Maşallah turp gibiyim:))) Hem Aileler, hem deniz, hem bu şekilde gezi cok guzel oldu acayip enerji doldum. :)) Yola çıkarken 54 kiloydum 20 gün önce. 57 olmuşum şimdi.Bebiş yolda büyüdü. :))) En başta 51 kiloydum toplamda 6 kilo almis oldum. Boy 1.76, kollar bacaklar ayni kaldi bende. Karnim büyüdü sadece.
Çok rahat bir hamilelik geçiriyorum inşallah böyle devam eder hepimizin. Sizler de iyisiniz inşallah? :)
Benim de oldu iki gün önce.kızlar iki gündür az az kahverengi leke geliyor. yani çamaşırımda görüyorum bir damla kadar. bir de peçeteye silince çok az geliyor. bazen de gelmiyor var yok arası. bu haftalarda böyle olan var mı? neden oluyor ki anlamadım![]()
Rabbim sağlıkla size bağışlasınCiktik koronerden canim suanda serviste yatio insallah iyi olacak Allah in izniyle tesekkur ederim
Maşallah sana ve Bebişine Mersin benim memleketim ne güzel gezmissin:) Bayram tatiline çıktık canım ayın 19unda. Esim yıllık iznini kullandi. 1 hafta eşimin ailesinde 1 hafta benim ailemde kaldık. Sonra izni 6 gun uzatti esim. Antalyadan Vana kadar arabamizla begendigimiz illerde 1 gun konaklaya konaklaya dün geldik. :) Antalya,Mersin,Adana,Osmaniye, Nevşehir,Kayseri,Gaziantep,Şanlıurfa,Batman-hasankeyf,Bitlis. :) Buralarda müzeler tarihi yerler, doğa vs ne varsa sabahtan akşama kadar gezip diğer ile geçe geçe geldik. :))) 5 aylık hamile halimle. Maşallah turp gibiyim:))) Hem Aileler, hem deniz, hem bu şekilde gezi cok guzel oldu acayip enerji doldum. :)) Yola çıkarken 54 kiloydum 20 gün önce. 57 olmuşum şimdi.Bebiş yolda büyüdü. :))) En başta 51 kiloydum toplamda 6 kilo almis oldum. Boy 1.76, kollar bacaklar ayni kaldi bende. Karnim büyüdü sadece.
Çok rahat bir hamilelik geçiriyorum inşallah böyle devam eder hepimizin. Sizler de iyisiniz inşallah? :)
Teşekkür ederim. :) Ben günde bir yere bile zor giderdim. Hamilelikten önce. Bu enerji hamilelikle geldi bana da.Gezi programı izler gibi okudum yazını :)
Masaallah diyeyim ben hamile olmasam bile bu tempoyu gosteremezdim.
İnsaallah hep böyle olursun.
Tesekkurler. :) Merkezde polisevinde kaldik. Gezilecek yerler daha cok Tarsusta idi. Eshabı kehf mağarası ve camii, taşkuyu mağarası, tarsus şelalesi, kubatpaşa medresesi, ulu camı, kırkkaşık bedesteni, makamı danyal cami ve hz. Danyal peygamberin kabri.. Bunları bir günde gezdik, hepsi çok etkileyici ve güzeldi.Maşallah sana ve Bebişine Mersin benim memleketim ne güzel gezmissin
Bol bol limon sık bogazına bırde zencefıllı balda ıyı gelıyor gecmiş olsun ❣
Balli ılık süt, bol c vitamini(mandalin de cikmis bazi pazarlarda) ve gunde 2 bardak ihlamur,limon,bal karisimi icerek gecirmistim canim ben. Cok agrim oldugunda parol almistim bir kere.
Canım kanama alanı olmuş olabilir yorduysan kendini. Yarın duruma göre değil bence kanama olmasa bile (ki inşallah olmaz) yine de görün doktoraAslında çok yorulmadım ama biraz ev işi yaptım ondan oldu sanırım. Yarın da bakayım duruma göre doktorumla görüşürüm. Sağol canım
masallah yaa harikasin ben olsam 3. Gunu yorgunluktan bayilirdim ayakta durmaya bjnyem hic gelmiyor hamileyken bayilacak gbi oluyorum bu arada osmaniye benim memleket yasadigim yer iyiz cok sukur bizlerde bir sikinti yok sukur:) Bayram tatiline çıktık canım ayın 19unda. Esim yıllık iznini kullandi. 1 hafta eşimin ailesinde 1 hafta benim ailemde kaldık. Sonra izni 6 gun uzatti esim. Antalyadan Vana kadar arabamizla begendigimiz illerde 1 gun konaklaya konaklaya dün geldik. :) Antalya,Mersin,Adana,Osmaniye, Nevşehir,Kayseri,Gaziantep,Şanlıurfa,Batman-hasankeyf,Bitlis. :) Buralarda müzeler tarihi yerler, doğa vs ne varsa sabahtan akşama kadar gezip diğer ile geçe geçe geldik. :))) 5 aylık hamile halimle. Maşallah turp gibiyim:))) Hem Aileler, hem deniz, hem bu şekilde gezi cok guzel oldu acayip enerji doldum. :)) Yola çıkarken 54 kiloydum 20 gün önce. 57 olmuşum şimdi.Bebiş yolda büyüdü. :))) En başta 51 kiloydum toplamda 6 kilo almis oldum. Boy 1.76, kollar bacaklar ayni kaldi bende. Karnim büyüdü sadece.