2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Herkeze iyi akşamlar bugün bende ilkkez bebek magazi gezdim oğlusuma biraz kıyafet aldım biberon emzik konusunda takılıp kaldim tavsiye edeceğiniz marka varmı?
philips avent TVde reklamlarda görmüştüm ama emin olamadım
Biz avent aldik canim nasıldir kullanisi bilmem ama doktorda tavsiye edince aldik kullanici yorumlarida iyi gibi artik bakalim

Aslında çok yorulmadım ama biraz ev işi yaptım ondan oldu sanırım. Yarın da bakayım duruma göre doktorumla görüşürüm. Sağol canım
İhmal etme kuzum ev isinle falan leke gelmez icini karartma yinede bi görün insallah kotu birseyiniz yoktur rabbim saglik versin ikinizede

Kizlar bu haftalarda kanama, kahverengi lekelenme dahi gelse gecikmeden doktorunuza görünün.. icinizi karartmak istemem tabiki ama benim ilk hamileligimde erken dogumum bu lekelenmelerle baslamisti malesef... o nedenle oglumu kaybetmstim Rabbim kimseye yasatmasin. o yuzden ihmal etmeyin olur mu ne oldugunu bilemeyiz belki önemsiz birdeydir ama iciniz rahat etmis olur

Hayırlı pazarlar kızlar. Akşam çok tedirgin olduğum birşey oldu.. Üzerimde füme bir tşört ve yarım atlet südiyenim vardı eşimin fark etmesiyle tam göğüs ucumda ıslaklık geçmiş tşörtüme baktım hemen iç çamaşırıma da gelmiş.. Göğüsümden bir kaç damla sıvı gelmiş.. Benim eskilerden duyduğum sütü gelen kadının doğumu yakındır gibi bir algı vardı.. Biraz araştırdım ama tam sonuç alamadım doktoruma da ulaşamıyorum aranızda tecrübeli olanlar varmı bu konuyla ilgili? Hiç başınıza geldimi? Korkuyorum korkulacak birşey mi ki onuda bilmiyorum ilk gebeliğim henüz
Nekadar dogru bilmem canim ama bi ara yorumlarda denk geldi kimisinin sütü çok erken gelirmiş hatta annenin biri yorum yazmiş gögsümden süt geldi ve sıkması hoşuma gidiyor diye yazmiş kimisi sütünle çok oynama ilk gelen süt bebege ilaç gibi geliyor sarı renkli falan diye yazmiş kimiside dogumu tetiklersin falan yazmiş

Kızlar ben bugün bebek odası takımını aldım. Artık aldığım eşyaları dolabımda ayırdığım yere sığmıyordu :KK68:
bir de civilden birkaç parça kıyafet aldım. Kışlıklar civile gelmiş ama yenidoğan ve 3 aylık pek bulamadım. Mağazalara tamamen ne zaman gelir acaba
Hayırlı olsun saglıklı günlerde kullanin kuzum bizde alsaydık benim dolapta ne varsa dolaplara sıgamaz olduk :KK43:

Kızlar ayva ile alakalı yazıyı okuyunca aklıma geldi. Size çok önemli bir bilgi belki bilenler vardır ama bizim buralarda çok bilinmez. Ayva çekirdeğini suya atıyorsunuz bir gün kalıyor ve suyu jel haline getiriyor. Göğüs ucu yara olan anneler için birebir. Hem de doğal olması çocuk için de iyi. Yiğenime lansinoh dahil tüm kremler alerji yapınca bu yolu denediler. Bebek hem alerji olmadı hem de annenin göğüs ucu hızlıca iyileşti.
Ne kadar su canım. Kaç çekirdek. Sıcak su mu? Detaylar detaylar:KK45:

Sağ ol tanemcim. Valla bu 3. gün oldu, bugün resmen inleyerek gece uyumaya çalıştım. Hala çok kötüyüm. Umarım geçer en kısa zamanda..
Sen nasılsın?
İyiyim kuzum allaha sükür saolasin
ilaçsizda geçmiyorki hastalık çok zor ben hasta oldummu çok kötu oluyorum bogazlarimdan kanlar geliyor allahm dogum yapana kadar hastalık vermesin sag salim hepimiz kucaklarimiza alalim minnoşları

Bende güzel yorumlar okudum madem dr da tavsiye etmiş bende avent alıyım ozaman tesrkkurler
Doktor olarak marka tavsiye etmem uygun olmaz ama anne olarak tavsiyede bulunayım avent kullandim çok memnun kaldik gönül rahatliginla kullana bilirsin dedi kuzum

Back
X