2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Merhaba hanimlar ben de nasipse 2019 ocak annesi olacağım. Bu basligi daha yeni gordum iyi ki görmüşüm: )
Ayrıntılı ultrason tam kaçıncı haftada yapılıyor? Tetanoz aşılarınızı yaptirdiniz mı ?
Hosgeldin canim aramiza Tetanozun ilk dozunu yaptirdik ikinci dozu 15gun sonra seker yüklemesiyle beraber yapılacak canim ayrintiliyi 20+3 te yaptirdim ben ama 23. Haftaya kadar yaptirmaya bak 24 e pek birakma

Kizlar bayagidir giremiyorum buraya sanirim çoğunuz detayli ultrasona girdiniz, umarim sonuclar guzel cikar hepinizin. Okulda bir ogretmen arkadas 23+3 te dogum yapmis suyu gelmis. 650 gr dogmus minik kiz beyin kanamasi gecirmis ama 1 aydir direniyor cok sukur bugun 970 gr olmus. Ben tam bugun 23+3 um cok etkilendim dua ediyorum bebise gunlerdir.
Siz de dualarinizi eksik etmeyin.

Hosgeldin canim aramiza Tetanozun ilk dozunu yaptirdik ikinci dozu 15gun sonra seker yüklemesiyle beraber yapılacak canim ayrintiliyi 20+3 te yaptirdim ben ama 23. Haftaya kadar yaptirmaya bak 24 e pek birakma
Hosbuldum canım bugun yaptıracaktim çarşambaya kaldi. En son ne zaman oluyor acaba benim gittigim dr bayandi o da baska ile gitti :( Cuma gunu baska doktora basladim ayrintili ultrason dedi ama daha haftam gelmedi o gun 19+1 idi.

Hosbuldum canım bugun yaptıracaktim çarşambaya kaldi. En son ne zaman oluyor acaba benim gittigim dr bayandi o da baska ile gitti :KK43: Cuma gunu baska doktora basladim ayrintili ultrason dedi ama daha haftam gelmedi o gun 19+1 idi.
18 - 24 arasi yapiliyor kuzum

Urun gelince foto atsana kuZm bizim burada ikea yok gormeden almak istemiyorum
Ben de ılcede yasıyorum ıkeaya gıtmem yıne zman alır malesef ama aldıgımda atarım mutlaka , ben odayı genelde beyaz grı alt tonlu olup sıyah kulplar cercevelerle yastıklarla fln renklendırecegım bır oda olsun ıstıyorum boyle guzel yeşilller turuncular sarılar ufak ufak bışeyler olur dıye dusunuyorum :D şuana kadar aklımdan hıc mavı rengı gecmedı bana cok cınsıyetcı gelıyor

Merhaba hanimlar ben de nasipse 2019 ocak annesi olacağım. Bu basligi daha yeni gordum iyi ki görmüşüm: )
Ayrıntılı ultrason tam kaçıncı haftada yapılıyor? Tetanoz aşılarınızı yaptirdiniz mı ?
bu hafta ayrıntılıya gırıcem , suan cogu arkadas gırıyor gecen haftada bır kısmımız gırdı ayrıntılıya tetenoz asımın ılk dozunu ve 2 dozunu coktan vruldum :D 21+4 üm şuanda

Bugün açlık, tokluk şeker testi, hemogram ve idrar testi yapti doktorum. Yarin alacagim sonuclari. Ayrintiliyi 20.haftada yapmisti. Guzeldi. Bugun kiloma tansiyonuma baktı hepsi çok guzel şükür. Bebiş 23+3. Kilosu 680 gram, boyu 28 cm olmus. Boyu önde gidiyor dedi. Uzun olacak kızım. :))) Çok şükür herşey yolunda. Tetanosun 1.dozunu 14 agustosta yaptırmıştım. 2. Dozu 14 eylulde. Cuma gunu de onu yaptıracağım. Şimdilik bu kadar. :)

Ben de ılcede yasıyorum ıkeaya gıtmem yıne zman alır malesef ama aldıgımda atarım mutlaka , ben odayı genelde beyaz grı alt tonlu olup sıyah kulplar cercevelerle yastıklarla fln renklendırecegım bır oda olsun ıstıyorum boyle guzel yeşilller turuncular sarılar ufak ufak bışeyler olur dıye dusunuyorum :KK70: şuana kadar aklımdan hıc mavı rengı gecmedı bana cok cınsıyetcı gelıyor
Hangisi hoşuna giderse onu al kuzum biz denizci begendik o takimi alacagiz nasip olursa daha önce foto paylaşmiştim 3aylikken

Eklentiler

• D57C133B-A2DB-4A84-82A7-CA7764B128DD.webp
    D57C133B-A2DB-4A84-82A7-CA7764B128DD.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 88
Benim de bu cuma gunu belli olur o zaman kan tahlili istemisti dr kan uyusmazligi icin hem onu gosterecegim sag ol canim
Bu kan uyuşmazligi kan grubuna göre olmuyormu ? Eslerden biri negatif oldugunda kan uyusmazligi olmuyormuydu tam bilgim yok yinede kan tahliline goremi bakilacak uyusmazlik olup olmadigi

Ben de ılcede yasıyorum ıkeaya gıtmem yıne zman alır malesef ama aldıgımda atarım mutlaka , ben odayı genelde beyaz grı alt tonlu olup sıyah kulplar cercevelerle yastıklarla fln renklendırecegım bır oda olsun ıstıyorum boyle guzel yeşilller turuncular sarılar ufak ufak bışeyler olur dıye dusunuyorum :KK70: şuana kadar aklımdan hıc mavı rengı gecmedı bana cok cınsıyetcı gelıyor

Ben de odayı gri-beyaz ya da siyah-beyaz temalı yapıcam. Her ikisi de maviden daha çok hoşuma gidiyo. Baba da fanatik beşiktaşlı. Ona kalsa her yerde kartal olcak :KK70:

Kızlar bu arada bir sorum var. Bu sabaha karşı sağ alt baldırda krampla uyandım acılar içinde. Birkaç hafta önce de sol baldıra kramp girmişti uyurken. Uykuda kramp giren var mı aranızda? Daha kendi doktoruma 1 ay var. 2 hafta sonrasına da devlete randevu alcam şeker yüklemesi için. Ona da sorarım ama endişelendim iki kez olunca

Back
X