- 12 Temmuz 2018
- 5.030
- 5.210
- 118
24 diye biliyorumKuzular şeker yüklemesi kaçıncı hafta idi?? Ve aç karnına mı gidecektik?? Şimdiden randevu almak istiyorum. Sonra bulunmuyor
evet aç karnina gitmen gerekiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
24 diye biliyorumKuzular şeker yüklemesi kaçıncı hafta idi?? Ve aç karnına mı gidecektik?? Şimdiden randevu almak istiyorum. Sonra bulunmuyor
Ben 25. Haftada yaptırcam 24 ten itibaren yapılıyor benim bildiğim 12 saatlik açlık gerekiyormuş Dr um ilaçlarını da alma dedi su serbest dedi
24-28 hafta arasi ac gidiyorsun once acken kan aliniyor sonra sekerli su iciyorsun
25 haftalıgum devlete gıdup yaotyrcam InsaAllah.. ac gudıyorsun yanında bıru olsa daha ıyı olur bayılanlar oluyırmus ac karnına ıcınce
Süpersiniz kızlar24 diye biliyorum
evet aç karnina gitmen gerekiyor
Ben oglumda yaptirdigimda limon suyu doldurmuşlardı limonata gibi oldu onun icilebilirligi var yine deSüpersiniz kızlar26 da giderim ozaman ben, hem 1 ay geçmiş olur
Bu Arada pek bayıltacak bişi değildi ya. Sadece bulantı yaptı biraz hatırladığım kadarıyla .. bide ozamanlar eczanelerde elmalısı felan da vardı ama benim doktor kabul etmemişti sadeyi içecen demişti. Bitürlü içermeyenlere meyveli de veriyorlar aklınızda bulunsun
günaydınay benımde yarın detaylı ultrasonum var, bende son 6 haftada 3 kg aldım bırden
hasan urcu ya gönderdi beni oğlumda da ona gitmiştim. aynı gün sonucu bana getir demişti sonucu gösterdim. şükür sağlıklı.Detayliyi nerde yaptırıcaksın canim bana devlette yaptirabilirsin demisti yaptırdım daha mıne hanıma götürmedim raporunu memleketteyim bidaha ki aya anca götürebilcem inşallah sorun olmaz whatsaptan felan atsam çokmu abes olur ?
Masallah hayırlı olsun: )İyi geceler arkadaşlar.
Dün kontrolumuz vardı her şey yolundaymis şükür.
600 gr olmus.
Cinsiyeti de kesinleşti.
Erkekmis.
Bu arada kramplariniz var mı sizin de?
Bu sabah ilk defa oldu bana. Çok feciydi hala ağrıyor :/
160 da bnm :)boyun benimki gibi değilse (155 cm :) ) 20 kilo fazlayla başlanır tabii : )
Hayırlı olsun ne kadara aldiniz ?Kızlar ben bugün bebek arabamı aldım bir pazar indiriminden yararlandım sunny baby saturn plus çarşamba teslim alıcam nasipse çok hafif bir araba emsaleri çok daha pahalıydı
Fıght timegünaydın
detaylı ultrason sonucumuz çok iyi şükür.
doktorum sadece sonuca baktı. o muayane yapmadı. 3 kilo aldım dedim. bu ay tartmıyorum öbür ay kilo almadan gel kilo alırsan o zaman kavga edelim dedi :)
Gozun aydin canim..Günaydın kızlar, Cumartesi ayrıntılı usg vardı çok şükür keyfimiz de sağlığımızda yerinde :)
Vesikalık gibi bir sürü fotomuz oldu herkes bir tarafını kendine benzetti resmen ben açıkta kaldım
Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin hepimize![]()
bahsedeyım canım tabıkı, bu dedıklerım 16 dan ıtıbaren daha cok gecerlı olur o zaman akadar ıstah fln anca duzeldı yerıne geldıMaşallah Maşallah beyfendiye)) darisi bana ve benim gibi bekleyenlere olsun inşaAllah...
cnim biraz beslenmenden bahsedermisin sana zahmet
aynen en onemlısı o sanırım :)Aaa çok sevindim ya bana karşı olan bi durumdu herhalde sevindim canım senin adına bana o kadar bakmadı bile aman neyse önemli değil bebişler sağlıklı ya ona şükür :)
sagol canım sagol saglıkla gelsın mınıklerGözün aydın canım