2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
S skelebeks Ben yaptırdım.aç karnına gidilecek.yuklemeyi yapan hemşire bana su sadece uyandığında bir iki yudum içtiysen bişey olmaz dedi.yuklemeden sonra iki saat boyunca da yeme içmeyi yasakladı.once 1.saat sonra 2. Saat kan aldı ondan sonra serbest yeme içme.

Ben 25. Haftada yaptırcam 24 ten itibaren yapılıyor benim bildiğim 12 saatlik açlık gerekiyormuş Dr um ilaçlarını da alma dedi su serbest dedi

24-28 hafta arasi ac gidiyorsun once acken kan aliniyor sonra sekerli su iciyorsun

25 haftalıgum devlete gıdup yaotyrcam InsaAllah.. ac gudıyorsun yanında bıru olsa daha ıyı olur bayılanlar oluyırmus ac karnına ıcınce

24 diye biliyorum
evet aç karnina gitmen gerekiyor
Süpersiniz kızlar :KK200: 26 da giderim ozaman ben, hem 1 ay geçmiş olur
Bu Arada pek bayıltacak bişi değildi ya. Sadece bulantı yaptı biraz hatırladığım kadarıyla .. bide ozamanlar eczanelerde elmalısı felan da vardı ama benim doktor kabul etmemişti sadeyi içecen demişti. Bitürlü içermeyenlere meyveli de veriyorlar aklınızda bulunsun

S skelebeks Ben yaptırdım.aç karnına gidilecek.yuklemeyi yapan hemşire bana su sadece uyandığında bir iki yudum içtiysen bişey olmaz dedi.yuklemeden sonra iki saat boyunca da yeme içmeyi yasakladı.once 1.saat sonra 2. Saat kan aldı ondan sonra serbest yeme içme.
sağol canım

Kızlar ben bugün bebek arabamı aldım bir pazar indiriminden yararlandım sunny baby saturn plus çarşamba teslim alıcam nasipse çok hafif bir araba emsaleri çok daha pahalıydı

Eklentiler

• sunny-baby-saturn-plus-travel-sistem-bebek-arabasi-gri-94943.webp
    sunny-baby-saturn-plus-travel-sistem-bebek-arabasi-gri-94943.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 78
Süpersiniz kızlar :KK200: 26 da giderim ozaman ben, hem 1 ay geçmiş olur
Bu Arada pek bayıltacak bişi değildi ya. Sadece bulantı yaptı biraz hatırladığım kadarıyla .. bide ozamanlar eczanelerde elmalısı felan da vardı ama benim doktor kabul etmemişti sadeyi içecen demişti. Bitürlü içermeyenlere meyveli de veriyorlar aklınızda bulunsun
Ben oglumda yaptirdigimda limon suyu doldurmuşlardı limonata gibi oldu onun icilebilirligi var yine de

ay benımde yarın detaylı ultrasonum var, bende son 6 haftada 3 kg aldım bırden
günaydın
detaylı ultrason sonucumuz çok iyi şükür.
doktorum sadece sonuca baktı. o muayane yapmadı. 3 kilo aldım dedim. bu ay tartmıyorum öbür ay kilo almadan gel kilo alırsan o zaman kavga edelim dedi :)

Detayliyi nerde yaptırıcaksın canim bana devlette yaptirabilirsin demisti yaptırdım daha mıne hanıma götürmedim raporunu memleketteyim bidaha ki aya anca götürebilcem inşallah sorun olmaz whatsaptan felan atsam çokmu abes olur ?
hasan urcu ya gönderdi beni oğlumda da ona gitmiştim. aynı gün sonucu bana getir demişti sonucu gösterdim. şükür sağlıklı.

detaylı yapan doktorun bişey söyledi miii . bizim ki bebek sağlıklı acil sonucunu göstermeni gerektirecek durum yok. rutin kontrolünde götürebilirsin demişti. mine hnm önceden hemen getir dediği için ben o gün götürdüm.

İyi geceler arkadaşlar.
Dün kontrolumuz vardı her şey yolundaymis şükür.
600 gr olmus.
Cinsiyeti de kesinleşti.
Erkekmis.
Bu arada kramplariniz var mı sizin de?
Bu sabah ilk defa oldu bana. Çok feciydi hala ağrıyor :/
Masallah hayırlı olsun: )
Kramp girdigi anda hangi ayaginiz ise onun altinda ellerinizi birlestirin ve kendinize dogru cekin aninda agri geciyor ve kalktigniz zamanda o feci agri kalmiyor hamile iken hic olmadı benim ama böyle geciriyordum

Gunaydin kizlar...dra gidip bende bebisimi gormek istiyorum :) 2 hafta var daha :lülülü:
Alisverisleriniz takip ediyorum..ben agir ilerleyenlerdeyim:KK48: buyuk esya henuz almadim. Gezmeye firsatim olmadi..hafta ici hafta sonuda biseyler cikiyor. Tulum.vs aliyorum.hastane cikisimizda hazir :)
Yeni dogan kac takim aldiniz... cok lazim oluyo dedi ablam o_O

Eklentiler

• Screenshot_20180917-085036.webp
    Screenshot_20180917-085036.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 64
merhabalar, uzundur yazamıyordum. bu arada işler pek iyi gitmedi, açlık şekerim düşük çıkmıştı şeker yüklemesi yapıldı ve hipoglisemi teşhisi koydu endokrin doktorum. hipotiroid ve hashimato teşhisim de vardı zaten. bu yaşta bu hastalıklar beni üzse de gebeliğin tadını çıkarmaya çalışıyorum. ikinci hamileliğim benim ve belki bi daha hiç hamile olmayacağım, bunu düşündükçe karnıma pıt pıt vuran minikle çok sınırlı bu sürenin tadına sonuna kadar varmak istiyorum. bu hafta ayrıntılı ultrasona gireceğim, umarım orada güzel haberler alırım, herkesin güzel haberler aldığı bir hafta olsun.

günaydın
detaylı ultrason sonucumuz çok iyi şükür.
doktorum sadece sonuca baktı. o muayane yapmadı. 3 kilo aldım dedim. bu ay tartmıyorum öbür ay kilo almadan gel kilo alırsan o zaman kavga edelim dedi :)
Fıght time :D çok sukur kuzum maşallah :D valla benım hala her hafta duzenlı ve hızlı bır sekılde artıyor napcam bilemedım

Günaydın kızlar, Cumartesi ayrıntılı usg vardı çok şükür keyfimiz de sağlığımızda yerinde :)
Vesikalık gibi bir sürü fotomuz oldu herkes bir tarafını kendine benzetti resmen ben açıkta kaldım :D
Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin hepimize :dua:

Günaydın kızlar, Cumartesi ayrıntılı usg vardı çok şükür keyfimiz de sağlığımızda yerinde :)
Vesikalık gibi bir sürü fotomuz oldu herkes bir tarafını kendine benzetti resmen ben açıkta kaldım :KK70:
Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin hepimize :dua:
Gozun aydin canim..
Benzetme olayi super ya..genelde oyle olur..))

Maşallah Maşallah beyfendiye)) darisi bana ve benim gibi bekleyenlere olsun inşaAllah...
cnim biraz beslenmenden bahsedermisin sana zahmet
bahsedeyım canım tabıkı, bu dedıklerım 16 dan ıtıbaren daha cok gecerlı olur o zaman akadar ıstah fln anca duzeldı yerıne geldı :D çalışıyorum o yuzden her sabah düzenli kahvaltı edıyorum 5 gün içinde en bı kahvaltıda yumurta yıyorum.Onun harıcınde tereyagı sanırım ıyı tuketıyorum hersabah ekmege tereyag surup uzerıne ilk olarak tuzlu salca peynır bolca yıyorum.Sonra tereyag bel veya tereyag recel yapıyorum. Öğlene kadar genelde bir şey yemiyorum 12 de iş yerınde ne yemek cıkarsa bı kase corba yemek pilav makarna turevınden ne cıkarsa ekmek yok.Akşam yemegıne kadar saat 4 cıvarlarında meyve saatı yapıyorum bır elme mandalına yada armut fln sezonda ne varsa pazarda ne bulduysam , bazende sut ve muz yapıyorum sut ve muz benım aclıgımı daha cok gıderıyor hafta da 2 muz sut kesın yapıyorum gerı kalanlar normal meyve. akşamda evde ne pişirirsem kurban cıkısı bu aralar devamlı hep etlı bıseyler yıyorum aksamları ekmek yok. 5 gün bu şekilde cumartesı yarım gun calıyorum sabah pogaca oglen yemek sonra pesıne dırek aksam yemegı ara ogun yapmadan paazar gunu alllah kerım o gunun bır duzenı yok :D

Back
X