Haklısın canım normal ev işini yaparken bile artık zorlanıyorum eğilmekte falan taşınırsak ablam falan gelir yardım ederler, biraz daha böyle aile binası olsun istiyorum eşim sürekli şehir dışına çıkıyor şimdilik sorun olmuyor beni de annemlere bırakıyor geçerken Hamilelik öncesi bende onunla gidiyordum ama şimdi gitmek istemiyorum yoruluyorum diye, bebek olunca mecburen annemlere de gidemeyeceğim gece bişiy olsa bebekle evde yalnız kalacağım en azından kapısını çalabileceğim birileri olsun istiyorum binadaki kimseyi tanımıyoruz kimse kimsenin yüzüne bakmıyor iyi akşamlar diyorum ilk defa duymuş gibi bakıyorlar üst katımıza 2 ay önce falan biri taşınacaktı temizlik yapıyorlar baktım poğaça yapmıştım gotureyıim hem sohbet muhabbet olsun dedim hayatlarında ilk defa görmüşler bi komşunun yiyecek getirdiğini ben böyle bi yerde yaşamadım normal herkesin birbirini tanıdığı 30 yıldır aynı mahallemizde aile binasındaydık annemlerde alt katlarda gelinlerimiz kapılarımızı bile kapatmazdık ev terlikleriyle gider gelirdik birbirimize eşimin işinden dolayı saçma sapan bi yerde oturuyoruz