2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Arkadaşlar bu dogum ultrasona göremi olacak yoksa sat a göremi normal dogum geldimi günun önemi yokta hep merak ediyorum biz ultrasona bir hafta geriyiz mesela gunu geldi zaman normal olmuyorsa sezeryanla aliyorlarya bebisi gunumu ultrasona goremi takip edecen yoksa sata goremi
Sata göre canım benim Dr onu esas alıyor

Bi de ben deneyimli annelere sorayım şu göbeğimizden başlayıp genital bölgemize kadar uzayan gebelik çizgimiz Doğum yapınca geçiyor mu hep böyle mi kalacak

Haklısın canım normal ev işini yaparken bile artık zorlanıyorum eğilmekte falan taşınırsak ablam falan gelir yardım ederler, biraz daha böyle aile binası olsun istiyorum eşim sürekli şehir dışına çıkıyor şimdilik sorun olmuyor beni de annemlere bırakıyor geçerken Hamilelik öncesi bende onunla gidiyordum ama şimdi gitmek istemiyorum yoruluyorum diye, bebek olunca mecburen annemlere de gidemeyeceğim gece bişiy olsa bebekle evde yalnız kalacağım en azından kapısını çalabileceğim birileri olsun istiyorum binadaki kimseyi tanımıyoruz kimse kimsenin yüzüne bakmıyor iyi akşamlar diyorum ilk defa duymuş gibi bakıyorlar üst katımıza 2 ay önce falan biri taşınacaktı temizlik yapıyorlar baktım poğaça yapmıştım gotureyıim hem sohbet muhabbet olsun dedim hayatlarında ilk defa görmüşler bi komşunun yiyecek getirdiğini ben böyle bi yerde yaşamadım normal herkesin birbirini tanıdığı 30 yıldır aynı mahallemizde aile binasındaydık annemlerde alt katlarda gelinlerimiz kapılarımızı bile kapatmazdık ev terlikleriyle gider gelirdik birbirimize eşimin işinden dolayı saçma sapan bi yerde oturuyoruz :KK43:
Yeni komşuluk ilişkileri maalesef öyle millet evi kirlenecek diye evine misagmi kabul etmiyor bırak poğaca kek veya zor yoresel.yemeklrden komşuya vermek bende eski günleri arıyorum
Bende bir ay önce taşındım çok zordu aman dikkat şimdi daha da agirlastik ama en doğru karar vermissin aileden birilerine yakın ol canım

Ya kızlar benim aşure ile imtihanim var dün yaptım komşulara verdim kalan evde ve ben devamlı aşure yemek istiyorum gözüm dönmüş gibi :kk77::KK47:

Bi de ben deneyimli annelere sorayım şu göbeğimizden başlayıp genital bölgemize kadar uzayan gebelik çizgimiz Doğum yapınca geçiyor mu hep böyle mi kalacak
Nispeten geçiyor ama doğum yapmamış gibi olmiyor en azından benimki eski halinh tam anlamı ile dönmedi

Haklısın canım normal ev işini yaparken bile artık zorlanıyorum eğilmekte falan taşınırsak ablam falan gelir yardım ederler, biraz daha böyle aile binası olsun istiyorum eşim sürekli şehir dışına çıkıyor şimdilik sorun olmuyor beni de annemlere bırakıyor geçerken Hamilelik öncesi bende onunla gidiyordum ama şimdi gitmek istemiyorum yoruluyorum diye, bebek olunca mecburen annemlere de gidemeyeceğim gece bişiy olsa bebekle evde yalnız kalacağım en azından kapısını çalabileceğim birileri olsun istiyorum binadaki kimseyi tanımıyoruz kimse kimsenin yüzüne bakmıyor iyi akşamlar diyorum ilk defa duymuş gibi bakıyorlar üst katımıza 2 ay önce falan biri taşınacaktı temizlik yapıyorlar baktım poğaça yapmıştım gotureyıim hem sohbet muhabbet olsun dedim hayatlarında ilk defa görmüşler bi komşunun yiyecek getirdiğini ben böyle bi yerde yaşamadım normal herkesin birbirini tanıdığı 30 yıldır aynı mahallemizde aile binasındaydık annemlerde alt katlarda gelinlerimiz kapılarımızı bile kapatmazdık ev terlikleriyle gider gelirdik birbirimize eşimin işinden dolayı saçma sapan bi yerde oturuyoruz :KK43:
Komşuluklar bitti derken sanirim o insanlari kastediyorlardi en iyisini yaparsin az insanin yasadigi yardimsever guleryuzlu sicak insanlarla karsilasirsin inşallah olmadi yardimci birini tutun ogün kolilemenize paketlere yardim etsin sen çok yüklenme o an hissetmezsin belki ama akşam acisi çikar

Geçiyor canım ama çatlaklar sorun olarak duruyor. O da cildin kuru olursa daha fazla oluyor ama anne olmak kolay değil herkese nasip olmuyor. Boşver yani bebisleri sağlıkla kucağımıza alalım gerisi zamanla olup gidiyor

Yeni komşuluk ilişkileri maalesef öyle millet evi kirlenecek diye evine misagmi kabul etmiyor bırak poğaca kek veya zor yoresel.yemeklrden komşuya vermek bende eski günleri arıyorum
Bende bir ay önce taşındım çok zordu aman dikkat şimdi daha da agirlastik ama en doğru karar vermissin aileden birilerine yakın ol canım
Bende öyle 2 kişiyiz çoğu zaman yaptığım şeyler bitmiyor paylaşmak istiyorum ama herkesin evi kapı duvar :/ maalesef gene annemlere yakın olamayacağız, şimdi evlenecek bütün arkadaşlarıma falan tavsiyem anne evine yakın oturmayı şart koşun diyorum çok zor oluyor kalabalık aileden gelip de tek kişi kalmak :(

İnsanlar düşuncesi nekadar degişik bizde misafir gelecegi zaman dip köşe bal dok yala ev temizlenir hatta bu ara çok piril piril edemiyorum aman kimse gelmiyor yormim kendimi kafasindayim insan okadar temizleyip kimse gelmedimi üzülüyor ya :KK70:sonuçta iki gun sonra temizlik adina bisey kalmiyor rabbim hepimizi iyi insanlarla karsilastirsin

Geçiyor canım ama çatlaklar sorun olarak duruyor. O da cildin kuru olursa daha fazla oluyor ama anne olmak kolay değil herkese nasip olmuyor. Boşver yani bebisleri sağlıkla kucağımıza alalım gerisi zamanla olup gidiyor
Sanırım henüz çatlamadım bakıyorum sürekli amann çatlasam da sorun değil çatlaklarımı da severim :)

Komşuluklar bitti derken sanirim o insanlari kastediyorlardi en iyisini yaparsin az insanin yasadigi yardimsever guleryuzlu sicak insanlarla karsilasirsin inşallah olmadi yardimci birini tutun ogün kolilemenize paketlere yardim etsin sen çok yüklenme o an hissetmezsin belki ama akşam acisi çikar
Şu modern yaşam dedikleri şey işte canım siteleşme kimsenin kimseyi tanımadığı ama 50 ailenin oturduğu binalar biri ölse binadan haberimiz olmaz, henüz bulamadık bakıyoruz öyle aynen hem ablam gelir yardım eder biraz eşimde sağolsun iş yaptırmaz bana

Tamm canim peki sat gunun geldi bebis halen gelmiyor ozamanmi sezeryana aliyorlar yani 9ay 10gun satla beraber bitiyormu ?
40 haftayı bekliyorlar normal doğum için anlastiniz ise suni sancı veriyor doğum başlasın diye sezeryan için anlastiniz ise sezeryana alır herşey yolunda ise

Çatlaklar için krem kullananiniz varmi 120tl dediler kucucuk tup daha erken diye aldiriş etmedim ama
Canım ne kullanıyorum hemen söyleyeyim bebak Acıbadem sütü var ya bayılıyorum ben ona goz makyajımı falan da onunla silerdim zaten şimdi de karnıma sürüyorum bazen de Arko krem sürüyorum bazen de Hindistan cevizi yağı maksat surekli nemli kalması yoksa ne kullandığının bence bi önemi yok istersen zeytinyağı kullan ve bol bol su içiyorum 3 litreyi buluyordur içtiğim su, zaten kuru ciltli biri değilim su da iyi geliyor nemli tutuyor cildimizi

Şu modern yaşam dedikleri şey işte canım siteleşme kimsenin kimseyi tanımadığı ama 50 ailenin oturduğu binalar biri ölse binadan haberimiz olmaz, henüz bulamadık bakıyoruz öyle aynen hem ablam gelir yardım eder biraz eşimde sağolsun iş yaptırmaz bana
Böyle modernlikmi olur allah askina ee bu insanlar evde sıkılmiyormu ôzellikle seni cok merak ettim
Simdi çalismiyordun galiba dimi kuzum
Disariya falan cikiyormusun yoksa evdemisin ?

Back
X