- 12 Temmuz 2018
- 5.030
- 5.210
- 118
Bunları yapmak icin mimar olmama gerek yok diyon yanibende sevıyorum boyle ıslerı kendım tasarladım bastırdım bıle , çıkolata ıcınde aynısını bastıracağım hacıserifle konustum kendı tasaarım ornegı uygunsa basıyolar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunları yapmak icin mimar olmama gerek yok diyon yanibende sevıyorum boyle ıslerı kendım tasarladım bastırdım bıle , çıkolata ıcınde aynısını bastıracağım hacıserifle konustum kendı tasaarım ornegı uygunsa basıyolar
Al bak kendine kurdun kurdun degdimi masallah ne guzel kilo aliyorlar insan en cok kilo boy merak ediyor kocaman olmuş ya masallahhhhArkadaşlar az önce çıktım doktordan, şeker yüklememi yaptırıyorum şu an.
Doktor gebelik zehirlenmesi olduğunu düşünmüyorum, iyi görünüyosun dedi. Son gelişimden bu yana tamm 2 kilo almışımAyda 1 kilo almayı hedefle dedi. Bol bol da su tüketmemi söyledi. Bebek 741 gram olmuş
Uyuyodu yüzünü arkaya dayamıştı göremedik malesef
Artık 1 ay sonraya İnşaallah.. Şu an çok mutluyum, Allah hiçbirimize sıkıntı yaşatmasın!
![]()
valla cnaım tam olarak bende senle aynı durumdaydım , destekten vazgectım ılk bos kullanıyordum 80 yaptım beden buyuttum ama yok teller vs sırt kısmı yınede rahatsız oluyorum.Gittim camasırcıdan telsız boş ama aynı sutyen gorunumnde bır sutyen aldım ve 90 aldımArkadaşlar affınıza sığınarak sütyen seçimi hakkında bilgi istiyorum. Normalde göğüslerim küçüktü 75 destekli kullanıyordum. Hamileliğimin ilk üç ayında baya büyüyüp ağrıdılar. Şuan ağrı bitti ama büyüme ufak ufak devam ediyor ve sütyenlere sığamıyorum. Desteksiz alıp beden mi büyütsem acaba. Sizde durumlar nasıl lohusa sütyeni almak İçin erken değilmi şuan. Yardımlarınızı rica ediyorum.
aşk olsun tabiki onla alakası yokBunları yapmak icin mimar olmama gerek yok diyon yani![]()
dırım dırım dırım bende aynı dertten muzdarıbım bazen haftada 1 kg aldıgım oluyor napıyorum boyle bılmıyorum artıkgünaydın
okuyorum ama yazmaya vakit bulamıyorum.
kilo alımımı durduramıyorumbu sabah 80.7 kg geldim. 72 ile başlamıştım
yüzüğümü bile çıkardım.
Doğru söylüyorsun canmBana da diyenler olmuştu ağzının payını verdim. Olumsuz düşüncelere ihtiyacım yok bir şey olacaksa doğum anında da olur kaderin önüne geçilmez olumsuzun hesabını yapacağıma güzel şeylerin hesabını yaparım şeklinde sert çıktım. Zaten hamilelikte hormonlardan insanın kafası bulanıyor ve bişeler alarak kendimizi ufak şeylerle ancak mutlu ediyoruz ona da müdehale edilmesi saçma bir şey. Bir konuda kötüyü akıl ederek acele etme diyen kim varsa onunla hiç bir şey paylaşmama kararı aldım. Çok şükür ailemiz içinde kalmasın yap et dedikleri için onlarla sorun yaşamadım hiç
En iyisi mesafe koymakkk:)Malesef o cevredeki insanlar hic bitmeyecek evlenirsin cocuk var mi ? 1.olur ikinci ne zaman ? Alisverise başlarsın cok abartmissin ne gerek var va vs hic takmayin .Almak icin de geç degil yavas yavas ne denk geldiyse almaya basladik çoğumuz. Daha cocuk dogacak yine baska sözlerle karsilasicaz hep boyle gelmis boyle gidiyor malesef kulak asmamak en iyisi ne söyleyen söylesin![]()
Inşallah canım benim ya gereksiz insanlara da kapak olrPapatyalardaguzel uzulme canim bosver zihniyeti yoksun insanlari ne demek dogdjktan sonra o zaman araba mi alinir kiyafet mi resmen sacmalik konusmak icin konusuyolar rabbimin izniyle saglikla aliriz hepimiz kucagimiza insallah
uyuz enerji emici insanlarboşver umursama onları se hevesin varsa al kime ne ? Allah ın izniyle bişey olmaz kız kardeşimin arkadaş çevresi de aynı şeyi söylemişler kıza aldırmadılar doğru dürüst bişey şimdi hergün kıyafet yıkıyo. sen bakma onlara canın ne istiyosa al
![]()
Bende pek bakamadim canm kış hazırlığı falan yaptık annemleInsaAllah ❣ naptınjz bugun hıcbısey okuyamadım da![]()
Gebelik zehirlenmesi ismi korkutuyor tansiyon ödem idrarda protein kaçağı vb olan herkese söylenen birşey bu.Hayır, çıkmadı. Yani hiçbir şey söylenmedi. Gittiğimde de 21+2 idim halbuki. Belki de gebelik zehirlenmesi diye bi şey yok, şu an için hiçbi şey bilmiyorum, kilo aldım belki ondandır..
Hadi ya, valla benim alyansim bayadir olmuyor. Ellerimi sarkitirsam falan hele iyice sisiyor. Belki de kilodandir dedigin gibi. Insallah bir sey cikmaz. Haberini bekliyoruz canim.Aaah ah.. Anksiyeteli bi anne adayıyım ben, hemen kendimi düşürürüm böyle olduğu zaman..
Ben de öğretmenim, hep ayaktayım ve ayak bileklerim falan acayip şişiyo ama doktor ona normal diyo. Sıkıntı el ve yüz şişince ortaya çıkıyormuş, haberin olsun. Belki de kilodan olmuştur ama, bugün öğreneceğiz artık..
Kırkı niye çıkıyor? Çocuk 1 yaşındayken de birşey olabilir.Kızlar ya ilk defa bugün takıldıgım bi konu var. Ben kizimin butun esyalarini aldim besik araba kiyafet falan. Ilk bebegim ok buyuk bi hevesle aldim ama hep cevremde niye aldin bi dogsaydi bi kirki ciksaydi falan filan. Bugunde duyunca cok uzuldumneden hep kötüyü insanın aklına koyuyorlar ki? O zaman evlenmeyelim ya da dışarı bile çıkmayalım başımıza ne geleceği belli olmz
Ben dw tam 8 kilo aldım canım. Gayet iyiyizgünaydın
okuyorum ama yazmaya vakit bulamıyorum.
kilo alımımı durduramıyorumbu sabah 80.7 kg geldim. 72 ile başlamıştım
yüzüğümü bile çıkardım.
Artik herşey basit programlar maşallah istemedin kadar çokaşk olsun tabiki onla alakası yokama bende severım boyle seylerle ugrasmayı yanı yaparım bende hemde telefondakı uygulamalarla
![]()
bu senin mi canim hayirli olsun guzelmisbende sevıyorum boyle ıslerı kendım tasarladım bastırdım bıle , çıkolata ıcınde aynısını bastıracağım hacıserifle konustum kendı tasaarım ornegı uygunsa basıyolar
Insanlardaki bu kötüyü düşünme zihniyetini anlamıyorum zaten canimKırkı niye çıkıyor? Çocuk 1 yaşındayken de birşey olabilir.
Ayrıca ilk günde, doğuna gittiğimiz son günde bebeğin garantisi yokki.
Ben 28w itibariyle alışverişe başlayıp bitireceğim. Çünkü doğsa da yaşıyabilir haftalar artık. 2. gebelik olduğu için daha farklı oluyor insan.
Ama ilk gebeliğimde cinsiyeti öğrendiğim gibi alışverişe başladım.
Oha insan aklini kaybeder ordaEki Görüntüle 2192214 Tam delirmelik![]()