- 3 Kasım 2015
- 1.000
- 1.021
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tek iyi şey bebişim büyümüş gelişimi iyi 550 gr olmuş :)TÖBE ya.bu ne bebekler hep mi sorunlu![]()
Zeynep kamile geldim bugün de bi de Bakırköy Sadi konuktan randevu alacağım, ne biliyim o zaman o ikili testleri falan boşuna mı yaptırıyoruz herşey normal çıkarken bi organa bakıp hemen moral bozuyorlar bi de tutturdular amniyo sıvısı alalım genetik incelesin diye yaptırmayacağım diyorum 10 kez soruyorlar
Öyle olsa da başım gözüm üstünde yeri var rabbim layık gördüyse bizleri sabırla bakarım aynı heyecanla beklerim bal kızımıYaptırma tabi canım.riske girmeye gerek yok.kimlere kimlere neler diyorlar da çocuklar sapasağlam doğuyor.hic merak etme sen.icini ferah tut.doktorlara göre her şey olabilir,felaket tellalı gibiler.sen dua et sadece,emin ol hayırlısıyla sağ salim doğacak allahın izniyle.
sagol tesekkur ederım canım aklımdakı hafıf bıseyler olsundu boyle hastane odasında dıyeydı magnet fln da ıstıyordum annemde mevlutte kuran yaparız magnet basıt olu ıcımdede kalmasın barı dedım cok az adetlı bastırdım has ıcın , isimli banner asasrım sağda cikolatalarımız solda magnetlerımız ortada da sebılım var benım yıne modern sıyah metal ayaklı bırsey sagına soluna da saman kagıdı baglarım yesıllıgımıze uysun Ay Rabbım o gunlerı saglıcakla gostersın de bunların hepsı eksık kalsın ınsan bı heves edıyo dusunuyo ıste gormeyı nasıp etsın Rabbım inşallah en önemlisi saglıkla dünyaya gelmelerıÇok güzel olmuş canım ben de magnet tasarlamıştım düğünüm için matbaaya verip baskı aldırmıştım hediyelik olarak dağıtmıştım :) daha aklımda başka şeyler de var program bilgisine sahip olduktan sonra çok güzel şeyler hazırlayabiliyor insan gerçekten![]()
Hakkinda hayirlisi olsun ihtimaller ihtimaller iste sikma canini yani duzelme normale gelme ihtimali yok mu acaba bobregin tam kucaklarina dustun kobay olarak goruyorlar iste 10 kere soruyorlarZeynep kamile geldim bugün de bi de Bakırköy Sadi konuktan randevu alacağım, ne biliyim o zaman o ikili testleri falan boşuna mı yaptırıyoruz herşey normal çıkarken bi organa bakıp hemen moral bozuyorlar bi de tutturdular amniyo sıvısı alalım genetik incelesin diye yaptırmayacağım diyorum 10 kez soruyorlar
Düzelenler varmış okudum aslında, inşaallah sağlıkla gelir kızımHakkinda hayirlisi olsun ihtimaller ihtimaller iste sikma canini yani duzelme normale gelme ihtimali yok mu acaba bobregin tam kucaklarina dustun kobay olarak goruyorlar iste 10 kere soruyorlar
canım yaa gecmıs olsun aklına kotu seyler getırme benım bebegımdede cıkmıstı bılıyorsun daha henuz doktora gıtmedım yanlıs hatırlamıyorsam raporda bu haftalarda sınır 4 mm 26 ya kadar 7mm oluyorlar galıba oyle bırsey yazmıs doktorum ama evde suan ne yazdzıgını tam net hatırlamıyorumBugün perinatoloji randevum vardı bebeğimin böbreklerine bakıldı tekrardan 2 hafta da gene artmış böbrek buyumesi biri normal ama bir böbreği büyüyor 6.8 mm olmuş, doktorlar hiç mi güzel bişiy söylemez hemen down sendromu olabilir dedi doğduğunda böbrek yetmezliğiyle doğabilir dedi ya da anne karnındaki suyunu bitirebilir susuz kalabilir dedi hep kötü hep kötü![]()
InsaAllah canım .. burdakı tanıdıgımında bebısı de ozmanlar senın durumundaydı ılac falan kullandılr cok sukut gectıDüzelenler varmış okudum aslında, inşaallah sağlıkla gelir kızım
Oyleyse cok iyi insallah saglikla gelsin yavrularımızDüzelenler varmış okudum aslında, inşaallah sağlıkla gelir kızım
Normal olan böbreği 4.9 diğeri büyümüş 2 haftada fazla büyümüş dedi hiç kafama takmadım ben 2 hafta önce söylediklerinde çünkü böbreklerini tam göremiyorlar yüzde 50-60 na sorun var diyorlarmış falan demiştim genelde erkek bebeklerde oluyormuş doktor bi daha bi daha baktı cinsiyetine kız bebekte ilginç falan dedicanım yaa gecmıs olsun aklına kotu seyler getırme benım bebegımdede cıkmıstı bılıyorsun daha henuz doktora gıtmedım yanlıs hatırlamıyorsam raporda bu haftalarda sınır 4 mm 26 ya kadar 7mm oluyorlar galıba oyle bırsey yazmıs doktorum ama evde suan ne yazdzıgını tam net hatırlamıyorum
İnşaallah öyle düzelebilecek bişiy olsun razıyım bakarım bebişime güzel güzelInsaAllah canım .. burdakı tanıdıgımında bebısı de ozmanlar senın durumundaydı ılac falan kullandılr cok sukut gectı
bak canım okuDüzelenler varmış okudum aslında, inşaallah sağlıkla gelir kızım
20 mm kadar buyuyen ve ıkı taraflı oldgugu zaman rısktır demıs bır doktor, takıp yapılması ve dogduktan sonra cocuk doktoruna gosterılmesı gerekır bazen kaybolur bazende cok ufak seylerle tedavı edılebılır demıs. tek basına bobrek buyumesınn down sendromuyla ılıskılendırılmesı yanlıs demısNormal olan böbreği 4.9 diğeri büyümüş 2 haftada fazla büyümüş dedi hiç kafama takmadım ben 2 hafta önce söylediklerinde çünkü böbreklerini tam göremiyorlar yüzde 50-60 na sorun var diyorlarmış falan demiştim genelde erkek bebeklerde oluyormuş doktor bi daha bi daha baktı cinsiyetine kız bebekte ilginç falan dedi
günaydın
okuyorum ama yazmaya vakit bulamıyorum.
kilo alımımı durduramıyorumbu sabah 80.7 kg geldim. 72 ile başlamıştım
yüzüğümü bile çıkardım.
Günaydın kızlar.o kadar şikayetten sonra soobe den kargom geldi çok şükür bir ay oldu yani.ama cicileri görünce her şeyi unuttum.cok tatlılar.hep minik kızımı bunları giyerken hayal ettim.nasip olur inşallah:)
Eki Görüntüle 2192242
Arkadaşlar az önce çıktım doktordan, şeker yüklememi yaptırıyorum şu an.
Doktor gebelik zehirlenmesi olduğunu düşünmüyorum, iyi görünüyosun dedi. Son gelişimden bu yana tamm 2 kilo almışımAyda 1 kilo almayı hedefle dedi. Bol bol da su tüketmemi söyledi. Bebek 741 gram olmuş
Uyuyodu yüzünü arkaya dayamıştı göremedik malesef
Artık 1 ay sonraya İnşaallah.. Şu an çok mutluyum, Allah hiçbirimize sıkıntı yaşatmasın!
![]()
21+1 de beneğim 400gramdı tam olarak. Doktorum bu hafta için ortalamanın üzerinde tokluk açlık şekerime baktı normal çıktı belkide sadece iri yapılı olur dedi biraz kafam karıştı şeker yüklensine gerek yok şeker aletin varsa gün içinde ölç yaz getir birdahakine dedi ama şekerim hep normal çıkıyorki