- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
malesef ben varımSelam kızlar sivilcelenme probleminden muzdarip olanalar varmı benim gibi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
malesef ben varımSelam kızlar sivilcelenme probleminden muzdarip olanalar varmı benim gibi
yasal olarak en fazla 37 ye kadar calısablıyorsun 37 den sonra devlette ızın vermıyor hıcbı sekılde ıstersen 32+0 da ayrılabılıyorsunÖzel sektörde çalisan bayanlar özellikle bu iş görememzlilik ucretini alabilmek icin 90 gün sigortali görünüp 37.haftada rapor alip hak kazaniyorlarya bu 37.haftada rapor alip çalişmamak yerine günü doldura bilmek için 39.haftaya çalişmak isterse oluyormu bu konuyla ilgili bilgisi olan varmi
Kuzum benimkini hesaplayiversene yarin sigorta girisim yapilmiş gibi ultrasona gore 23+5 doksan gün kac haftalikken doluyor ben hesapladimda aralik 27 gibi falan 37 haftalikmi oluyorumyasal olarak en fazla 37 ye kadar calısablıyorsun 37 den sonra devlette ızın vermıyor hıcbı sekılde ıstersen 32+0 da ayrılabılıyorsun
evet gec kalmıssınız da zaten bosverın bu tarz ıslerı sonucta bebegıne gıdecek evıne gırecek o para ve bır bakımdan da helal degıl bakıldıgnda yani iyiş olmus bile benceAnladim canimda kim ne bilecek benim
Kacinci haftada oldumukiz çalistigim falan yok evde oturuyorum sabah aksamda 5000tl aldiklarini ogrendim bugun sabahtir hesapliyorim
90 ucu ucuna tutuyor diyom son gune kadar çalişmiş gostersinler bizim kendi işimiz orda çalisiyor gibi gostersinler diye planladim ama geç kaldik sanirsam
Bende 8 kilo aldım cami. Çok kilolu hissediyorum kendimi yüzük bende de olmuyor
Öyle neyse çalisip bilmiyenler varsa ögrenmiş oldu haklarini arasinlarevet gec kalmıssınız da zaten bosverın bu tarz ıslerı sonucta bebegıne gıdecek evıne gırecek o para ve bır bakımdan da helal degıl bakıldıgnda yani iyiş olmus bile bence![]()
benımle aynı gunun :) o zaman 22 kasım da ben tam 32+0 oluyorum.tam 27 aralıkta 37+0 ayrılmıs olman gerekırKuzum benimkini hesaplayiversene yarin sigorta girisim yapilmiş gibi ultrasona gore 23+5 doksan gün kac haftalikken doluyor ben hesapladimda aralik 27 gibi falan 37 haftalikmi oluyorum
dr ile anlaşabilirsin. 34. hafta 32 . hafatada çalışabilir raporunu verir. 39. haftada 37 . haftaymış gibi rapor verbilir.Öyle neyse çalisip bilmiyenler varsa ögrenmiş oldu haklarini arasinlar
Bakalim ilk kim doguracakbenımle aynı gunun :) o zaman 22 kasım da ben tam 32+0 oluyorum.tam 27 aralıkta 37+0 ayrılmıs olman gerekır
Çok geçmiş olsun canım. İyi düşün iyi olsunBugün perinatoloji randevum vardı bebeğimin böbreklerine bakıldı tekrardan 2 hafta da gene artmış böbrek buyumesi biri normal ama bir böbreği büyüyor 6.8 mm olmuş, doktorlar hiç mi güzel bişiy söylemez hemen down sendromu olabilir dedi doğduğunda böbrek yetmezliğiyle doğabilir dedi ya da anne karnındaki suyunu bitirebilir susuz kalabilir dedi hep kötü hep kötü![]()
Bende de 18 aylık olanı var :) Çok yoruyor canım.Bugun randevum vardi bir problem gorurlerse arayacaklar kan verdim. Bende henuz 16ayini doldurmak uzere kucuk bi bebek daha var beni cok yoruyor belki tek sebebi budur hic dinlenemiyorum![]()
ya ben dogumdan sonra calısmayı dusunmedıgım ıcn 37 e kadar beklemeyecegım , onu genelde bbegıyle daha fazla vakıt gecırmek ısteyen calısmaya devam eden anneler yapıyor. ben 32 yada 33 de cıkarım 22 kasım ama ayı bıtırırım herhalde belkıde bıtırmem hıc bılmıyorum valla durumuma baglı benım bıraz kafam karısıkBakalim ilk kim doguracakdogum iznine nezaman ayrilacaksin kuzum
calısmaya devam edıyormusnuz ısten ayrıldınızmı yoksa, çalısıyo olmak lazım prımle bırlıktebu dogum parasi şartları nasıl oluyor? 2018 yılında 100 küsür gün sigorta primim var. Şu rapor süresini anlamadm
Yok şuan evdeyim canım. Dedim eksik süre ne kadarsa kendim sigortasını yatırayım mumkunsecalısmaya devam edıyormusnuz ısten ayrıldınızmı yoksa, çalısıyo olmak lazım prımle bırlıkte
Benim ogluş da 2 buçuk yaşında tam sendrom dönemi aşırı inat aşırı dik başlı bu ara ve özgürlüğüne düşkün bi yandan okul bi yandan o çok yorulup bunalıyorum normalde çok sabırlıyımdır ama bu aralar cok kızıyor bagırıp cagırıyorum sonra da vijdan azabı çekiyorum,şükrediyorum yavrum içinBende de 18 aylık olanı var :) Çok yoruyor canım.
Bende anlamıyorum yani içimize kurt düşürmekten başka birşey yapmıyorlarKilosu mu ortalamanın üstündeymiş bnm 21+2 de 392 gr dı bnm doktorum gayet normal dedi hatta burdaki diğer arkadaşların 500 gr a yakındı ben benimki küçük die düşünüordum her Dr başka bişey mi söylüyor ben anlamıyorum vallahi bunları
Anladim 32de rapor alip rapor bittikten sonra geri donmuceksin ozaman hadi hayirlisiya ben dogumdan sonra calısmayı dusunmedıgım ıcn 37 e kadar beklemeyecegım , onu genelde bbegıyle daha fazla vakıt gecırmek ısteyen calısmaya devam eden anneler yapıyor. ben 32 yada 33 de cıkarım 22 kasım ama ayı bıtırırım herhalde belkıde bıtırmem hıc bılmıyorum valla durumuma baglı benım bıraz kafam karısık![]()
Özel sektörde çalisan bayanlar özellikle bu iş görememzlilik ucretini alabilmek icin 90 gün sigortali görünüp 37.haftada rapor alip hak kazaniyorlarya bu 37.haftada rapor alip çalişmamak yerine günü doldura bilmek için 39.haftaya çalişmak isterse oluyormu bu konuyla ilgili bilgisi olan varmi
sanırım o sekılde olmaz arkadasımYok şuan evdeyim canım. Dedim eksik süre ne kadarsa kendim sigortasını yatırayım mumkunse