2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ayy çok tatlılar Allah icini doldursun insallah canim. Çoğunluk 0-3 mu yoksa 3 ay mi aldin hemen buyuyorlarmis ama kis bebegi olacaklari icin de yedege ihtiyacimiz da var kac tane alsam bilemedim :KK76:

Amin inşallah canım.cogunluk 3-6 ay.benim ablam bayağı bir verdi yeğenimden kalanları.o yüzden daha fazla almam artık.0-3 fazla almaya gerek yok çünkü hemen büyüyorlar ilk zamanlar.

Normal olan böbreği 4.9 diğeri büyümüş 2 haftada fazla büyümüş dedi hiç kafama takmadım ben 2 hafta önce söylediklerinde çünkü böbreklerini tam göremiyorlar yüzde 50-60 na sorun var diyorlarmış falan demiştim genelde erkek bebeklerde oluyormuş doktor bi daha bi daha baktı cinsiyetine kız bebekte ilginç falan dedi
Canim benim bebeigimdede bobregin de kist var dediler ve buyuyomus dendi bi haftada 7 mm 14 mm olmus dedi hic takmadim esim baska doktorlara gidelim baksinlar dedi yol dedim bi ay sonra gitcem Allaha emanet bebeklerimiz hep oyle dusun ferah tut icini

21+1 de beneğim 400gramdı tam olarak. Doktorum bu hafta için ortalamanın üzerinde tokluk açlık şekerime baktı normal çıktı belkide sadece iri yapılı olur dedi biraz kafam karıştı şeker yüklensine gerek yok şeker aletin varsa gün içinde ölç yaz getir birdahakine dedi ama şekerim hep normal çıkıyorki
Benim 21+1 de 418 gr dı ve gayet normal demişti doktorum.

Kizlarrr prenses kızımın odasını kuracaz inşallah bugunnn:KK200::KK36:
Ne güzel heyecanlar yaa allah isteyen herkese nasip etsin :KK71:
ayy rabbim icini doldursun o heyecani cok iyi bilirim cok guzel ve en guzel heyecen ondan sonra cocuk hemen dogsunda bu odada bakalim yatiralim beraber diye heveslenirsin

Özel sektörde çalisan bayanlar özellikle bu iş görememzlilik ucretini alabilmek icin 90 gün sigortali görünüp 37.haftada rapor alip hak kazaniyorlarya bu 37.haftada rapor alip çalişmamak yerine günü doldura bilmek için 39.haftaya çalişmak isterse oluyormu bu konuyla ilgili bilgisi olan varmi
Yasal olarak 37 haftadan fazla çalışamazsın canım

İzinlee haftalar vsler basladiii :)) simdi benim sorum kamu calisanlarina. 1. 32.haftadan sonra calisabilir raporu alirsak yillik iznimizi kullanamiyor muyuz ? Once mi bitirmek lazim. 2.ne paralari alicaz ve nerelere basvurup ne yapmamiz lazim :)

İzinlee haftalar vsler basladiii :)) simdi benim sorum kamu calisanlarina. 1. 32.haftadan sonra calisabilir raporu alirsak yillik iznimizi kullanamiyor muyuz ? Once mi bitirmek lazim. 2.ne paralari alicaz ve nerelere basvurup ne yapmamiz lazim :)

32 ile 37 hafta arası çalışabilir raporu alırsanız ve geçen yıldan kalan izinleriniz varsa (bu Ocak ayı yanacak olan), analık izin sürenizden düşüyormuş. Yani yanacak olan izinleri aslında 32.hafta olmadan çalışabilir izni almadan almak lazımmış diye duydum. Geçen arkadaşlar konuşuyordu. Para meselesine gelince, 657 ye bakmak lazım sanırım.

Çalişmak isterse demi olmuyor çalişan çalişmak istiyor İse son gune kadar dayanayim dogumdan once izin kullanacagima sonra kullanayim diye planliyorsa olmuyormi

37 ye kadar çalışabilirsin. Ancak atıyorum 37 de ilişik kestiniz ve 37+5 günlük iken erken doğum sancınız oldu, suyunuz geldi ya da doktorunuz doğumu hemen yapmanız gerektiğini söyledi ve bebek erken geldi diyelim. Kalan haftalarınız haliyle doğum sonrasında kalmış oluyor, bebek erken doğduğu için. Ama ben 40. Haftaya kadar çalışayım ne zaman doğum olursa o zaman izne ayrılayım diye birşey olmuyor.

Kizlarrr prenses kızımın odasını kuracaz inşallah bugunnn:KK200::KK36:
Ne güzel heyecanlar yaa allah isteyen herkese nasip etsin :KK71:
Ay ne guzel sen simdi kiyafetleri yikayip utuleyip asarsinda bizimki posetlerde orda burda nerde boşluk var oraya tepili bizede at olurmu tamamlaninca odaniz hayirli olsun kuzum

37 ye kadar çalışabilirsin. Ancak atıyorum 37 de ilişik kestiniz ve 37+5 günlük iken erken doğum sancınız oldu, suyunuz geldi ya da doktorunuz doğumu hemen yapmanız gerektiğini söyledi ve bebek erken geldi diyelim. Kalan haftalarınız haliyle doğum sonrasında kalmış oluyor, bebek erken doğduğu için. Ama ben 40. Haftaya kadar çalışayım ne zaman doğum olursa o zaman izne ayrılayım diye birşey olmuyor.
Anladim kuzum benim sogorta yokta başlatirsak tam doksan gun doldugunda 37.haftada olacagiz

Back
X