Şuan çalışmıyorum dedim evet hani hersabah kalkıp işr giden insanlardan değilim şuan evimden oturdugum yerden hallediyorum. Buda o insanlara haksızlık olurdu çalışıyorum deseydim. İş kendimizin ve eşim sıkıntılarımdan dolayı hergün ofise gidip gelmemi istemedi. Bende uzuuuun uzuunn bunları anlatmak yerine çalışmıyorum şuan dedim. Yani ödenekle vs hiçbir alakası olmayan birşeydi benmki. Kaldı ki ödenek için öyle birşey yapmam. Ödenek falanda almayacağız. Sadece sigortamı etkileyecek bir durumsa ve yapacak birşey varsa bende yapayım sorun olmasın diye sordum. Yani aslnda bi aksilik, bir soruna yol açmamak için sordum. Siz olayı yanlış anlamışsınız. He başka yerde çalışıyor olsaydım tabiki gidip gelicektim ceya işten ayrılıcaktım. Ama iş kendimizin oldugu için onun avantajı evdeyim diyrlim hepsi bu. Ki gerektiği zaman gidiyorumda yani olmam gerekiyorsa gidiyorum yinede. Çalışmıyorum şuan dememin sebebise uzunca bunları anlatmamaktı. Neyse saolun yinede. Ama dediğim gibi ödenek falan almayacağız oyle bir talebimiz olmayacak. Böylelikle suçta işlemiş olmayacagız. İyi akşamlar..Şuan çalışmıyorsanız sigortanız işyerinden olamaz. Geçmişte çalışmanız olması şuan sigortanız olması hakkında bir karine değildir . Önce şuan çalışmıyorum yazmışsınız sonra evde evrakla ilgileniyorum yazmışsınız. Bende buna binayen bildiğim doğruları yazdım. Ayrıca yargılamadım sadece çalışmıyorsanız neden sigorta yaptırdınız diye soru sordum. Hem sizi tanımam etmem neden yargılayım. Ancak burası açık bir platform, herkes okuyabilir ve yorum yapabilir.