2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Şuan çalışmıyorsanız sigortanız işyerinden olamaz. Geçmişte çalışmanız olması şuan sigortanız olması hakkında bir karine değildir . Önce şuan çalışmıyorum yazmışsınız sonra evde evrakla ilgileniyorum yazmışsınız. Bende buna binayen bildiğim doğruları yazdım. Ayrıca yargılamadım sadece çalışmıyorsanız neden sigorta yaptırdınız diye soru sordum. Hem sizi tanımam etmem neden yargılayım. Ancak burası açık bir platform, herkes okuyabilir ve yorum yapabilir.
Şuan çalışmıyorum dedim evet hani hersabah kalkıp işr giden insanlardan değilim şuan evimden oturdugum yerden hallediyorum. Buda o insanlara haksızlık olurdu çalışıyorum deseydim. İş kendimizin ve eşim sıkıntılarımdan dolayı hergün ofise gidip gelmemi istemedi. Bende uzuuuun uzuunn bunları anlatmak yerine çalışmıyorum şuan dedim. Yani ödenekle vs hiçbir alakası olmayan birşeydi benmki. Kaldı ki ödenek için öyle birşey yapmam. Ödenek falanda almayacağız. Sadece sigortamı etkileyecek bir durumsa ve yapacak birşey varsa bende yapayım sorun olmasın diye sordum. Yani aslnda bi aksilik, bir soruna yol açmamak için sordum. Siz olayı yanlış anlamışsınız. He başka yerde çalışıyor olsaydım tabiki gidip gelicektim ceya işten ayrılıcaktım. Ama iş kendimizin oldugu için onun avantajı evdeyim diyrlim hepsi bu. Ki gerektiği zaman gidiyorumda yani olmam gerekiyorsa gidiyorum yinede. Çalışmıyorum şuan dememin sebebise uzunca bunları anlatmamaktı. Neyse saolun yinede. Ama dediğim gibi ödenek falan almayacağız oyle bir talebimiz olmayacak. Böylelikle suçta işlemiş olmayacagız. İyi akşamlar..

Ayyyy rengi çok tatliymiş duvarlarin ben senin yerinde olsam cinsiyetine uygun alirdim fonunu tek renk kizsa pembe orta şeride ayicik oluyor onlardan asardim ilerde sökülebilen birşey hem sade daha şık duruyor bu dedigim ayicik desen degil pelus ayiciklar
tesekkur ederım :) evet kız bebegım. Adı da Alya olucak mobilyaları grı yaptırcaz dıye duvarları pudra boyattık bn klasik pembe rengini cok sevmıyorum zten duvarlar da pudra oldugu için bayar dıye dusunduk eşimle fon aklımızda olan grili pudra geçişli. o asılan tülün ortasına mı oluyor:) cibinlik de olacagı ıcın tavandan aşağı doğru onu mint yeşili düşündük azonce duvara A harfı raf olucak cnku mint yeşilı. bır de keçeden süsler yaptım bulut seklınde onları duvara monte edecegım isimli gece lambası sıparıs edıcez:) oyuzdensttıcker fln almıcam duvara hem ızlerı kalıyormus.aslında tülde de hoş durabılır o peluş süs gözumde canlandrmaya calısıyrm. örnegıne nerden bakablrm acaba:)

Yargılar gibi konuşmanız pek hoşuma gitmedi ama açıklayayım. Çalışmadıgınız halde derken şuan çalışmıyorum yani iş yerine gidip gelmiyorum. Önceden zaten işin evrak işleriyle ben ilgileniyordum ve hamileliğim zor geçtiği için ilgilenmeyi kestim malum. Kendimle zor ilgileniyorum. Sigortamı zaten yaptıracaktık fakat hep hnuttuk kaldı. Geçenlerdede konusu oldugu için yapıldı. Yani demem o ki kndi işimiz ve sekter olarak gösterildim zaten yaptıgımda evrak işleriydi. Yardımcı olmak istiyorsanız yargılamadan konuşun. Bilmediğim için birşey sordum. Ayrıca bir ödenek alabilmek vs içinde sormadım. Yapmam gereken nirşey varmı diye. Gereken birşey olursa yapayım bende sıkıntı olmasın diye. Birde tek eksik olan şey benim kendi işime gidip evrakları orda düzenlemiyor olmam. Evde oturdugum yerde yapıyorum. Diğer arkadaşada yazmışsınız ödenek almak için yapıyorsanız suç diye. ÖDENEK İÇİN VS YAPMIYORUZ. Ki sordugum sorudada ödenekten söz bile etmemişim. Emekliliğimin boşuna gitmesini istemediğimiz için zaten yaptıgım ve şuan hamile oldugum için gidemediğim kendi işimizde sigortam yapıldı hepsi bu. Yeterince açık olmuşmudur ???
canım ben seni çok iyi anladım. sen kendin sıgortanı odeyeceksın bunun ıcın giriş lazım.vebbnu yapan ınsan cok fazla ozellıkle en basiti memur eslerı aynısehırlerde yasamak ıcın eşlerini sıgortalı gosterıp kendı odwmesını yapıyor bırsure. yaptıgın seyde yanlıs bırsey yok tabiki

kızlar nasılsınızz hazırlıklara devam mı nasıl gidyor neleri halleetiniz neler kaldı biz bebeğimizin odasını boyattık geçen. şımdı odasını yaptırıyoruz açık gri ve antrasit rengi kombini olucak mobilyaları. halı ve perdelerını alacagız sizce ne tonlarda alsam fon perde ve cibinliği. ayıcıklı vs ıstemıyorum çünkü odasını büyügünde de kullanıcak 100e 200 karyola beşik yaptırıyrz büyüdüğünde genç yatagı olucak. fon perde rengi konusunda cokkararsızım dekorasyonsan iyi anlayan biri varsa bana yardımcı olursa cokk sevınırm öneri bekliyorum sızden de
mint yeşili ve pembe gon perdeler harika olabilir mesela bir tanesi mint yesili bir tanesi pembe cok şık furabilir iceriyi acar duvar rengide pembe mobilyalar gri tonlari perdelerle renklendirebilirsin

Kızlar son muayenemde doktorum herşeyini güzel gördüm detaylı ultrasonu yaptırsanda olur yaptırmasanda olur sen bilirsin dedi. Bende sordum birşey görünse Allah korusun bir mudahele edilebilir mi. Hayır edilemez anne karnında dedi. Hatta bir hastamın bebeğinde beyninde kist görünmüş kadın mahf oldu sonra ilerledikçe o kist yok oldu dedi ve o kadın benim komşum bugün doğum yaptı maşaAllah bebişi sapa sağlam beyninde öyle kiste bağlı şişkinlik olur demişler kafası balon olur demişler detaylıda ama geçmiş o. Mudahele edemiyeceğin birşey için kendini hırpalama derim ben sakıncalı birşey görsem gönderirdim ama illa yaptırayım diyorsan git dedi doktorum. Kafam çok karıştı birde hastanemizde çok zam gelmiş 250den 400e çıkarmışlar yani inanınki parasında değilim fakat korkuyorum herşey bukadar zamlanıyor yazık bizlere biz daha nice çocuklar yetiştirip nesil bırakacaz ardımıza Rabbim yardımcımız olsun hanımlar

mint yeşili ve pembe gon perdeler harika olabilir mesela bir tanesi mint yesili bir tanesi pembe cok şık furabilir iceriyi acar duvar rengide pembe mobilyalar gri tonlari perdelerle renklendirebilirsin
evet canım güzel fikir bu da gerçekten çok arastırdım ve gri oudra ve mint yeşili uyumu cıkıyor heryerde karşıma. dediğini düşünecegm cok sagoll

tesekkur ederım :) evet kız bebegım. Adı da Alya olucak mobilyaları grı yaptırcaz dıye duvarları pudra boyattık bn klasik pembe rengini cok sevmıyorum zten duvarlar da pudra oldugu için bayar dıye dusunduk eşimle fon aklımızda olan grili pudra geçişli. o asılan tülün ortasına mı oluyor:) cibinlik de olacagı ıcın tavandan aşağı doğru onu mint yeşili düşündük azonce duvara A harfı raf olucak cnku mint yeşilı. bır de keçeden süsler yaptım bulut seklınde onları duvara monte edecegım isimli gece lambası sıparıs edıcez:) oyuzdensttıcker fln almıcam duvara hem ızlerı kalıyormus.aslında tülde de hoş durabılır o peluş süs gözumde canlandrmaya calısıyrm. örnegıne nerden bakablrm acaba:)
Ben telefonda vardi bulamadim bi netten bakyim bulabilirsem atayim kuzum bu arada gece lambaniz gelirse özellkle beni etiketleyip paylaşirmisin bilmiyordum böyle birşey oldugunu birde nereden siparis verdin özel degilse

Ben lebrize gidiyorum çokta memnunum canım ,lebriz,Nagihan ,elif te çok iyidir.hastaneden memnunum canım büyük iyi bir hastane.

Evet Lebrizdi Nadide dediğimde Nagihan olsa gerek isim hafızası sıfır bende :) Esenler medipolde çok sıra beklendiği yazılmış Mega nasıl acaba?

Eklentiler

• 3E2D5BA6-EAEE-4737-8F6E-47934EEBF246.webp
    3E2D5BA6-EAEE-4737-8F6E-47934EEBF246.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 65
  • 86BF959D-40AF-4DF5-81B1-23757469A6E2.webp
    86BF959D-40AF-4DF5-81B1-23757469A6E2.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 65
  • 9B32375B-7228-4561-BD52-625197D5E86E.webp
    9B32375B-7228-4561-BD52-625197D5E86E.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 62
cokguzel tesekkur ederım canm pudra fon da cok ıyıymıs :) azonce okudum ama suan bulamadım babynest sen mi yapıyorsunn T tanem-tane20

Kızlar son muayenemde doktorum herşeyini güzel gördüm detaylı ultrasonu yaptırsanda olur yaptırmasanda olur sen bilirsin dedi. Bende sordum birşey görünse Allah korusun bir mudahele edilebilir mi. Hayır edilemez anne karnında dedi. Hatta bir hastamın bebeğinde beyninde kist görünmüş kadın mahf oldu sonra ilerledikçe o kist yok oldu dedi ve o kadın benim komşum bugün doğum yaptı maşaAllah bebişi sapa sağlam beyninde öyle kiste bağlı şişkinlik olur demişler kafası balon olur demişler detaylıda ama geçmiş o. Mudahele edemiyeceğin birşey için kendini hırpalama derim ben sakıncalı birşey görsem gönderirdim ama illa yaptırayım diyorsan git dedi doktorum. Kafam çok karıştı birde hastanemizde çok zam gelmiş 250den 400e çıkarmışlar yani inanınki parasında değilim fakat korkuyorum herşey bukadar zamlanıyor yazık bizlere biz daha nice çocuklar yetiştirip nesil bırakacaz ardımıza Rabbim yardımcımız olsun hanımlar
Bi hastaneylede bitmiyor bu dolar muhabbeti ortalıgı baya alt üst etti herşeye gecelik zam geliyor eskiden üst modeli çiktikca ucuzlardi şimdi herşey degerleniyor altini geçti piyasa allah olmayanin yardimcisi olsun

cokguzel tesekkur ederım canm pudra fon da cok ıyıymıs :) azonce okudum ama suan bulamadım babynest sen mi yapıyorsunn T tanem-tane20
Fikir olsun yapacak olursan cnm
Eşim tekstilci canim. Normalde lazim birşey degil ama ciko bebe kumaşları var yapalim dedik kendi emegimiz olan birşey olsun dedik bakalim artik nasil olacak

Fikir olsun yapacak olursan cnm
Eşim tekstilci canim. Normalde lazim birşey degil ama ciko bebe kumaşları var yapalim dedik kendi emegimiz olan birşey olsun dedik bakalim artik nasil olacak
Ne kadar güzel bir şey emegınıze saglık sayfanız fln var mı canm inst.da

canım ben seni çok iyi anladım. sen kendin sıgortanı odeyeceksın bunun ıcın giriş lazım.vebbnu yapan ınsan cok fazla ozellıkle en basiti memur eslerı aynısehırlerde yasamak ıcın eşlerini sıgortalı gosterıp kendı odwmesını yapıyor bırsure. yaptıgın seyde yanlıs bırsey yok tabiki
Heh evet anladıgınıza çok sevindim:) tabiki kendimiz ödeyeceğiz. Kendi işimizde zaten çalışıyordm hamilelikten dolayı gitmiyorum ofise suan ve giriş yaptıkki ödeyebilelim diye yani kmseyi kandırdıgımız yok :) parayı ödeyende biziz işte bizim işverende biziz :) beni anladıgınız için minnettarım :KK200:

Heh evet anladıgınıza çok sevindim:) tabiki kendimiz ödeyeceğiz. Kendi işimizde zaten çalışıyordm hamilelikten dolayı gitmiyorum ofise suan ve giriş yaptıkki ödeyebilelim diye yani kmseyi kandırdıgımız yok :) parayı ödeyende biziz işte bizim işverende biziz :) beni anladıgınız için minnettarım :KK200:
yanlıs anlama olmustur ıllaki arkadaslarla aranda canm ben anladım hatta eşim öğretmen doguya gıtseydı bız de nıkahı önden kıyıp boyle yapıcaktık o ara çalışmıyordum çünkü. geçenlerde konusmustuk unutmadın benı ınsalalh :)

Back
X