• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Gecen gun kizlar konusuyodu hepsini okuyamadim ama. Gecikmeli cevap oldu benimki :) son haftalarda sanirim daha fazla oluyomus.etraftan duydugum...
Insallah olmaz cok amin . Kilo verilirde catlak kalici... olursada saglik olsun dicez ..) krem kullanip catlayanda cok .kullanmayip biseycik.olmayanda..genetikte etken degil.sans galiba..
en temeli bol su cıdden cildin nemini kuruması için su içmemiz lazım çok ben çok şükür çok seviyorum Hatta çok fazla içiyorum normalden Benim de incecik bile maşallah diyeyim çatlağım olmadı Üstelik Sağlık Ocağı ebeleri psikolojik baskı yaptı bana sen zayıfsın Karnın çok çıkmış fena gerilir çatlarsın diye moralimi bozmuşlardı düşüncesizler ama şükür olmadı. Kremim de çoketkılı kaşınmamı engellıyor onun da payı oldugunu düşünüyorum genetık tabı bıraz da. son bır haftada bıle olabılıyormus ınsallah olmaz bızde :KK49:

Gecen gun kizlar konusuyodu hepsini okuyamadim ama. Gecikmeli cevap oldu benimki :) son haftalarda sanirim daha fazla oluyomus.etraftan duydugum...
Insallah olmaz cok amin . Kilo verilirde catlak kalici... olursada saglik olsun dicez ..) krem kullanip catlayanda cok .kullanmayip biseycik.olmayanda..genetikte etken degil.sans galiba..
Niye bilmiyorum ama çok dert etmiyorum sanırım şuan tek isteğim sağlıklı şekilde doğması. Sadece yağ vs sürüp duruyoruz ya bari bi işe yarasın istiyor insan :)))))

Allah kabul etsin canım eksik olma Allah razı olsun duaların için son 1 haftaya kadar ben de uyanıyordum hep eşim Ya da ben birbirimizidürtüyoruz illaki ama nezman progestana basladım uyanamyrm elımkolum kalkmıyor wcye esım gmturuyor gecelerı. oyuzden Allah affetsın mazerettır ınsallah bide artık yatmak daha zor şu ilaclar bıtse dun başladıgım da tansıyonu düşürüyor hepten gitti bunye tek ıyı yanı uyutmaları :cry:
Bende de progestan acayip baş dönmesi yaptı. Canım senin az kaldı sabret hepsi geçecek bak görürsün. Allah büyük. Allah halimizi görüyor senin elinde olan bir şey yok ki halsizlik ağır geliyor inş doğumdan sonra düzene girer ibadetlerin de. Allah sağlık nasip etsin

birazcik küçük doğmuş,saglikli olsun larda küçük bebekler daha çok toparlanirlar.Benim eltim 40.haftada 2.5 doğurdu hastaneden çıktıklarında 2.300 oldu.şimdide kocaman kiz oldu.peki şimdiki bebeğin nasil?
Maşallah diyeyim şimdi 3 yaşında boy ve kilosu çok iyi.
40 haftada 2.5 çok az aslında doktorların bebek kilo almayınca da gebeliği sonlandırıyor. Bebek için riskli bir durum.

Bende coraspin kullanıyorum 30. Hafta itibariyle bırakmamı söyledi doktorum 2 gündür içmiyorum korkuyorum da ya bişiy olursa diye, doktorum 30 dan sonra Doğumun başlaması an meselesidir erken de gelebilir biz hazırlıklı olalım coraspini bırak k Doğumda çok kanaman olmasın dedi normal Doğum istiyor ısrar da ediyor bakalım nasıl gelecek kuzucum:)
Benmki 36 da bırakcaz aspirini dedi ama ben iğnede kullanıyorum. Ona devam edicez. Çok geç değil mi dedim. Hayır geç değil dedi. Erken gelirse ya dedim gelmez skıntı olmaz merak etme dedi :) bende tamam dedm. İyi sizinkide normali destekliyormuş sevndm buna :) inşallah hepimiz çatır çatır doğururuz sağ salim:halay:

Sulandırıcı iğne ve hap kullanıyorum. Doktorum vücudun ne şekilde isterse o şekilde yaparız diyor
Evet benmkide o düşüncede duruma göre bakarız dedi. Genelde bizler normal yapamayız düşüncesi varda ama neyseki yalnız değilmişim :)

34. Haftamda kontrolum var insallah iki kiloya yaklasmistir kizim bu arada taki yastigimi yaptirdim 60 t ye instagramdan

Benmki 36 da bırakcaz aspirini dedi ama ben iğnede kullanıyorum. Ona devam edicez. Çok geç değil mi dedim. Hayır geç değil dedi. Erken gelirse ya dedim gelmez skıntı olmaz merak etme dedi :) bende tamam dedm. İyi sizinkide normali destekliyormuş sevndm buna :) inşallah hepimiz çatır çatır doğururuz sağ salim:halay:
Boyle igne ve hapi birlikte kullananlarin yazilarina denk geldim hep hapi once biraktirip igneyi daha sonra bıraktıriyor dr lar demekki sorun hapta igne pek sıkıntılı degil

34. Haftamda kontrolum var insallah iki kiloya yaklasmistir kizim bu arada taki yastigimi yaptirdim 60 t ye instagramdan
son bır hafta dogum ıznı ıcın gun sayıyorum valla ben :D benımde 26 sında gıdıcem daha var valla benım annem yapacak yastıgı gule gule kullan ınsallah :)

Bende de progestan acayip baş dönmesi yaptı. Canım senin az kaldı sabret hepsi geçecek bak görürsün. Allah büyük. Allah halimizi görüyor senin elinde olan bir şey yok ki halsizlik ağır geliyor inş doğumdan sonra düzene girer ibadetlerin de. Allah sağlık nasip etsin
Eksik olma canım senin de 30u gördummu gerısı gelecek bak gör ben hiç anlamadım nasıl geldım bugünlere dıye. ben de 38,39. haftalada olanları görünce ay dıyorum nasıl beklıyorlar acaba o günü çok heyecanlı meşakatli süreç gerçekten sen yorma kendini ben o hatayı çok yaptım herşeye ama herşeye yetiştim kımı benım dısımda oldu emrivaki kımı benım kosturmalarım sonucu sımdı kasılmalarım gecmjyor. belki dınlenık olsam yıne yaşayacaktım Allah bilir bunu ama elınden geldıgınce yorulma senın de zor haftaların baslamıs

Boyle igne ve hapi birlikte kullananlarin yazilarina denk geldim hep hapi once biraktirip igneyi daha sonra bıraktıriyor dr lar demekki sorun hapta igne pek sıkıntılı degil
Bende iğne ve hapı birlikte kullanıyorum hap 34 te bırakılacakmış iğne son güne kadar devam dedi hemde normal doğuma teşvik etmeye calıştı doktorum korkuyorum bende ya iğne vuruluyorum diye kanamam durmazsa dedim doktorda biz 2 güne veya 3 güne doğuracağını anlıcaz ona göre son 24 saat iğne kullandırmayacağım diye söyledi,etkisi 24 saatmiş, insan korkuyor yinede normal doğum yapan tecrübeli arkadaşlarım gerçekten anlaşılıyor mu öyle normal doğumun yaklaşık hangi gün olacagı?

Bende iğne ve hapı birlikte kullanıyorum hap 34 te bırakılacakmış iğne son güne kadar devam dedi hemde normal doğuma teşvik etmeye calıştı doktorum korkuyorum bende ya iğne vuruluyorum diye kanamam durmazsa dedim doktorda biz 2 güne veya 3 güne doğuracağını anlıcaz ona göre son 24 saat iğne kullandırmayacağım diye söyledi,etkisi 24 saatmiş, insan korkuyor yinede normal doğum yapan tecrübeli arkadaşlarım gerçekten anlaşılıyor mu öyle normal doğumun yaklaşık hangi gün olacagı?
Son donemde sık cagirilacagin icin ve rahim boynu uzunlugu,nst veya açılma vajinal muayenede illaki yaklasik oldugu anlaşılıyor korkma vardir bir bildiği dr un

soothıe ler genelde bebeklere agır gelıyor emzıgın meme ucu guzel ama agır gercekten komsum 2 aylık oldu bebegı , bebıs ılk baslarda kıyamam ellerı yumruk halınde hep emzıgın ustundeydu dusmesın dıye destek yapıyrdu resmen :KK70: genelde tutmuyorlar denıcem dersen sen bılırsın bırde aventın yıne air ultra soft emzıklerı var daha hafıf ve meme ucu ortodontık yıne , pişik kremı gunluk ıcın bubchen var daha etkılı olsun dıye de sudocream var donusmlu kullanırım herhalde ben popişe göre :KK70:

Ben de avent air ultra soft aldım. Soothie bana komik geliyo tipi :rolleyes: bi de yine avent'in ortodontik gece emziklleri var. Bunun esprisi sadece karanlıkta parlaması mı

Evet canm hapin etkisi ortalama 1 haftada gecer ama ignenib etkisi 12 saatte gecer, o yuzden butun ameliyatlardan once hapi 1 hafta kadar once kesip igneye gecerler

Merhaba hatunlar
Evi biraz süpürdüm eşimle çamaşır astım bittim eşim oglanla basket çalışmasına gitti ben evde dinleniyorum verdiğim siparişler geldikce mutlu oluyorum

@Ytmz güle güle kullanın canım takı yastiginizi
Papatyamaviss Papatyamaviss bende senin gibi şafak sayar gibi izne çıkacağım günü bekliyorum
@Kartanesii8892 ve Dido44 Dido44 nasılsınız

Merhaba hatunlar
Evi biraz süpürdüm eşimle çamaşır astım bittim eşim oglanla basket çalışmasına gitti ben evde dinleniyorum verdiğim siparişler geldikce mutlu oluyorum

Papatyamaviss Papatyamaviss bende senin gibi şafak sayar gibi izne çıkacağım günü bekliyorum
Çok şükür iyiyiz hemsom bugün bebegim gayet hareketli inşallah hep böyle devam eder salı gününe randevumuz var sezeryan icin gün alicaz bakalım gününü bekleyecekmi sipalar ben kıyafet alışverişini bitirdim ama hiçbirşeyi yerlestiremedim yatak odamızın dolapları maf oldu yenisini aldik 2 haftaya gelicek şimdi onun dersindeyim yerlesebilcekmiyim yetisicekmi diye siz negüzel yerlesiyosunuz benim hersey poşetlerde bekliyor

Merhaba hatunlar

canım kendini yorma bolbol dinlen lütfen❤Ben hala aynıyım 5dkda bir olmasada 20dkda bir falan kasılmalarım oluyor ilaç etkı hemen eder mi bilemiyorum ama düne nazaran hafıfledı süresi. Benım de görümcem temızlık yaptı tekrar sagolsun gelip eşimi bekliyorum gelince mobılyacıya gıdeceğiz boyasını atacaklar gitmek zorundayım 2aydır bugünü beklıyordum:( hastneye gitmiş gb düşüneceğim artık yavas yavas ınerım arabaya bısey olmaz heralde.mobılyacı bekledı bekledı benım rahatsızlandıgım günü buldu yani bukadar olur

Back
X