Bende korse kullanacağım aklımda o mutlaka alacağım inşaallah kalmaz karnım sonrasında :) yok ya ben hiç o kadar fit olmadım ama çalışırken spora da gidiyordum aktif olmak için hep normal 38 bedenlerde takıldım, yenge dememe bakma benden 5 yaş küçük aslında yengem :)) severim ben çok tatlı bi kız bence tabi benim açımdan öyle ama bi de ona sormak lazım görümcelerin nasıl diye :)) ama Emin’im ki aile binasında oturmaktan çok hoşnut değildir ama baktığımızda şimdi benim annem babam tabi bana iyi geliyor ama şimd yengemize dokunuyor olabilir bazı şeyler, bütün kardeşler evliyiz kız kardeşler uzaklara dağıldık erkekler aynı binada kaldılar bizim, annem çok anlayışlıdır yengemlere karşı 20 yıllık evli abim var yani büyük yengem ablamdan farksızdır aslında ama gene de annem asla onlara kalkın bir çay koyun demez, annemlerin evini ben temizlerdim en sona ben kaldığım için evde ben evlendim uzağa geldim 2 saat falan ama gene de 5 aylık hamile olana kadar ben temizledim asla yengemlere söylemez hep büyük ablama ya da bana der yengemler de bu duruma bozuluyor bizi çağırmıyor da alt kattan, sizi çağırıyor tee 2 saatlik yerden diye ama yengemi çağırsa evi süpürün dese laf olur kv temizliğe çağırdı olur ne biliyim yani yengemlerde belki arkadaşlarına dert yanıyorlardır aile binasında oturmak sıkıntılı diye tabi biz bilmiyoruz ama bende istemezdim eşimin ailesiyle falan aynı binada olmayı en ufak bir tartışmamı surat asmamı görsünler istemezdim