- 12 Temmuz 2018
- 5.030
- 5.210
- 118
Olabilir canim bende biberonlari temizlemedim daha duruyor bitmedi daha isleryazıo canm buldum kucuck kagıt cıktı kutusundan 5dk kaynamıs suda bekletın dıyor kaynatmıcakmısım emzıklerı sılıkon dıye glb
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabilir canim bende biberonlari temizlemedim daha duruyor bitmedi daha isleryazıo canm buldum kucuck kagıt cıktı kutusundan 5dk kaynamıs suda bekletın dıyor kaynatmıcakmısım emzıklerı sılıkon dıye glb
Bizim kafalarda buyuk degil insallah kotu bi durum yoktur :-(Benim kızın da kafa büyük 2 hafta önden gidiyor kafa çapı ama eşimin de kafası büyüktür biraz doktor genetiktir babaya çekmiş demek ki dedi:))
Aynen canim fesatlik baska birsey degil içleri kurtlanmişYaa ne kadar kötüler insanın insana işi düşer hele ki akrabasınız yani bi de hamilesin hadi olmasan neyse, ben hiç gocunmazdım ya çalışıyordum bekarken ama yengemlere falan çok yardımcı olmuşuzdur bi de ben üzülüyorum hamile kadınlara bebek var karnında can taşıyor çekememezlik mi bu nedir![]()
Anladım cnim, bende bebeğin haftasını kafama çok takiyirum. İNŞALLAH sıkıntısız, kedersiz sağlıkla kucagimiza almayı nasib etsin RabbimAllah razı olsun canım hastalığımdan sebep gönderdi doğum zamanına o karar vericek özel doktorum ona göre randevu vericek sezeryan icin yarın belli olcak hersey cok heyecanliyim
cnim korkma son haftalarda normal haftasına dönecektir.Benim kizim 3hafta önde gidiyordu,doktorum sürekli tosun bebek olucak derdi.ama öyle çıkmadı 41.haftada 3.350grm doğdu.herkesin endişesi farklı ışte benimde 5-6gün geriden geliyir.yarin muane var ve çok korkuyorum.Bizim kafalarda buyuk degil insallah kotu bi durum yoktur :-(
O kadar haklisin ki ama ben biliyorum hastaneden gelir gelmez eve gelirler. Hic istemiyorum ya sogudum nefret ettim resmen. Gorumce de aralik sonu nikah var insallah diyorum dogumum o zamana gelir de gelemezler eve meve pof :)Ah canım ya olay biraz da erkeklerde bitiyor biliyor musun bi ailelerine höt napıyorsunuz siz o benim karım diyemiyorlar yaşları kaç olursa olsun hala büyük çoğunluğu ana kuzusu erkeklerin, tartışmadan güzelce anlat kp yanında rahat edemem rahatça yatamam uzanamam bebeğimi emziremem hem çok da sigara içiyorlar bebeklerime zararlı annem gelecek zaten falan diye inada bindirince sonra yok senin annen geliyor da benimki neden gelemiyor olmasın, sonrasında da bebek görmeye gelirler misafir gibi ikramlarını yaparsın çaylarını içer giderler
Aynen cok ayip da iste hala yuzune baktigimiza sukretsin. Cok sukur bin sukur canmmmYaptigi tam terbiyesizlik artik neyse bugunlere sukur canim benim
canımm ya zor günler geçirmişsin gercekten hepımızın ayrı dertlerı var ıste belkı bana kızanlar olmustur burda ne ıstıyorsun daha ne ısını yapmak ıstıyorlar vs dıye ama psıkolojıkman cokyordular benı de. keşke ama keske hersey maddıyat olsa ama degıl manevıyat ıstıyor ınsan bana ksrıstıktsn rhat nefes almadıktn snra ne yazar maddıyat benm zerre umrumds degl hep sunu bunu yapalım edelım alalımls sıktılar benı aldıgım hıcbıseyı danısmıyormusum bısey ıstemıyormusum.ben anlamıyrm buınsanları ortası yok her acıdsn cok zor anlamayan ınsanlarla ugrasmak sımdı 2.ye m hamılesın sen. senı bıraz küçük görüp boyle yapmıslar sımdı mutlusun huzrlusun uzaktasın ya hep dıyorlar bana teyzemler neden bukadsr sıkılıyosun ne ıstyosan yapıolar dye ama sorun şukı ben bısy ıstemyrm dısardan ole gorunuo sanrm ama bunu bole aksetmelerne kızıyrm keske aynı bınada degıl baska yerde tek göz odam olsaydı da kocamla sadece kocamla kızmla yasasaydımAh ah ah varya 20 yasimda evlendim 21 de bebisim oldu simdi.nisanda 24 olucam bu genc yasimdasadece herseyde sukur etmeyi ogrendim allah hep yanimizdaydi paramiz bittigi an elimize bi yerden kismet geliyor. Allah sabredenlerle beraberdir
pismanda cok oldum evlendigime soranlara da kizimdan pisman degilim sadece diyorum. Ama gene de şükür canim ya
![]()
pes yani hamile kadına bunu demek de nedir. kendılerı hamıle kalmamıs mı hıc bu ne anlayıssızlık allahm nedır bu kv eltı gorumcelerden cektıgımız sımdıyı bırak en basından bnu yapmaman lazımdı. normal hayatlarında seni kıskanma huyları falan da varsa bılerek yapıyorlar sanrmAllaha sukur zorlanmiyorum ben temizlik yaparken dedigin gibi iki gunde tum ev piril piril yapilabilir ama gecen hafta merdivenleri sırayla temizliyorduk herhafta biri dort kat yukardan asagiya süpür sonra birde vilada tutuyorduk sıra bendeydi ordaki toz egilip dogrulmak merdiven in cık elim ayagim titriyor çok zorlaniyorum yapmadim kiyametler koptu durdumuz yerde şuan iki elti düşman kesildi bana merdiveni artik yapamicam dedim diye siz aranizda yapin ben dogumdan sonra telafi ederim yada sizde yapmayin dedin olanlar oldu
Maşallah hemsom sağlıkla doğsun inşallah yarın 10da benim randevum var cok korkuyorum geriliği artacak diye bana sabah olmaz izne ayrılmama sevindim kv kb ile evde inşallah stressiz bir izin geçirebilirsin
Masallah kuzuya Allah hayirli dogumlar nasip etsin
Masallah masallah kuzuna canim ❤❤ seninki baya sikilmis icerde bi an once gelisimini tamamlayip size kavusmaya cakisiyor demek ki :)) hadi gozuj aydinn hayirli ugurlu olsuuun ❤❤
Maşallah bebeğine annesiyle. Sonunda izin zamanın da gelmiş. Sağlıkla doğsun inşallah
ya
ya canım masallah benim de suan gelısımıne göre 34+6 adete göre 33+0 seninki benden 300gram fln fazla hay masallah kuzuyaa. beraber mı dogurcaz yoksa biz:)
B
canm benm de 23+4 de 2400 cikti kilosu dr sekeri kes falan birsey demedi :/
Maşallah paşaya sağlıkla gelsinler inşallah
bir de bebege göre konusarak erken gelır dedı dımi dr.un çünkü benim dr.um da oyle hesap edıyor ciger gelısımı de tamamlancak azkaldı demıstı 36dolunca rısk yok demıstı 2haftan var demıstı demek gelısıme gore hesaplıyorlar neolur nolmaz dıye oyuzden ben de oyle hesaplıyorum.ne olur nolmaz dıye. A anneveoglusu
İzne ayrıldın mı
Baska bi sknti yoksa..problem olurmuki...varsin erken dogsun..her seyini tamamlamis olduktan sonra
Cnim sizde gerilik var miydi o korku bende de var.çarşamba kontrolum var şimdiden strese girmiş bulunmaktayim.
A anneveoglusu cnim maşallah pasa ya darisi bizlerin başına))) tabi anne boylu olunca genetik devreye giriyor.cnim beslenme olarak en çok neler tuketiyorsun
aaa kendı basına solunum yaptıklarını anladıklarını bılmıyordum bazen 40 haftada doupta sıkıntı yasayan bebekler var ılkdefa duydum.hayırlı saglıklı evlat olsun ınsallah bakalım ılk kım dogurcak![]()
Ay canım ya maşallah kuzuna :) Seninkinin maşallahı var iyi besleniyor tosuncuk :)) Benim kız da 10 gün önden gitmeye başladı inşallah ocak ayında doğumum olur :)))
Maşallah canım bebişine :) Benimki de 10 gün önde çıkmıştı. Bence de aralıkta alırız kuzuları kucağımıza :)
Senin bebişin de boyu uzundu diye hatırlıyorum canım. Bugün kaç çıktı?
masaallah kuzuyaa :) en ıysını yapmıssın bende pazartesı alıcam ınsallah :)
Canım spinal sezeryanla olacak allah izin verirseA anneveoglusu dun dr ye gıtmıstın doktorla dogum hakkında bı konusmanız oldu mu cok merak edıyorum :)
Çok şükür iyiyiz canım kanama durdu bugün taburcu edecekler.
Tuvalet yatak haricinde ayağa kalkmak yasak. 36 ya varmayı nasip etsin Rabbim
@morceket canım ben doktordan geldim. Doğal olarak bakamadı edemedi doktor bişeye krem veremem ilaç veremem vs dedi. Ama güç kaybım olduğunu söyleyince bacağımda beyin cerrahına gitmen lazım dedi. çok acil bişey olursa ayağını kaldıramazsan güçten düşersen hemen beyin cerrahı olan bi hastanenin aciline git dedi.
Canım ben göreve başladığımda manuel olandan almıştım evde isen gerek yok belki meme reddi yaparsa kuzu o zaman alırsın takdir seninSüt sağma makinesi çalışan anneler için değil mi biraz daha hani sütü sağıp eve bırakmak için falan, ben nasılsa çalışmayacağım için saat başı emziririm evde gerekmez diye listemde bulundurmadım ama gerekiyor mu acaba
Canım 5-6 gün gerilik olarak gormuyor drlar iki hafta üstü sıkıntılı demişti drumcnim korkma son haftalarda normal haftasına dönecektir.Benim kizim 3hafta önde gidiyordu,doktorum sürekli tosun bebek olucak derdi.ama öyle çıkmadı 41.haftada 3.350grm doğdu.herkesin endişesi farklı ışte benimde 5-6gün geriden geliyir.yarin muane var ve çok korkuyorum.
ya canım negüzel masallah benım dr.um gb konusanı duyunca bı rhatladım kafamda hep 1hafta oncesne hazırladm cnku bızımkı de agzı acık uyuyordu gecen aylık kontrolume gttıgımde uyandrdık sonra cokkomıktı babasına çekmiş eşim de ağzını acar uyurken:)Canım nasıl geçti Dr kontrolun ben şükür rahata erdim kyvdeler evlerine döndü artık evimde bebiş hazırlığı ile geçireceğim
Allah razı olsun kızlar hep beraber sağlıkla kucağımiza alırız kuzuları inşallah
Ben ağırlaşmamdan anlamıştım büyük oglanda doğuma 3 hafta kala filan böyle idim
Allah razı olsun sağlıkla kucağımiza alalım kuzulari inşallah
Evet canım. Bebeğe göre konuştu özellikle göğüs kafesinin hareketini görünce solunum antrenmani yapmaya başlamış dedi banada Aralık ayında doğar dedi dr
Evet canım dün itibariyle ayrıldım darısı sana olsun
Dr sıkıntı olmaz dedi ama inşallah zamanını bekler
Özellikle tükettigim birşey yok ama ceviz badem kuru bakliyat muz mandalina en çok yediklerim
Dr kagan kocatepenin videosu var anne karnında bebek solunumu hakkında Drdan gelince onu izledim izle istersen rabbim çok büyük ya bende bilmiyordum
Sen dogurursun bence :))
Maşallah kuzulara sağlıkla gelsinler bakalım Aralık'ta kaç anne adayımız supriz yapacak
Canım onu hiç sormadım desem :) unuttum
Hadi hayirlisi ile sende ayrıl canım çok zor geliyordu ise gitmek
bildiğim kadarıyla 37 haftayı tamamlayınca organ gelişimi tamamlanıyor doktorun ne diyor? bence o ne derse onu yap başka bir sorun yoksa...Nasilsiniz kizlar benim dogumum sezeryan olcak ewin buyuk temizligini kardeslerim yapicak sizce kacinci haftada yaptiriyim![]()
Sagol canim benim tabiki herkesin derdi var farkli farkli okudum mesajlarini uzuldum hamile halinle neler yapmislar birak kendi gunahlarinda cirkinliklerinde bogulsunlar sen hicbir seyi onlara danismak zorunda degilsin izin alir gibi o neymis oyle. Onlardan once kendi annen var seninde. Hic hic ezdirme kendini laf ettirme esine de guzel dille anlat herseyi anlatmissin zaten gene olursa konus onunla. Allah gram huzur icin tek odada yasamayi bile goze aldiriyor Allah icimizden ne geciyosa onu bize yasatsin. Bebislerimizi sag saglim kucaklarimiza alalim. Emin ol benim yemedigim laf kalmamisti yok esimle cok gulerdik uyuz olurdu kv yaratik maratik cekemezdi bizi. Ama suan iste tek avuntum kizim bebegim ve destek oldugu zaman bana esim..canımm ya zor günler geçirmişsin gercekten hepımızın ayrı dertlerı var ıste belkı bana kızanlar olmustur burda ne ıstıyorsun daha ne ısını yapmak ıstıyorlar vs dıye ama psıkolojıkman cokyordular benı de. keşke ama keske hersey maddıyat olsa ama degıl manevıyat ıstıyor ınsan bana ksrıstıktsn rhat nefes almadıktn snra ne yazar maddıyat benm zerre umrumds degl hep sunu bunu yapalım edelım alalımls sıktılar benı aldıgım hıcbıseyı danısmıyormusum bısey ıstemıyormusum.ben anlamıyrm buınsanları ortası yok her acıdsn cok zor anlamayan ınsanlarla ugrasmak sımdı 2.ye m hamılesın sen. senı bıraz küçük görüp boyle yapmıslar sımdı mutlusun huzrlusun uzaktasın ya hep dıyorlar bana teyzemler neden bukadsr sıkılıyosun ne ıstyosan yapıolar dye ama sorun şukı ben bısy ıstemyrm dısardan ole gorunuo sanrm ama bunu bole aksetmelerne kızıyrm keske aynı bınada degıl baska yerde tek göz odam olsaydı da kocamla sadece kocamla kızmla yasasaydım