• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Aynen ne olursa aile apartmanında oluyor, ya bi dışarı çıksam böyle tanımadığım insanlar bile yer vermeye çalışıyor ne biliyim marketteyken siz sıra beklemeyin öne geçin diyenler, bi wc sırası beklerken hamileler pek tutamıyor deyip siz öne geçin diyenler kendi Canından olmayan yabancı insanlar bile anlayış gösterirken aynı binada sözde akraba olan insanların bu anlayışsızlığı beni benden alıyor çok sinirleniyorum yani :KK43:

Baskalarina saygi duymayanlar kendilerine nasil saygi duyuyorlar acaba, hic kendilerini sorgulamiyorlar mi, bu meymentsizlikleriyle kendilerine omur boyu nasil katlaniyorlarsa:/

Öyle onlarda kadin hamilelik gecirmis ama yapmişlar evini temizlemeyen insan merdivenmi temizler sirf hir gür çikarmak bundan sonra. Yapmam el evini başkasina temizletiyor hamikelikte biz merdiven derdine dustuk

Allah sabit versin canim. Anladiklari dilden konusmak gerekiyor ama boylelerinin seviyesine dusmekte insanin canini sikar

ay bdv bölümüne döndu burası :-)bana kızarsanız dıye korkmuştum yazdıklarım.ıcın yerı mı dersenız dıye Allah razı olsun kızlar sizden.hepınız sagolun desteklerınız ıcın:KK200:
Sana şunu söyleyim aylar yıllar geçince kimsenin bilmediği şeyleri bilir olacağız inşallah burda
ben 2007 kasim annesiyim hala 15 e yakın anne ile gorusruz arada denk gelirsek buluşmalarda oldu bu yillar boyunca birinde kizkadesim ile gitmiştim bulusmaya
gruptaki kızlar ben birşey demeden o Duygu okul bitti ise girdin nasılsın muhabbeti ile onunla konuşup Muhabbet edince orda kızkardeşim abla internetten forumdan nasıl güzel birbirinizi eslerinizi cocuklari ailelerinizi biliyorsunuz çok şaşırdım dedi
Çocuklar kocaman oldu ilk yıllar kyvde eşler çocuklar ile muhabbet akiyordu şimdi sınavlar dersler ergenlik dönemleri hakkında zamanla ileriki yıllarda damat ve gelinleri cekistiririz diyor kızlar :))

evet canım kesinlikle akşam da dedım saygımı sıze karsı bozmadım sevgıme ınanmamıssınız ama saygıma laf ettırmem dedım ki gercekten herseye ragmen severdım oyuzden de cokkırıldım. vallahı esımle konsnca bebegm de hareketlendı ne zormus yavrum nasıl etkılendı annesı uzulnce depresyona gırdı glb uuyudu bugun hep o_O:KK48:
Oyy ya degermi onlari uzmeye be valla degmez boyle insanlar yuzunden. Biz bebisimizi bekleyelim guzel guzel takmayalm hic bisey bosveerrr gitsin :anne::emir_bebek:

Teşekkür ederim canım seninde kuzu senin bakımın sütun ile güzelce beslenir paşam güzel haberlerini bekliyorum canım

aslında 5yıldan ziyade tarz meselesı bu bısey alrsn ole bsıyle kombın yaparsın ki 10yıl bıle modern gorunur ama ıste zevk olmaynca bole zevklıınsanları gorunce kıskanrlar hıc takılma kıskanclık yapanlar kendını hemen beellı edıyor tarzın varkı bunları sorunhalıne getıreblıolar demek kendı tarzlarına gyvenmıyolar. ya ben evıme üniteme tugla tas yaptrdım evlenrken diye köy evlerının dışı gb dıye elestrdler aldıgım seyler klasık degıl dye yenıgelın evı bole mı olur dedıler neler neler ama snra hersey btnce hepsı kbakma bız bole bole dusunmustuk ama haklıymıssın klasık yerıne dha ıyı yapmıssın dedı kv bıle. hos yıne klasık ısterdı ama yaranamayız kmseye kapıkomsum da esımın yengesının gelını. o da kızıma neyapsam alsam bn de alcktm sundan vazgectm vs dyo 9aylıkkızı var ya negerek var buna allah askına dedım kı mont almıcmyenıdogana mont zor olurmus astronot alıcam dedım aldım ustunden 2hafta gectı bana gelms astronot alms gosterıyor. dedım canm ya bn 2hafta oldu alalı afedersın ıccamsrı alsalar kosa kosa gostercekler oda yaptryrm bana dıyorkı ıste ben ışleri aksatırlar dıye boyle beklemeyı sevmyrm ondan yaptırmadm hazır aldım dıyor bana ne ? yanı sordummu kendı eltım olmadıgı halde kıskanıyorlar kendı eltısının vay halıne:) bn kv dyrm konu acılıo mesela ıstersen gelecek geline 1kılo altın al zerre umrum olmaz sen davranısında esıt ol o bana yeter.
Haklisin bizim diger eltide cocugu odasi oldu halde yatak odasinda yere yatak serip orada yatiriyor erindigi için çocugu aliştirmadı gunduz bile yerde yatirir hiç yataginda yatirmaz cocukta 1.5 yasini gecti yani geçen evindeydik eşimede kizmiştim cocuk odasi almadik daha diye ortak olundu için herkez laf eder 10000 tl oda takimi netten bakarlar fiyatina diye geçiştirip duruyor bende aldimiz beşik 6aya kadar kullanilacak eninde sonunda alacaksin dedim eşimde yerde yatir diye dalga geçiyor. Bende eltinin evindeyken dedim böyle böyle dedi kizdirdi dedim heee bizimkide dogdugundan beri yerde yatiyor oda kullanilmiyor falan diyor almim diye fesatligindan bende cocuk alişana kadar bebek odasına bizim yatagın döşegini yere koyup o odayikullanacagiz cocuk alişana kadar ben ilgilenirim dedimbunu diyeli daha iki hafta olmadı bana yatak alma yerde yatsın diyen kadın almiş gelmiş karyola döşegini yere cocukla ayni odada yatiyorlar :-) insanlar eleştirir kapidan sen çikinca senden duydunu almaya yapmaya giderler

Ederim cnm gelişmelerden haberdar et sen de beni. Amin ins sorunsuz sag saglim alalim kucagimiza
İnşallah canim ya ben özeldeki doktorumdan memnun degilim para odaklı hep paketliyor hemen odadan sorunu olsa bile yok diyor demekki gideyim diye allah vergisi tatli dilli olduna hastasida çok oyuzden hastane ve doktoru degiştirecegim pazartesi gunu yeni doktora muane olacagiz nasip olursa hem ordaki doktora soracagim seni haberdar ederim hayirli haberlerle doneriz insallah

Çok teşekkür ederim canım. Benim bel kemigim incinmiş gibi sızlıyor ayagin uzerine bastikca. Sag taraf. ağrı yok aslında. Idare ediyorum. Bakalım 5-6 gün sonra kontrol var doktora sorayim ben de. Çok geçmiş olsun. :KK200:
Sanada cok gecmis olsun canim❤ sadece agriysa cok korkma
Ama doktor krem dahi vermiyo bebisten dolayi gebelikten sonra gel diyo:)

Belimde bi noktadan bacagima olan agrilar ve guc kaybi canim. Sag ayagimin uzerinde dhramiyorum vucut tasimiyo dusuyorum :KK43:
Canım kilo alımın ne kadar oldu beline yük biniyor ondan oluyor rabbim kuvvetini arttırsin geçmiş olsun

Masallah canim erken anne olucaksiniz unsallah bakalim bana ne diyecek 29+6 da gitmistin 1.200 cikti ve zayif dedi insallah benim bebegimde kilo almistir
ayy allah kavustursun sana cok zor olacak canim ne kadar yapicak askerlik rabbim sag salim gelenlerden eylesin bende esimle nisanliyken 1 sene asker yolu bekledim ozlem gurbet cok zor seni cok iyi anliyorum
Bedelli canim 21 gun yapacak. Ama tam dogum zamanina denk gelmesi cok buyuk supriz oldu. Her iste bir hayr vardir ya.

Gebelik şekerim var idi. Belki de bu nedenle belki de psikolojik olarak aylarca canım tatlı çekmezken son 1 haftadır tatlı tatlı diye bitiyorum . tuhaf bir şekilde de şekerim düşük çıkıyor:işsiz:
Bu nedir şimdi yaa

Bi temizligini yapan benmiyim ya herkesin birileri yardim ediyor ben banyosundan wc odadan mutfaga kendim temizliyoruz :-(
Normal işlerimin hepsini de ben kendim yapıyorum. Ayda bir temizlikçi alıyorum sadece cam dip köşe için. Değerli yani yemek ütü temizlik bide üstüne yoğun bir işim var yalnız değilsin yani canım

Evet canım karin çevresinde 5 günlük bir gerilik çıkıyor ta en başından beri benim tek korkum bu farkın açılması yarın 10da randevum var bakalım inşallah herşey yolundadir
Canım selam dr a gittin mi? Benim karın çevresi şimdiye kadar hep haftasıyla uyumluydu haftasonu gittiğimde 10 gün geri çıktı. Kilosu da az 1660 grdı. Bir önceki gidişimde de fl 10 gün geriydi o haftasına gelmiş. 2 hafta sonra tekrar gidicem. Her gittiğimde bir sonraki gidişime kadar sürekli kafamda kuruyorum. Bende çift taraflı çentik/notch var, ondan da korkUyorum, gelişemeyecek diye. Gelişim geriliğine neden olabiliyormuş. Sağlıkla kucağımıza alalım başka birşey istemiyorum valla

@Kartanesii8892 neler yaşatmış kayınvalide sana bu hamile halinle yaa :( Allahtan eşin sana destek olmuş. Ya hiç düşünmüyorlar bazıları gerçekten. Sanki kendi de hamile olmadı yaşamadı da bilmiyo hem fiziksel hem manevi durumunu. Genel bi anlaşamamazlık varsa bunu sonraya bırak di mi şimdi mi sırası ortalığı karıştırmış. Gerçekten kadının kadını anlaması gerekirken nedir bu savaşma hali

Back
X