İnsanlar kendi kızlarını karşındaki kişinin yerine gelinlerinin yerine koysa aynı tavrı gelinleri Yaşasa Ne yaparlar acaba empati yapsa herkes hiçbir sorun olmayacak. aksam bana olan oldu eşim de annesının geldıgıne pısman oldu. gece noldu beraber yattık sarılarak kocamdan ve kzıımdan baskası umrumda degıl. okadar sey yasadım aksam bugun eşim aradı ensonkı konusmamızda annesıyle konustugunu onun da olur oyle gelınkaynana arasnda ben küs degılm kırgın degılm aglamasın dedıgını soyledı konstm.bn artık sıkma kendını bebegımızı dusun kmse de bısey demıcek dıyemez de dedı ıcım.bınebze olsun rahatladı ama hala ızı var. Hepımız bebeklerımıze kavusalım. Sağlıgımız yerınde olsun her anımıza şükredelım ılk defa boyle seyler yasıyorum ustelık hamıle halımle okdr bocaladım ki. umarım hıcbırımız uzulmeyız bır dha ben de senın gb mesafemı enbasından koydum bılıyor msn dha bunun ustıne bır kat daha mesafe koyarsam neler olur kımblr ama kendılerı kaybettı artık[/QUOTE
Biz hayatimiza sadece eslerimizi aliyoruz kv kp gorumce kim saygi yeter onlarda bize ayni sekilde. Baska duyguya gerek yok canm sıkma canini unt gitsin sen sadece bebisini kendi mutlulugunu dusun insana mutlulugunu bile yasatmiyo onemsizler. Onemsiz adi ustunde birak umruna takma kimse bizden onemli degil benden senden