Çok mantıklı. Ben de öyle düşündüm ama bazı yerlerde hıçkırıktır diyor. Yorulmuyorlar mı enteresan. Baş tarafından geliyor ses ama. Aman keyfi yerinde olsun daBana hıckırik değil dedi o aynı yere düzenli vurmaya bebek hareketi dedi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok mantıklı. Ben de öyle düşündüm ama bazı yerlerde hıçkırıktır diyor. Yorulmuyorlar mı enteresan. Baş tarafından geliyor ses ama. Aman keyfi yerinde olsun daBana hıckırik değil dedi o aynı yere düzenli vurmaya bebek hareketi dedi
pedagog psıkolojık danısman degıl mı kız ben mı.yanlıs bılıyorum genelde bu sorunlarda pedagoglara gidilir ya çocuk psıkolojısı ıcın.ben de ondan öyle dedim
aynem cnim ya kızımın yerine onu ifade etmekten bıktım.öğretmen tek olsa iyi bide veliler öyle bakıp duruyorlar.ALLAH tan kizim asosyallik dışında herseyi iyi kavrayabiliyor.Ogretmen simdi dusunur bu kadin cocuguna toz kondurmuyor ben kör muyum derken okudugunu gorunce sasti kaldi hee valla bence ogretmenede biraz yuklenebilirsin bu cocugun sıkıldığı birsey mi var okulda da böyle pasif
Çok mantıklı. Ben de öyle düşündüm ama bazı yerlerde hıçkırıktır diyor. Yorulmuyorlar mı enteresan. Baş tarafından geliyor ses ama. Aman keyfi yerinde olsun da![]()
canım yaa atlattı ama durumu değil mi. Çok üzücü.gerçekten gerçek sebebi saptayamıylar demekki. Yani onların işi aç kıtabı ezberle gb bısey oluyor çoguzaman bızlerın bile düşündüğü söylediği şeyleri söylüyorlar e bunu biz dee biliyoruz diyor ınsan cıdden bazenYok canım bizde öyle biliyorduk ama yanlışmış çok acı şekilde öğrendik maalesef. Kardeşim akıl sağlığından oluyordu neredeyse. Hepsi anne babayı yönlendirmeye çalışıyor sanki çocuk onlar yüzünden tuhaf davranışlar sergiliyormuş gibi suçlayıcı davranıyor. Karı koca araları bile açıldı resmen. Hani bir tanesi öyle desem 5 ayrı pedagoğa götürdük düşün.
Ne işe yaradıklarını çözemedim ben..
Cnim bende bu tür asosyallik problemlerinde pedagog devreye giriyor diye biliyordum.sana da çok geçmiş olsun cnim kuzum vakti zamanında gelsin inşaYok canım bizde öyle biliyorduk ama yanlışmış çok acı şekilde öğrendik maalesef. Kardeşim akıl sağlığından oluyordu neredeyse. Hepsi anne babayı yönlendirmeye çalışıyor sanki çocuk onlar yüzünden tuhaf davranışlar sergiliyormuş gibi suçlayıcı davranıyor. Karı koca araları bile açıldı resmen. Hani bir tanesi öyle desem 5 ayrı pedagoğa götürdük düşün.
Ne işe yaradıklarını çözemedim ben..
cokuzunsa aynı sn aralıkla vuruyor mu onu dınle canım mesela kızım suan hıckırıyor aynı bizler gb. tam 4sn arayla hıc aksatmıyor kuzucuk :) okadar ritmik vuruş da olur mu enteresan geldıÇok mantıklı. Ben de öyle düşündüm ama bazı yerlerde hıçkırıktır diyor. Yorulmuyorlar mı enteresan. Baş tarafından geliyor ses ama. Aman keyfi yerinde olsun da![]()
canım yaa atlattı ama durumu değil mi. Çok üzücü.gerçekten gerçek sebebi saptayamıylar demekki. Yani onların işi aç kıtabı ezberle gb bısey oluyor çoguzaman bızlerın bile düşündüğü söylediği şeyleri söylüyorlar e bunu biz dee biliyoruz diyor ınsan cıdden bazen
Nasıl sinirleniyorUSG de hıçkırığına şahit olduk biz hatta dr.da söyledi bakın hıçkırıyor diye :) Günde 4-5 defa yaşıyoruz :) 10dk yı geçince sinirleniyor birde bizimki![]()
Cnim bende bu tür asosyallik problemlerinde pedagog devreye giriyor diye biliyordum.sana da çok geçmiş olsun cnim kuzum vakti zamanında gelsin inşa
Bedenimizin nasıl ki ilacı ihtiyacı varsa özellikle şu an hamileyken bunu çok daha iyi anladım sadece konuşarak düzelmez gerçekten haklısın ruhumuzun da düzelmesi için ilaca ihtiyacı var maşallah gerçekten inşallah sabırla atlatırsınız canım bütün sureclerıBizim ki gerçekten zeki bir çocuk motor aksamını anlatıyor 5 yaşında olmasına karşın bu tür şeylere çok ilgili. Okulda tek başına hareket ediyor arkadaşları boyama yaparken o kafasına göre takılıyor. Çok sosyal herkesle muhabbeti var ama sadece kendi istediklerini yapıyor ona asla bir şey yaptıramazsın. Öfke kontrolü yok sinirlendiğinde sakinleşemiyor ya vuruyor ya küfür ediyor yada elinde ne varsa fırlatıyor. Öfke için ilaca başladık daha iyi şimdi en azından kontak kurabiliyoruz ve dikkatini toplayabiliyor.
Süt sağma makinesi hastanelerde oluyor diye biliyorum ben canımSelamlar. Bavul eşya demişken benim de yapmam gereken çok şey var ama hiç enerjim yokEksiğimiz kalmadı gibi ama yıkanıp ütülenecekler var. Lohusa pijama ve geceliğimi bebek eşyalarıyla yıkayıp hepsini tek seferde halletsem yeterince temizlenmiş olur mu eşyalar sizce? Bir de süt sağma makinesi almıştık lansinoh un. Hastane uzak değil ama çantaya koymam gerekir mi lazım olur mu ki orda?
Çok geçmiş olsun canım inşallah tekrarlamazSelamlar arkadaşlar.
Nasılsınız?
Benim yine kanamam oldu pazar günü hastanede yattım.
Progestan kullanıyordum iki gün almayı unuttum üçüncü gün kanama oldu.
Ama şimdi iyiyiz şükür.
İstirahat ediyorum.
Ağda yaptıracaktim doktorum müsade etmedi
Başka türlü de pek hijyenik olmuyor ani muayene falan malesef :/
Benim de hiç rahatım yok uyku konusunda, karnım bazen çok sertleşiyor bende farkediyorum ama ağrı falan olmuyor burada da okudum bazı arkadaşlar o sertleşmeye kasılma diyorlarmış haberim bile yok o sertleşmenin kasılma olduğundan göbeğime bir toplanıyor bazen gobek deliğim yırtılacak gibi oluyor :))
Anne karnında hangi saatte hareketli iseler doğunca da o saatte uyanırmış bebekler, doğru mu?
Saat 5 uyanıyor
1 saat sürüyor kızlar aynı noktada tık tık tık atıyor. Bu hıçkırık mıdır? 1 saat sürer mi allahım yarabbim ya. Bunu Dr. Sormalıyım![]()
ah geçen hafta 19saat 5dk arayla kasıldım sımdı hafıfledı ılaclardan ama taş kesılıyorum mubarek bebegm hareket edemıyor o an resmen. korkma canım coksık olmuyorsa coknornalmıs. Ama tabı korkma deyıp korkuyoruz annelıkAynen işte o kasılmaymış bende bilmiyordum yeni öğrendim :) inşallah zamaninda gelir bebişlerimiz insan korkuyor böyle olunca![]()
cnim zahmet etmişsin.çok teşekkür ederim inşa bi çözüm bulurum bu videodaNe diyeceğimi bilemedim gerçekten Üzülür insan bu Üzüntünü onuia nllattınmıbak şu videoyu buldum dınle derim
canım bence ayrı atmalısın lohusa kıyafetını ben bebek kıyaftlerını posta posta kısa programda yıkadm sıvı bebek deterjanı ile. cunku kullanılmamıs lekesız hepsı. bebek programı 1 küsür saat bir dünya posta okdr bekleyemezdım basında. kullanmaya baslayınca da baby allergy plus prog.ında yıkıcam süt sağma olayı da bazı hastanelerın manuel pompa verdıgını duydum elektronık verceklerını sanmam pahası yuksek urunler her odaya tedarık edılcek bısey olacgnı sanmam ama hastanene danıs ıstersen. kendı hastneme sormadmben ablamın elektrıklı pompası var onunkını alacagım o da lansınohdu sanırım nolur nolmaz bavula koyacagım benSelamlar. Bavul eşya demişken benim de yapmam gereken çok şey var ama hiç enerjim yokEksiğimiz kalmadı gibi ama yıkanıp ütülenecekler var. Lohusa pijama ve geceliğimi bebek eşyalarıyla yıkayıp hepsini tek seferde halletsem yeterince temizlenmiş olur mu eşyalar sizce? Bir de süt sağma makinesi almıştık lansinoh un. Hastane uzak değil ama çantaya koymam gerekir mi lazım olur mu ki orda?